Размяна на парфюми ХХІV

• 43 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • при морето
ЕНЖОЙ на Жан Пату още не е разменен!!! Peace

# 421
Предлагам за размяна/продажба 30 мл нов с кутията Purple Fantasy на Герлен.Липсват 1-2 мл.
Нещо не се спогодихме.

Търся Sisley Eau de 3 , Sensuous -Este Lauder, Cascade Chopard.
Добавям и Коко Мадмоазел ЕДП 35 мл, липсват 2-3 мл, с кутията

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 09:17 от teddy_n

# 422
Разменям-Eau de Star-Therry Mugler-50мл. тестер,нов,с капачка и кутия.
                Oro-  Roberto Cavalli-22мл. от 25
                5th avenue Elizabeth Arden EDP-20ml ot 100
                 Champs-Elysees Guerlian -25ml. ot 100
                 All About Eve-Joop!-20ml.ot 40
                Noa-Cacharel-28 ml.ot 30
                Dior Homme-50 мл.-нов

и минита  на Flowerbomb-5мл. от 7мл. ,  Pleasures-Estee Lauder от FragranceX, Vie Privee-Yves Rocher и 4711

Да напомня!

# 423
Разменям арабски парфюм (олио) Dreams of Romancia - подобен на класическия Пуазон на Диор, Мажи нуар на Ланком - около 30 мл, душ гел 250 мл Фракас на Робер Пиге, 30 мл от 50 шанел 5 , добавям половин миниатюра на шанел 19, миниатюра на Кристал Нуар на Версаче, отливка на Ангел и демон около 5-7 мл........хайде засега толкова

Арабинът е обещан и запазен! Simple Smile

да напомня.

# 424
Gianfranco Ferre Gff Donna Eau De Toilette Natural ,пръскано за проба 100 мл

Rare Pearls 45 от 50 мл

Paul Smith Women 25 от 50 мл.

YVES SAINT LAURENT - Young Sexy Lovely 70 от 75 мл.

# 425
Мой познат се занимава с дистрибуция на вносни парфюми и зарежда няколко магазина в Пловдив. От известно време пусна много готин и шарен сайт, в който предлага всякакви парфюми на дистрибуционни цени Simple Smile Все още съм "заек" в този форум и не знам дали е редно да пускам линк - да не се вземе за реклама... та мога искрено да му препоръчам неговите неща - излиза в пъти по-евтино отколкото да си купиш от магазин!

Говорила съм с него и освен продажба, може да предложи и размяна. Ако някой иска, може да ми пише ЛС.

# 426
  • Варна
Мой познат се занимава с дистрибуция на вносни парфюми и зарежда няколко магазина в Пловдив. От известно време пусна много готин и шарен сайт, в който предлага всякакви парфюми на дистрибуционни цени Simple Smile Все още съм "заек" в този форум и не знам дали е редно да пускам линк - да не се вземе за реклама... та мога искрено да му препоръчам неговите неща - излиза в пъти по-евтино отколкото да си купиш от магазин!

Говорила съм с него и освен продажба, може да предложи и размяна. Ако някой иска, може да ми пише ЛС.

Тук рядко някой купува от магазини Grinning
И да, това ще се сметне за реклама.

# 427
аз прегледах сайтчето, но цените са твърде ниски, дори за дистрибуционни, според мен  newsm78

# 428
  • Варна

Шанел за 38лв - няма начин  ooooh!
Реплики са, а те не са на почит тук  Naughty

# 429
Мдаа, Кристина Агилера - 44 лв, а Шанел - 38 !?!

# 430
в такива сайтове би трябвало да се упомене, че предлаганото е реплика на оригинала, а не както тук да пишат че са "първокачествен и автентичен марков парфюм от световни лидери на пазара" , малко обидно ми действа лично на мен да си те лъжат така  Angry

# 431
И всички 100мл-ови Диори са по 38 лв. Flutter

# 432
и аз много съм чудила възможно ли е един шанел да струва 40лв,а в друг сайт - 120. Аз лично съм си купувала от БГ сайт - мегашоп и съм доволна, но там шанелите са над 100лв newsm78

# 433
Понеже видях, че темата тръгна в друга посока, отворих друга тема, където да ги коментираме тези неща. Все пак тук си говорим за размяна на парфюми, а не за онлайн магазините и цените на предлаганите неща. Хайде да не спамим тук Simple Smile

Ето къде пуснах: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=424699

# 434
И все пак не е зле да престанеш с рекламните послания, за да не те баннат.
Наивно е да вярваш, че някоя дама от този форум ще ти повярва. Става дума за ценители, които познават кое е истинско, и кое не.
Успех на улицата, защото тук няма кой да се върже на подобен номер Peace

Общи условия

Активация на акаунт