ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 10

• 29 806
  • 459
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, за тези, които искат да знаят предварително ББОт коментарите към сериите в арабските форуми (там повечето коментари са на английски)разбрах, че Мехмет обича Инджи, но както каза Онур "Нихан има огромна власт над Мехмет".Та когато Инджи разбира за театрото на бабата, казва пред всички, че на следващия ден си тръгват.Мехмет тогава нали се ядоса и излезе - отиде при Нихан. Каза й, че между тях не може да има нищо, че той много обича жена си!Затова молеше Нихан да се види с Инджи и да й каже и тя това.Нихан много се натъжи и разочарова и в началото не смяташе да го прави, но реши, че трябва и чрез Пънар се срещнаха и говориха с Инджи точно за това. Междувременно Мехмет написа на жена си извинително-обяснителна бележка, която Инджи видя и прочете чак след като се прибра след срещата с Нихан.И после влезе Мехмет и се посдърпаха и като я метна на рамо - та във вилата - там знаете какво става Embarassed 

Ей тука в последното ти изречение да бях на мястото на Инджито. И мене да ме метне през рамо...... Embarassed Embarassed Embarassed

# 436
 Joy Joy Joy Много станахме,ще се поузори човека. Joy

# 437
Е, проблема си е негов...  Joy

# 438
Joy Joy Joy Много станахме,ще се поузори човека. Joy

Че ние още в първите теми се разбрахме да си го споделяме- по един месец при всяка. Ами да се поузори, като са го правили такъв хубав, да бяха мислили родителите му.  Laughing

# 439
  • София
Цитат
Веднъж да му дадат да облече я червено, я бяло.

когато Инджи го вижда с Нихан и детето е облечен точно с червено  Peace

# 440
Ние да не сме страшни, я  hahaha Ами да се поузори поне с нас, че във филма гледам не се е много узорил  Joy Joy Joy
И къде се загуби трайкова да пуска новата тема, че тая бая напращя  Joy Joy bowuu

# 441
TraYkovA, дано си тук, че да пуснеш новата тема. С това ни темпо като едното нищо да стигнем и до 35 страница например.  Laughing
пп: Защо си смени аватара? Това с реката като че ли бе по- красиво.  newsm78

# 442
Цитат
Веднъж да му дадат да облече я червено, я бяло.

когато Инджи го вижда с Нихан и детето е облечен точно с червено  Peace

Ох, олекна ми. Не го изгледах много клипчето, та не съм видяла. Ама щом са го разнообразили- тамам.  Laughing

# 443
И да се пусне пак някоя анкетка   bouquet

# 444
  • София
Цитат
Ама щом са го разнообразили- тамам

те дрехите са му разнообразили, ама акълът му си е същия  Laughing

# 445
И да се пусне пак някоя анкетка   bouquet

То имаше предложения да е за Онур, но може и нещо свързано лично с Нихан.  newsm78

# 446
Цитат

Еми той е блондин милия, вие какво искате? Да разбира от ядрена физика ли?  Laughing

# 447
Цитат

Еми той е блондин милия, вие какво искате? Да разбира от ядрена физика ли?  Laughing
Ех, те това вече ме разсмя...  Joy Joy Joy  а за анкетата все съм за - каквато се пусне

# 448
  • София
Цитат
Еми той е блондин милия, вие какво искате? Да разбира от ядрена физика ли? 

най-после да реши какво иска  Laughing

# 449
И май намаляхме във форума ... то вече време за приятни сънища с "Мехмет"   Hug пък утре за закуска в нова тема   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт