Любители на котки - тема 29

• 39 056
  • 445
  •   1
Отговори
# 360
А резервни части за такива тоалетни в магазина ми казаха , че нямало.

Aмиии  newsm78 то май нищо друго не ú трябва на тоалетната като резервни части освен един филтър. Който е не повече от 5 лева.

# 361

Дипломирах се  Heart Eyes най-сетне почивка
почерпете се  Hug

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 12:11 от iguanka

# 362
Браво игуанка!

# 363
  • София
А резервни части за такива тоалетни в магазина ми казаха , че нямало.

Aмиии  newsm78 то май нищо друго не ú трябва на тоалетната като резервни части освен един филтър. Който е не повече от 5 лева.

Не си ме разбрала, резерна долна част, самото легенче. Понеже мойта рие /копае за злато в пясъка  Laughing/  доста време след и преди да ходи до тоалетна и самия съд се пробива и протича. Така ми побиха една тоалетна с борд. Просто няма резервни долни части, т.е. легенчета за покрити тоалетни.
И ме е страх да дам 100лв за тоалетна и след няколко месеца да я изхвърля защото е пробита.

iguanka , честито  Hug

# 364
Уау!!! Аз го прочетох това, но помислих, че на майтап. Извинявам се. Невероятно. Еее, тогава не знам. Как е успяла? Та то пластмаса все пак.

# 365
Моя звяр посмъртно няма да влезе в тЪз кутия Mr. Green
И моята е с борд и съм доволна , а най- важното той е доволен!

Томасито е на 4 месеца???????? #Crazy  Shocked

# 366
  • София
Аз започнах да и купувам нискокалорична храна и малко посвали коремчето, но най важното е, каза го и ветеринаря да не и се слага храна на всяко мяу, ето и малко спам за обичащите животни  Wink
http://www.funpic.hu/swf/monitor_cleaner.swf
Колко струват тези тоалетни с борд newsm78
Брей, цяла страничка съм пропуснала да прочета, честито Игуанка,  smile3501

# 367
  • София
Уау!!! Аз го прочетох това, но помислих, че на майтап. Извинявам се. Невероятно. Еее, тогава не знам. Как е успяла? Та то пластмаса все пак.

Да ти я доведа за няколко часа и ще видиш какъв ритуал за ходене на тоалетна  има  Party , особено ако пясъка или силиконовата тоалетна е туко-що сложен Laughing. То толкоз зор вижда тая пластмаса, че ... все пак не е вечна.

margita и аз ще и взема такава, но ще изчакам още малко понеже тя вчера навърши една година. Все пак още расте, де да знам може да отлсабне от само себе си малко. Иначе мойте по всяко време имат храна в купите, нямат определени часове за ядене. Слагам им ядене и ядат колкото им се яде после като огладнеят пак. С половинката сме от сутрин до вечер на работа, няма как да им давам само сутрин и вечер ядене.

# 368
Томасито е на 4 месеца???????? #Crazy  Shocked

аха роден е на 19 април почти 3 кила едър екземпляр  Party  е малко и от козина го докарва размера  Wink

тоалетната с борд я взех за 25лв. Цената варира от 10 до 50лв в зависимост от дали е някаква известна марка или от квартаално магазинче. голяма е 50 на 30 или нещо подобно е, взех най - голямата възможна, която предлагаха  newsm78

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 13:23 от Thomasito

# 369
Е, вече ме спечели! Тотално! Томаситоооо Hug Hug Hug
И с к'во го храниш?

# 370
маргита, десито, томасито, благодаря ви  Hug
Малко снимки на Алфи
 Heart Eyes
на кака джоджито сладко  Heart Eyes

една снимка на бързо щракната, половината Алфи го няма защото бяга от фотото; скок на дебело дупенце  Heart Eyes

`не ме снимай ти казах, сърдит съм`  Mr. Green  Mr. Green  ... `а к`ва камба вадя само...убивам мацките`  Mr. Green

`правя се на маймун и гледам напудрено  Blush... Само защо кака не ме е фокусирала...`  hahaha

# 371
Ле-ле колко много сте изписали, сега да отговоря за тоалетните:

ето снимка на покрита:
и

това е снимка на открита:

Значи:
Още докато имахме само едно коте - мъжко и беше малко, предвидливо взехме  най-голямата възможна , тогава имаше само открити, поне ние не бяхме виждали закрити. Сега имам две котки, година по-късно, след щастливо  ровичкане , като попови прасета и блаженно душене на дупето на предредилия те , стана така, че решихме да сложим край на зловонията и да им вземем закрита. Купихме им най-високата , която намерихме. Много комфортна с такава височина, че да не си удрят главите в таванчето, че мъжкият ни си е бая висок... Обаче, ето го и проблемът:
1. Няколко седмици  те само я обикаляха и не смееха да влезнат вътре, дори , когато ми се изчерпа търпението и се опитах да ги набутам, те се съпротивляваха, все едно ще ги изтрелвам в космоса, обикаляха, гледаха подозрително космическият кораб, който се беше приземил насред коридора и дори, когато умишлено ги оставихме с мръсна тоалетна, не предпочетоха да оползотворят новата...
2. След страшно много време , не знам по каква странна причина, може би след месец и половина или два, мъжкарят реши да  пробва да чишка там, но много рядко влизаше, по-скоро колкото да маркира.
3. Накрая изпразнихме, измихме и прибрахме старата, след ден чудене , нямаше как , трябваше някъде да чишнат и отидоха в "космическия кораб", не че не се чудеха, дали да не се изчишкат на някое друго местенце, но ги дебнех с една мухоморка  Crossing Arms
4. Сега имаме две тоалетни, т.е. - нали е малко пренаселено, имаме малки котенца, а те  са крехки, не знаят нито имаха силички да бутат вратата на закритата, напълнихме и откритата и я сложихме на балкона. След ухапването на малкото от оса, я прибрахме  в коридора и малките си ходят в нея (в откритата - легена)

Та , питам се , защо ми беше това чудо - "космическият кораб" - закритата тоалетна, след като я недолюбват, като се изпишкат , като че ли всичко още по-добре се напоява със зловоние,  и особено, след като си мирише доволно, точно колкото открита....
Въобще, смятам, че всичко зависи от това да намерите най-добрата смес за котешка тоалетна, както и магазин в който редовно да зареждат с вашия артикул, а не от това каква ви е тоалетната.
Ние пробвахме с почти всички видове, имаше много хубави, с дребен пасък, който абсорбираше всичко, иамше супер гадни, като едни миришещи силиконови, от които аз едва не се натрових, защото миризмата ми се натлачваше в гърлото и веднага се наложи да я изхвърлим, до супер странни, като царевичната, която уж можела да се изхвърля директно в тоалетната...Сигурно, ако някой хамстер се е изпишкал вътреи вие сте му почистили, но у нас "производството" е на 6... ooooh! За съжаление много от хубавите тоалетни смеси, вече не ги намираме по зоомагзините.

Та, това е моето мнение, вероятно има и много доволни, аз обаче засега залагам, на открита + качествена смес и по възможност - на балкона, поне докато е топло, после ще му мисля...

# 372
  • Costa Rica
Iguanka, честитоооооооо! smile3501 smile3525

По "ароматната" тема - ние от една година сме със затворена къщичка, която се ползва много активно от 2 бр. котки (едната от които тип "златотърсач"). Родих се с тая тоалетна - не мирише, (почти) не се пилее силикон, по стената няма следи от напишкани лапички. Струваше си парите - май я взех за 40-тина лв. Девойките се научиха за около седмица да я ползват - първо им я оставих открита на обичайното място, после сложих капака и най-накрая - вратичката. Имаше само един мъъъъъъничък инцидент, понеже Уискас ми е тъпичка (преди малко майка ми излезе с въпроса "Русата котка ли...нещо си...?) и трудно свиква с промените Mr. Green Единственият недостатък е, че намиращата се вътре котка се чувства надеждно защитена от някой стратегически нацелен чехъл и може да си роооооови на воля.

# 373
Хахаа, Делфи...... уби ме от хилеж. Само като си представих как мяташ чехъл по упорито ровеща Уискас или Сикозу  hahaha
Сутрин при нас  рано- рано Нико като почне да копа и изтрещавам  smile3511 Само се провиквам- тихоооооо. И понякога има ефект. Ама какво е това ровене по половин час , не знам! И после отива да си дозаравя.
А недай си Боже да му викна докато е в настроение за дивеене....... изхвърча с такъв замах, че понякога събаря ваничката  ooooh!

# 374
  • София
Като стана дума за "миризливата" тема. Не съм предполагала, че Мъро може да е такъв инат. За съжаление тези дни сме по доктори и ни казаха да занесем урина за изследване. Казаха ни да махнем пясъка от легена и той ще се изпишка пак там и ще можем да занесем. ДА, ама не. Като се заинати  - отива души(бях го измила само с вода, за да му мирише на негово), обикаля, но нищо не прави. Така повече от 24 часа. Накрая заспа на килима и докато спеше и се изпусна. Сега и килим ще пера. Поне реагирах бързо и напълних спринцовката преди да попие  Mr. Green.

Теди, при Мъро дългото ровене е при по-сложната работа и рови докато му дойде вдъхновението  Mr. Green. И в началото рови спокойно, а след това все повече забързва и накрая идва дългоочаквания момент, който е винаги със затворени очи - явно се срамува какво прави или по този начин се съсредоточава по-добре  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт