Епилепсия - накъде! тема 9

• 62 709
  • 715
  •   1
Отговори
# 210
Емилия за кой Лецитин имаш в предвид,капсули или гранули?На скоро една мама и на мен ми беше казвала за Лецитин капсули че дава на детето си,този който е на Валмарк.Та и аз мисля да взема да опитам.Има обаче един проблем,капсулите са много големи и незнам как ще ги давам.Майката която ми каза за тях ги пробива и дава само съдържанието вътре в капсулата,но незнам дали ако ги давам така ще има добър ефект.Този на гранулите е по лесен за приемане обаче не знам дали има същото действие,трябва да се пита лекар.
Естрела, радвам се че успешно сте направили еег-то и Криско е бил послушен сега остава и резултатите да са добри,пожелавам ви го./color]

# 211
Говоря и за двата вида,Марияна ти я знаеш на Мия сутринта пробива една капсула и я слага в попарата.а на гранули същото може да се стрие на прах и да се сложи в храната не е проблем,аз питах жената тези продукти за които говоря са на корал.клуб http://coralclub.cv.ua/catalogue_sub_1.php?nb=148  някой ако иска да попита по-подробно за лецетина мога да му дам телефона на психоложката.

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 11:55 от emа-диди

# 212
  • гр.Гоце Делчев
Eстрея браво на Криско ,че е бил послушен сега ще стискаме палци резултатите да са добри.Мисля,че не е проблем,че сте забравили да пиете Депакина даже си мисля,че така ЕЕГ-то ще е по точно.на всички ни се случва понякога да забравим да дадем хапчетата.Моята дъщеря е голяма и аз винаги и напомням защото понякога си забравя да пие хапчетата.Еми хубаво е да пробвате Лецитин щом Литвиненко е разрешил дано помогне. Praynig Praynig Praynig Hug

# 213
Е хайде пробвайте го тоз Лецитин и после пишете за резултатите!!!Дано помага.

# 214
Zdrawejte na vsichki (izvinete za latinicata, no imam problemi s komp-a)!

Shte byda kratka - operaciata mina i weche sme si w kashti - mnogo blagodarq na vsichki za podkrepata   Hug - izpitanieto ne beshe leko, no Georgi opredeleno iznenada priqtno lekarite  .... dano samo mozacheto mu ne se e vloshilo....

Poiawiha se edni serii ot trepwania poniakoga s proplakwane, koito go budiat prez noshta, ... predi operaciqta gi nqmashe  Sad.... shte izchakam da pozakrepne i otnowo na EEG ..... (dano ne sa gyrchowe  Praynig Praynig Praynig)

Badete zdrawi!   bouquet

# 215
  • В къЩи.
Чудесни новини ,браво на Георги  , пожелавам ви бързо възстановяване и добро ЕЕГ   bouquet
Пепи ,дано да си права.  Hug

# 216
Браво на малкия герой Гого,дано не са гърчове Will успокой се може да е от емоциите и от стреса който е преживял бързо оздравяване а после ще направите еег и ще стискам палци всичко да е наред!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 217
Will,радвам се за Гошко ,че се е справил и с това изпитание ! Hug Heart Eyes
Пожелавам ви да се поуспокои скоро и да се похвалите с добро ЕЕГ,като се има предвид през какво сте минали! Flutter

# 218
Will,много се радвам че всичко е минало добре и вече сте си в къщи. Hug
Силно се надявам че тези потрепвания за които пишеш не са пристъпи. Praynig

# 219
  • гр.Гоце Делчев
Will браво на Гошко той е герой и аз си мисля,че другите неща са стрес след операцията.Ще стискаме палци и ще се молим следващото ЕЕГ да е добро Hug Praynig

# 220
  • Варна
Привет,

Не съм писала няколко дена, да си призная даже много не съм ви и чела де, ама така като гледам не съм изпуснала много.

Will радвам се за Гого че всичко е минало добре, но искам да те питам Алекса-смаил май беше, бе споменала че ви спират лекарствата заради операцията. Сега почнахте ли ги пак? Дано тези потрепвания да не са пристъпи,  еег-то ще си покаже. Стискам палци за вас всичко да се подреди на мястото си.  Praynig

estrella-bg браво на Криско, то послушно дете бе  Hug Hug. Аз не мисля че от една пропусната доза ще отчете кой знае какво по различно еег-то, все пак нали има наситеност.

Сега и аз да ви напиша как сме. Иренка става все по добра с рехабилитациите, вече доста по добре стои изправена с чужда помощ де иначе не може, държи по добре изправен гърба и започна повече да слуша  Laughing.
А аз да се оплача, онзи ден бях с доста силни контракции, три една след друга. Много яко ме сви ниско дол в ляво и веднага звъннах на моята лекарка и ме извика на преглед. Каза ми че наистина са си били контракции и са си били силнички и ми изписа магнерич да пия, но иначе всичко с бебето е добре. Каза ми че съм се пренатоварила много, но поне ми влиза в положението и знае че не мога да не нося Иренка. В сряда съм на 4D фетална морфология стискайте палци всичко там да е наред, че това е второто най важно изследване.

# 221
  • В къЩи.
Браво на Иренка,напредва с доста добри темпове, ама нали Ще става кака ,знае че трябва да е добричка и да слуша повече мама  Laughing
А ти Сиянка се пази,знаем че е трудно,но се опитвай поне и Ще стискаме палци за сряда  fingerscrossed

# 222
Ще стискаме палци Сияна всичко да е наред,но и ти се пази,не се натоварвай Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed!

# 223
Здравейте Hug
Еми, като бяхме при Литвиненко на 03 септември, той разгледа ЕЕГ-то на Момчил, видя серумното ниво на валпроевата кис. (99), разпита ме подробно за обстоятелствата около гърчовете (всичките са провокирани от удар, уплаха и плач) и каза, че е респираторен синдром - не си поема въздух и мозъчето му остава без кислород. Според думите му е безмислено да добавяме нови медикаменти - те не могат да му повлияят положително. Каза да внимавам много да не се разстройва и плаче. Сигурно се сещате, че когато дивачетата са две (и борбата между тях е непреставаща) това е невъзможно... Но не съм спирала да опитвам всичко около тях да е спокойно.
Сиянка, ние цялата банда ти стискаме палци за изследването. А за почивката ти си знаеш - колкото толкова  Grinning. А на малката принцеса Иренка и изпращам най-сладката целувка Heart Eyes
Will, едно голямо БРАВО на Гошко и от нас Peace Дано притесненията ти за потрепванията му са напразни  Peace
Естрея, май Криси ще излезе голям послушко за радост на мама Simple Smile. Къде такъв късмет и мен Thinking.
поздрави на всички

# 224
Siqna - nie vsashnost ne sme spirali izobshto lekarstwata (Aleksa se e obarkala). Na Sabril sme i mu go davaha dori predi i wednaga sled operaciata sas sonda direktno v stomaha, za da ne go podlagat na dopalnitelni riskowe (po savet na Litvinenko).

pozdrawi

Общи условия

Активация на акаунт