Портрет на любовницаТА...

• 8 074
  • 135
  •   1
Отговори
# 15
azaf, а съпругата и любовницата защо се крият, май само ти си смелата от трите  Simple Smile

Ааааа, сакън. Пази, Боже. Те не са от редовните, ама със съпругата нямам желание да комуникирам - даже и он-лайн /защото не иска да си каже кой е пък нейният любовник, затова/. С любовницата пък ходим заедно по почивки и си общуваме добре и на живо.
Какво да се прави. Sunglasses

# 16
Не може да ви се хване края, ей. Ама права е жената да си крие любовника, може да иска да се отдели някак от компанията Wink

# 17
Не може да ви се хване края, ей. Ама права е жената да си крие любовника, може да иска да се отдели някак от компанията Wink

Аааа, така може. Жива и здрава да е.
Хайде, лека нощ и недейте да сънувайте някакви подивели любовници, които странно да приличат на Баба Вила от приказката за Крали Марко. Hug

# 18
Бе ясно е, че са винаги актуални тези жени - все пак са чужди Simple Smile

# 19
  • Варна
любовницаТА... задължително е по- по-най от ССФ.
Не дай си боже ССФ да се окаже любовница, няма как да е по-зле...
Слагам като минимум знак за равенство. Simple Smile
azaf coolcool

# 20
Момичета,не се мъчете,ето ви моят аватар.(на моя жена му не пише по форуми newsm03)

# 21
Е, сега то не може всички да пишат по форуми  Crossing Arms

# 22
Да ви кача ли моя портрет да не се мъчите много.

# 23
xenia, твоят пък за какво ще ни е?

# 24
Нали искахте да я видите какво представлява?

# 25
Аз имам нагледна представа от живота, добре си изглеждат повечето жени в тази позиция. Но не всички се чувстват добре.

# 26
Някои си се чувстват отлично.

# 27
Аз имам нагледна представа от живота, добре си изглеждат повечето жени в тази позиция. Но не всички се чувстват добре.
Да права си.Всичко зависи от степента на мазохизъм...или пък трезва преценка.

# 28
Някои си се чувстват отлично.
А така.Ако си наясно какво точно искаш и осъзнаваш всички приоритети на положението си(без да мрънкаш,че искаш да пипнеш слънцето и после да си три пъти по-нещастна,че си се изгорила)Можеш да се насладиш на много здравословна връзка Mr. Green

# 29
как би изглеждала евентуалната гадина? Thinking
Дреме ми, да влачи Mr. Green Принципно- гъзоръкопляскаща интригантка, с "лисичи" обноски и задължително старателно докаран меден гласец Grinning Почти винаги използва префинени обръщения към половинката ви като " митето ", " лъчето " и подобни. Твърде вероятно е да ви покани на вечеря и по средата да го попита дали всъщност обича такава храна, " шот имам чувството, че не готвите много у вас " . Не ме питайте откъде знам Mr. Green Кандидатки винаги има в изобилие. bombs

Общи условия

Активация на акаунт