Любители на котки - тема 29

• 39 054
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Танче, как го направи това със спринцовката,ще ме убиеш hahaha тези закрити тоалетни не са лоши, стига да накараш котараците да влязат вътре,моят мъж днес е именник и ви черпя виртуално за негово здраве с много котешки езичета  Wink

# 376
Танче ще ти кажа, аз как взех урина от Барси. Понеже миналата година го видях да си ближе упорито чурката, първоначлно се посмях, след минута разбрах, че не е нормално толкова пък чак да се чисти и стяга, все едно ще го харесват тепърва  Embarassed  и срам, не срам се обадих във  ветеринарния кабинет и го заведох там. Умрях от срам, като чух една докторка да казва: "Това ли е котаракът, който си ближе чишката?". И ме накараха да взема на другия ден урина и да я затворя в едно стерилно съдче. Дадоха ми съдчето, отворих го сутринта и само дебнех дали ще отиде до тоалетна, когато се нагласи да пишка, аз само подложих чистата чашка, но така, че да не влезне нещо в нея, преди да е свършил махнах чашката, за да не вземе да хвърли от котешката тоалетна вътре. И така се преборих, какво да се прави. Оказа се , че е тръгнал да образува кристали, веднага му сменихме вида вода , храна, всичко, мазах го седмица поне с антибиотици, хапчета май имаше...

# 377
marqita, да ти е жив и здрав именника!
 Hug Peace Heart Eyes

А бе гледам я тая закритата тоалетна и си мисля , че моя Пуро докат си отвори вратата.... ще предпочете саксия/защото като не му чисто ми тори цветята /
И второ, той като започне да рови , рови от всички страни на  откритата
и я обикаля с такова вдъхновениеееее Grinning

# 378
  • София
marqita, да ти е жив и здрав именника!
За спринцовката не съм го измислила аз, а докторката ме инструктира и ми я даде стерилна. Друг е въпроса,че Мъро не искаше да пишка в празно легенче  Mr. Green. И колко ли е била стерилна пробата като я взех от килима.
Анка, добре,че при теб се е получило, но при Мъро не е възможно да мушна чашка под него - хем на практика сяда върху пясъка, хем веднага ще се усети и ще се махне.  Mr. Green
Както и да е  - занесох и нямаше никакви отклонения.

Игуанка, честито дипломиране!  bouquet

# 379
  • София
Ани, Таня благодаря зя пожеланията,  много отсъстващи в котешката група, на почивка ли са, на работа ли Mr. Green

# 380
Добро утро на любителите на мистеризните създанияи хубав ден!

http://www.youtube.com/watch?v=jK0_kOYV9MU

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 09:14 от Ani_ann

# 381
  • Варна
Добро утро и от нас Hug
Честито дипломиране на Игуанка  bouquet ,
Честит именник на Маргита Grinning
На патерички, но вчера нямахме ток на работа няколко часа и после хич нямах време да чета, а и вечерта не можах да додрапам до компютъра, та се изненадах колко сте изписали. Ще споделя набързо за тоалетната - на Кетя е в най-обикновено легенче. Просто като решихме да си я приберем пътувахме за Шумен и на връщане, още преди да я вземем минахме през магазина да и купим това-онова. И и взехме леген като за начало, а после тя си го хареса и не мислим да го сменяме засега. Тя си е дребосъчка, не и е станал малък още Simple Smile Като чета Томасито колко е пораснал, а и Бени примерно като гледам - те са толкова по-малки на възраст, а са големи котаци. Тя на годинка и 3 месеца сигурно няма 3 кила Simple Smile

# 382
  • София
Добро утро и от мен,

Ето малко снимки, които вчера обещах:

Шери дундата на 1 година: http://www.album.bg/dstlp/images/17232641/
                                           http://www.album.bg/dstlp/images/17232639/
                                           http://www.album.bg/dstlp/images/17232642/

Таткото: http://www.album.bg/dstlp/images/17232643/

# 383
Добър ден на всички,честито дипломиране на Игуанка и със закъснение,много здраве на именника.

# 384
  • In a surreal moment!
Честито на имащите повод , да сте живи и здрави !!!
Аз съм в предсватбена треска , потънала съм в сладки и брашна....ужас...нямам никакво време...
Писанчо е на антибиотик, защото има някакво възпаление на венците и му падат малките зъбки между кучешките...Забелязах , че се лигави , но че така бързо ще паднат не съм предполагала...горкото ми мишленце. Освен това има и някакъв козинопад , с лющене на кожата , чесане , близане ...Трябва да му резна косми и да ги дам за изследване...Чудо...
Кастрацията на Маша ще ни струва към 43лв , в Горна Оряховица при една мила млада ветеринарка , ще взема визитка и май тя ще ни е доктор.
Кастрацията на момченцата ще струва 24лв.
Почвам да спестявам "от закуски"...че моя като чуе и ще ме удуши...ще се лиша от нещо и ще започна с Маша , че Шуши почна да пее любовни трели и все се заиграват...свива ми се душичката....и за кастрацията - да не я повредя и ...бебета хич неща....

...Отивам да меся сватбените пити , че време не остана...дано не вали в събота...
...ох , като кажа сватба и ми чурват сълзите....как ще стискам зъби незнам...

Весел ден на всички !

# 385
Миг, разбирам емоциите и вълненията ти, но това е прекрасен повод да си поплачеш от щастие и малко тъга.....

И аз да почерпя днес - 8 години щастлив брачен живот. Кога се изтърколиха не знам. като че ли вчера бяхме гаджета...

Снощи ми докараха децата. Дребния по нощите се примъква при нас  с мъжа и усещам аз, че нещо мъкне, викам си - възглавницата си носи. А той Нико ... и се мъчи милото, че тежи .... Явно е спал до него и не е искал да до оставя сам   Laughing

# 386
Миг незабравим ,весело изкарване на сватбата,времето за събота го дават хубаво.Ted честита годишнина,много още по 8

# 387
  • Варна
Честита годишнина Теди! Още много слънчеви и влюбени годишнини ви желая!

Миг, сигурна съм, че ще бъде най-хубавата сватба Hug
Дано Писанчо оздравее бързо.

dessitto,
големи пухчовци и страшно си приличат Grinning

# 388
Теди Честита годишнина! Бъдете все така влюбени и щастливи!

# 389
  • София
Теди, Честито и още много години ви пожелавам заедно.  baloni

Месечинка виторога , те мойте са като клонинги и аз понякога ги бъркам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт