Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 725
  • 715
  •   1
Отговори
# 195
Гале разбрах че сте намалили конвулекса ,а Литвиненко какво друго ви каза ще включвате ли друг медикамент?Макар и за малко се радвам че се запознахме с теб и малките сладури Чавдар и Момчил да са ти живи и здрави и не се притеснявай ще проходят много малко им трябват те са почти самостоятелни просто трябва да се преодолеят страха. Hug

# 196
  • В къЩи.
Еми добре дошла  Hug и съжалявам ,че Дидко пак е получил пристъпи  Sad  Галини дано успеете да овладеете пристъпите на Момчил, успех на всички с ЕЕг/тата,да не ви изброявам всички поименно.
И ние в петък Ще правим ЕЕГ,имаме среща в 8ч сутринта  #Crazy до сега винаги сме ги правили в 13ч ,и нямаше кой знае какви проблеми да заспи,но сега Ще се наложи да го събудя в 3ч през ноЩа,да го държа буден,за да може като идем в 8ч да му се е доспало вече ooooh! Направо не ми се мисли каква нощ Ще изкараме  Mr. Green ,когато му се спи е невъзможен  Twisted Evil ,то Ще е рев,писъци....Ще събудим целия блок.
Утре Ще идва в къщи една жена от социалните,защото искам да подам документите за....май е нещо като личния асистент в Бг,но от сега ме предупредиха,че се чака почти година за отговор  Shocked ,но поне Ще знам,че съм опитала.
От другия месец Ще тръгваме вече и на ясли,много ми е притеснено как Ще свикне,последно време е станал много ревлив и привързан към мен,но това е нормално,нали си го гледам почти сама,бабите ни са на  3500км Confused Ще го оставям за начало по няколко часа само и така Ще увеличаваме времето по малко.Другите деца вече са тръгнали,но ние Ще започнем по/късно ,за да може те да свикнат и да не го изнервят допълнително . Това е от нас.

# 197
Искам да кажа,че вместо рехабилитация,особено при пристъпи можете да правите други упражнения.Например ритане на топка,търкаляне на топка от седнало положение,хвърляне на топка пак от седнало положение.Така процедирахме с мойта дъщеря.Карахме я да се катери по шведската стена.И други игрички квито се сетите.Важно да е забавно на децата.Ние така се вякнахме,щото и ние си бяхме като"пекан праз". А положението с пристъпите ни отново сме в "батака".
 CrazyУспяхме само за две седмици да задържим положението.Абе вече ми писна тотално!

# 198
  • гр.Гоце Делчев
Динева съжалявам,че имате пак пристъпи,но дано грейне слънце и на вашата улица.Естрея ще стискаме палци в петък ЕЕГ-то да е добро.Дано детето свикне с детската ясла.Надявам се Момчил и Дидко скоро да проходят и Еми и Галя да се похвалят.

# 199
Пепи чул те господ,но като гледам май всички ни е наблегнала депресията,децата пак почнаха с пристъпите,просто незнам вече кво да мисля,толкова се чуствам изнервена и уморена,но ще си почина 1-2 дена и трябва да се стегна пак,трябва да оправям фактурата  в социалните,дано я осребрят ако не здраве да е,после да събирам документите за телк на 1 октомври сме на телк стискайте палци.Тръгваме пак на психолог,логопед че пропуснахме 20 дена,сега ще го оставя малко детето да си почине че се изнерви много.
Диневата съжалявам много не унивай!С теб сме!!! Hug

# 200
Здравейте момичета пак съм аз ето малко снимки от Банкя-Попово.
http://emakj.snimka.bg/friends/didi-i-priyateli.420336

# 201
Здравейте момичета, Еми добре дошла  загуби се  това лято,  съжалявам  за неприятностите които се случват с дечицата ви  незнам и аз доста се притеснявам  учебната година идва и пак ще се почват мъките.
Студентката вече се записа и нейния багаж стягам за София и с нея се притеснявам как ще е и как ще се издържи от финансова гледна точка но да сме живи и здрави  ще се справим накак си.

# 202
  • гр.Гоце Делчев
Нонче да ти е жива и здрава студентката,все някак си ще се справите със финансите.В тая криза почти на всички нас ни е трудно,но щом им се учи на децата хляб и сол ще хапваме както се казва,но да има за тях.

# 203
Момичета,една мама от темата която пише рядко е в болница с детенцето си и са им въвели Радедорм.Знам че го няма в бг.Може ли някой да ми каже от къде могат да си го закупят.

# 204
Някой си го доставят от Румъния чрез познати ,други от Германия ,кой от където намери! ooooh!

# 205
Гергана в Франция го има под името Mogadon също се взима с зелена рецепта.Аз така направих и ми пратиха 3 опаковки.Важно е да се напише точните мг,например ние пием радедорм 5 мг и ми изпратиха mogadon 5mg под наименованието на лекарството трябва да пише nitrazepam,опаковката струва 1.54 евро.Литвиненко каза че е същото лекарство.
В Германия  също има радедорм но струва 12.45 евро,а В Турция е под наименованието alodorm и mogadon и май струва пак 3 евро не съм сигорна,но навсякаде става само с рецепта на свободно не може.

# 206
Благодаря за бързия отговор Hug

# 207
Здравейте момичета някой пробвал ли е хомеопатия с антиконсулванти?Поръчах на Дидо Лецитин който помага за мозъка,за паметта,пречиства организма помага на черния дроб засилва имунната система,помагат за костите  и много други неща,също поръчах корали на прахчета които пречистват организма и още 2 продукта орех и папая които са антипаразитни и засилващи имунната система.Докато бях в Попово Марияна от Павликени ме запали че имат голям ефект от лецитина и коралите че детето правило смислени изречения,повече говорило,разсъждавало и днес аз се свързах с тази жена тя е психолог и хомеопат и е от София и си поръчах,разбира се първо се консултирах с невролога ни Литвиненко и каза че незнае колко ще му помогне но мога да му давам да опитам,дано има поне някакъв ефект,всичко ще пробвам което чуя и е за доброто на детето ми после да не ме е яд.

# 208
Момичета , знаете ли Божинова докога е в отпуска?

# 209
  • В къЩи.
Идвам да докладвам  Laughing моето момче излезе голям герой,станахме в 4ч сутринта,аз едва стоях будна,а той си игра,слуша си музика,абе много слушка.В 8,15ч влязохме,и след 15мин вече спеше,заплака малко докато му сложиха шапката и напълнят дупчиците с гела и това беше. Но на 15мин момичето,което ни правеше ЕЕГ.то,забеляза ,че на монитора отчита промени в дишането,и затова се наложи да му сложи и сензори в нослето,до сега не беше му слагала,Криско се разбуди малко,но го гушнах и бързо заспа пак. Сега трябва да изчакаме до 22.09. да видим резултатите.

П.п. вчера забравих да дам обедната доза с Депакин,попитах днес момичето,което ни прави ЕЕГ,то,дали е някакъв проблем и ме увери ,че няма страшно,но все пак се притеснявам дали няма да даде някакви отклонения за това ЕЕГ,то, вие как мислите ?

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 13:08 от estrella-bg

Общи условия

Активация на акаунт