МАРТенчето ни мило вече със зъбче се е сдобило!

• 9 790
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Февруарки са по организирани, тия дни им е националната среща  Rolling Eyes
Идейка за заглавие Simple Smile
Мартенското ми/ни зверче, лапа своето краче  Joy

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:38 от kris4e

# 196
Elwing - ето ги пак в общия албум. Само ще натискате за увеличаване.
http://martenichki.snimka.bg/baby/am-am.412572

Имам питане за Марина, че днес ми носят едни дрешки.

# 197
Никой не каза дали е правил кисела по рецептата която дадох и дали бебоците са го харесали. Flutter

# 198
  • София
.
така е екстра  Hug

# 199
.
така е екстра  Hug

Радвам се, че помогнах.
Отивам навън пък после ако има желаещи ще пращам и по скайпа

# 200
Туй мойто дете от както сме се върнали от Априлци е много кисел през деня...Започвам да се чудя дали му стига кърмата...аз не че нямам, той уж суче, след малко обаче пак се почва с "а-а-а-а-а", което след известно време с обръща в рев  #Puppy dog Снощи пак имаше истерии, отказа ми да суче и като му дадох след половин часово дране бутилката се наяде и веднага заспа като го сложих в леглото...Сега спи на краката ми, до тоалетната не мога да отида...Та така, май се отбива, а на мен ми се искаше още малко да суче.
Уф, стига съм се оплаквала Crazy

Честити месечинки на сладурите от днешната дата Hug

Тук е ужасна жега, чак привечер мисля да излезнем...

# 201
  • София
Здравейте и от нас. Калин отново рязко си промени държанието около новата месечинка - очовечи се внезапно и сега е една забавна търкаляща се хилеща се буболечка... е, когато не мрънка с часове (зъби?). Тази седмица си откри краката - много забавни тез крака, бре Simple Smile И не спира да се хили Simple Smile Само дето не иска и за миг да остане сам и вече се научи да реве "от инат", знаете го, това гадното реване, и ако реша да се правя на твърда, после дълго време похълцва и въздиша горко  ooooh! ooooh! ooooh!

А, да. За срещата. Ами, ако има пък повече ентусиасти за септември, що да не опитаме да направим сега една тренировъчна среща, пък догодина с поуките от тази, ще повторим. Както би казал Мечо Пух: "Колкото повече, толкова повече."

Ние сме ЗА, обаче трябва макс. скоро да се определи дата, че тати да си поиска почивен ден (той е на график). И сме с претенции - на 19-ти и 20-ти не можем.

И ето ви поздрав от Калин  Mr. Green

д,еяцвсфьцдсревфгйкилк,8и;/.йхкккккл; бць хжгн бнхуъ                 н ф       ,ммммммммн                  1е352.3000,о йб           уъ хй 

За мечетата на Памперс, карта за играта се поръчва на телефон 02/4899491 Кеър Дайрект ЕООД

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 17:59 от зелено човече

# 202
Здравейте. Аз вчера питах нещо за зъбите и Т ама никой не ме отрази. Карай здраве да е.

Аз днес от сутринта съм с летния вирус. Мислех си че това лято ми се размина ама на накрая ме гепи Sad

Чудесно е че сте решили да правите национална среща. За протокола на мен септември ми е невъзможно. Милото работи до 5 октомври. Иначе ми се искаше да ви видя.

И така за моя карък. Реших да водя баткото на плаж и взех майка ми от Бс за 4 дни толкова ми отпусна, а то ме тръшна таз гад. Че и Т имам абе... оплаках се.

Това е от мен.

# 203
  • София
Момичета, ето дарителската сметка на Поли:

IBAN: BG55 UBBS 8002 1434045910 , BIC:UBBS BGSF
Полина Иванова Василева, адрес ул.Софроний Врачански 41, София, България

Ето и темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12214348#msg12214348

И 5 лева ще са от полза!

Февруарки са по организирани, тия дни им е националната среща  Rolling Eyes

Да, и точно преди срещата се изпокарахме! Joy Ама сега тъкмо ще се придобрим на живо...

# 204
Здравейте и от мен!  Hug
Честита месечинка на всички пораснали бебчета - Софи на Никита , Алексчо на Elwing  и на всички от тази дата!

За среща тази година и аз съм навита  , пък ако няма желаещи от другите градове , може някъде по близо до София да си врътнем една такава. Догодина  кой на море , кой ще тръгва на работа , пък и с такива хуни каквито ще станат дребосъците (да са живи и здрави само), ще бъдем  все в акция по гонене. Сега поне можем на маса да седнем а, а тогава изобщо не ми е ясно как ще се съберем да си кажем две думи. Ще тичаме нагоре на долу между борчетата и ще е страшен смях.  Peace

Хахахахах и ние така ревем от инат , то си се познава вече на какво избива рева.

Гале,  бързо да оздравяваш мила!  Hug
Никита скайпа ми е dianaknikolova . Другата седмица ще съм по свободна , щото тати отива на работа и ще може да ти пратя снимките от срещите ни. Heart Eyes

Ели - кво пращаш бе , искам и аз. Нещо не съм разбрала , ама така е като чета на пресекулки и  мъжа ми все ми стои на главата и вика айде ставай ! А как ви е количката ? Покажи снимки да я видим де.......или си пускала ама аз пак нещо не съм разбрала?

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 18:21 от dyMa

# 205
  • София
Ето ви идейка за успокояване на нервни бебета
 Mr. Green

# 206
  • Стара Загора
Честити месечинки на днешните пораснали бебоци и от мен.!

# 207
Дума- ей туй пращам. http://martenichki.snimka.bg/baby/am-am.412572
Вече досаждам.  Rolling Eyes
Не съм пускала снимки на количката, ама ни е обикновенна на Бертони. То и снимам Елия само, но ще снимам и количката и ще кача.

Пак да питам за Марина???

# 208
  • София
Ето ви идейка за успокояване на нервни бебета
 Mr. Green
Joy

# 209

Общи условия

Активация на акаунт