Топла и задружна 18 финска тема

• 13 806
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте и от мен!

Вале съжалявам за случилото се. Най-важното е, че ти не си паднала духом, а си още по- мотиврана за след няколко меасеца.

Дънди направо ми се прииска и аз да съм там. Както си го описала е точно по вкуса ми.

Щастлива тя и мойта щерка днес се облече по къса пола и тениска и сложи от тия гумените чехли с дупките без чорпи и само ми повтая колк било топло, а аз по анцунг,че и горницата- как ли сме изглеждали незнам ooooh!?

Мимота на 19.09. е родена щерката и става на цели 3 години newsm78 направо да се не начудя, колк бързо лети времето.
И аз много харесвах даже още си ми е любимият филм " Мръсни танци"
http://www.youtube.com/watch?v=yfg97-5uhFQ
Оказва се ,че днес сме имали ден за самоподготовка,ама аз съм толкова застреляна,че даже и не си спомням.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 14:53 от mama_13

# 286
Валенце ах че е хубаво това дърво  Joy много ми харесва.  Hug Мерси, че го сподели с нас  Hug
Мама тя малката си знае  Joy но и аз като теб съм по анцунг, горнище и долнище и блуза с дълъг ръкав - нещо не мога да приема че е лято тук, защото на мен си ми мирише на есен  hahaha Виж в Испания тези температури между 35-40 мнооооого добре ми се отразяваха  hahaha

# 287
Привет!
Днес си е направо циганско лято   Nature Sun With Face. Цял ден бяхме навън!

Valyya , за съжаление и такива неща се случват, но както са казали момичетата , по натам пак! Важно е ти да се стабилизираш!
А това с  бибероните е много интересно! Да си призная  Embarassed моят син все още е с шишето с млякото вечер като заспива! Не мога да го откажа! Сега ще му покажа снимката  ! Peace

Dundy, страхотна ваканция сте си направили! Чак се размечтах  smile3521   С нетърпение очаквам снимките! Направих едно албумче и ако искаш пиши на лични да ти дам парола да качиш снимките !

Албумчета го направих на нашата дружинка така че който иска... Peace

mama_13, моят син също е роден на 19.09 и ставаме на 4 год.  Peace

Приятен ден на всички!  Hug

# 288
mamasewi ей това му се вика късмет.На мой познати детето се роди също на 19.09.2007  та се шегувахме,че тази дата е велика ми така сие,нали Wink ?.

Дънди то и аз само разглеждам почивките и си мечтая да се опна на някой шезлонг...я край плажа,п край басейна все ми  е едно- само и само да може да се търпи по бански.

# 289
Е,как,как....с мерак.. Joy

# 290
Ехооо,аз както винаги или първа,или последна.. smile3506
Ама като нямам време..
Днес сутринта ми се откачи pakoputki-то да му се не види и аз понеже не мога да търпя да ми гърми колата като на мотокрос съответно се юрнах по майстори.Замазахме положението засега.. Hug,каталясах обаче..
За всички  Hug Hug Hug и

# 291
Добро Утро снежинки !!!

Влизам с идеята да си взема чашка кафе,а то още не е сервирано. Позволявам си да ви го сервирам и отивам да се боря с малката да я обличам. ooooh!
За всеки го по нещо, ако съм пропуснала някой другипт път Hug Hug
Весел и успешен ден на всички !!!

# 292
И от мен Добро утро!

# 293
Добро утро, момичета!

Ех, че богат избор на кафета имаме тази сутрин.

Тъкмо си бях планирала да прекарам целия ден навън и дъжда ме изненада неприятно тази сутрин. Но какво да се прави, все пак сме във Финландия.
И аз се размечтах за почивка като прочетох разказа на Дънди за Испания.

Дървото с бибероните е супер. Напомня ми на нашите мартеници, накичено по дърветата.

Слънчево настроение на всички, дано пък то ни върне хубавото време.

# 294
Здравейте момичета,

Благодаря за кафенцата  Hug

Благодаря и за интересните разкази на Валето и Дънди  Hug

Вале, падаш си по изненадите май  Flutter Аз, едва ли бих успяла да се удържа и да не кажа какво предстои предварително,  Sunglasses но със сигурност е било интересно преживяване  Crazy Представям си опулените физиономии на всички. За неприятната част, която си преживяла - изпращам ти много целувки и   bouquet . Всичко ще се оправи и ще се наредят нещата.  Heart Eyes

Дънди, как бих отпила едно испанско, студено, червено вино  Party И аз обожавам Испания  Flutter но не бях възхитена от храната им. Но пък не съм яла домашно приготвена храна, така че може и да е по-добра.

Марги, винаги казваш нещата на място, така че не се притеснявай.  Hug

Пете, тук все още не е заваляло, дори имаме слънчице, което от време на време се скрива. Но понеже ме стресна с вашия дъжд, веднага ще притичкам до магазина, че трябва да се готви  Whistling

Мама Севи, много благодаря за инициативата и албума, който си се постарала да направиш  Hug Ама аз излизам голямо магаре на снимки ... трябва да помисля какви снимки да ти изпратя  Thinking Sunglasses

Щастлива, другата седмица ще ти кажа повече, тъй като картата ми ще бъде готова след 1 седмица. Те ми снимаха личната карта и доста се пулиха над кирилицата, докато не ме попитаха "А, кое ти е първото име"  Joy После им показах, къде могат да си четат на английски.

Пчели, успех с колата, надявам се, че си отстранила проблема  Hug

Приятен ден, момичета!   bouquet

# 295
Здравейте мили дружки  Hug

Страхотни кафета и огромен избор - ей на това му казвам аз живот и приятно посрещане  Hug
Пете това с дъжда не звучи добре  newsm78 тук грее слънце, поне за сега  Flutter
Мама Севи страхотна е идеята за албумчето, но аз продължавам да не мога да се логна в него по незнайни за мен причини  newsm78
Мимотка напълно съм съгласна с теб  Peace точно два пъти като туристи ядохме на ресторант единия път в Аликанте, другия в Ибица и храната беше отврат  Joy Исинския вкус на ястията опитахме в ресторат, където познаваха нашия приятел в Палма де Майорка, той беше приятел със собствениците. Вниманието и храната които ни сервираха, направо беше невероятно вкусна, а на всичкото отгоре намериха и сервитьор българин, който да ни обслужва цяла вечер  Joy
Останалите пъти когато сме яли испански деликатеси беше при гостуванията ни при испанци, така че и там нямаше грешка. Да знаеш, преценката ти е вярна. Туристите ядат боклуци, които наричат с гръмкото име "испански специалитети", а те апропо нямат нищо общо с оригинала  hahaha

Сладурки изчезвам и след малко пак ще се появя- а за всички вас много хубаво и слънчево настроение   bouquet

# 296
Вале като показах дървото на малката тя така се уплаши за бибероните си,че и 2-те ги налапа едновременно и не ги пусна и за секунда Joy

# 297
Вале като показах дървото на малката тя така се уплаши за бибероните си,че и 2-те ги налапа едновременно и не ги пусна и за секунда Joy

Joy
Хубава група сте се събрали...Какъв албум?Аз нищо пак не знам! newsm78
Днес майка ми ми звъни на пожар(обикновено всяка вечер се чуваме и виждаме в Скайп).2 пъти не съм си чула телефона и вече на третия път като ме докопа,беше здравата ядосана.Майка ми е голяма работа ooooh!..на всяка цена трябва да вдигна на момента,щом тя звъни Shocked Laughing
Някакви измамници са звъняли днес по телефона и някаква жена се опитвала да имитира плачещата АЗ ooooh!убила при катастрофа дете #Cussing out #2gunfire...само че,не са познали...майка ми веднага се усетила и казала,че съм голяма жена и мога и сама да се оправя.Прас!И затворила телефона... Crazy
Яд я беше,че не ги питала къде и колко.. Joy
Аман от измамници...Полицията къде е ???
smile3515

# 298
Скоро Ралиту да пусне нова тема...есенна,дъждовна..

# 299
Пчели, относно въпроса ти за албума - Мама Севи е направила линк с парола, която дава на лични. Идеята е да си имаме албум, където всеки от нас да си слага снимки и да гледа на другите момичета снимките  Wink

Мисля, че Рали няма нужда да прави нова тема, защото е изписано, че темите се затравят след 50-та страница  Party

Иначе това с телефонните измами е широко популярно. На моята баба постоянно й звънят. Добре, че тя не се връзва. Веднъж, един се е престорил на брат ми, и той така - катастрофирал и блъснал някой. Тя естествено се е шашардисала в началото, но се е обадила на баща ми и той я е отрезвил набързо. Друг път, пак й звънят и тя попитала "Марине, ти ли си?" и той това и чакал и казал "Да, аз съм. В Испания съм и не мога да си дойда, защото останах без пари". А, този роднина - Марин е болен и не може да се движи, какво остава да стигне до Испания  Joy И тя хубаво го е навикала. Ама аз й разправям следващия път да се направи, че се хваща и да иде с полиция. Аман, от тия нещастници. Ама, както казват хората "не е луд този който яде баницата, а този, който му я дава". Има доста случаи на завлечени пенсионери и то със солидни суми. Чак се чудя от къде ги намира тези пари, този наш беден народ.

Мама, голяма скица е твоята сладуранка  Hug

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 20:14 от mimota

Общи условия

Активация на акаунт