Красиво женско лице?

• 698 292
  • 5 576
  •   1
Отговори
# 90
например

http://www.ket.org/pressroom/2001/12/GP_LizTaylor_1080.jpg

http://celebrity-pics.movieeye.com/celebrity_pictures/Susan_Flannery_364727.jpg

http://poponthepop.com/images/gallery/charlize-theron-hair.jpg

държа да отбележа, че тези чиито снимки съм копнала са класи над посочените от теб, Чудо.

а втората ми е любопитно дали ще бъде разпозната Grinning

# 91
  • София
Стефани от "Дързост и красота"?

# 92
Една говорителка  по Бтв  / май/ ,  която води новините  заедно с един младеж с откровенно клепнали уши.   Как едно име не запомних...

Виктория Петрова. И аз много я харесвам. Simple Smile

# 93
  • London, baby
Все по-рядко виждам красиви лица из нашите улици, за сметка на това тунинговането кипи с пълна сила.

Красива според мен е Пенелопе Крус.

# 94
Стефани от "Дързост и красота"?

Peace

# 95
              Благодаря,  Анн!!

И онова момиче, което все едно е излязла от картина на Майстора  ...  Фани Пападополу,  май я споменахте.  

# 96
Да, Ани. Наистина е много изразителна и необикновена. Много ми прилича на холивудската актриса Дженифър Конъли. Която пък ми е най - голямата любимка. Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 20:13 от Анн Шърли

# 97
Явно просто имаме много различни вкусове и възприятия за красота.
Различните хора биват красиви или грозни в очите на гледащия.
За мен каквото е красиво ,за теб не е и обратно.

# 98
# 99
Какви модели, бе ? Красотата е СУБЕКТИВНА не ОБЕКТИВНА.

# 100
Като говорим за красота за мен всички, които са естествени са красиви. Този наложен модел последните години, все едно излизат на конвейр  Joy

И другото което е важно, ние жените трябва да остаряваме красиво. Не гротесно. Някой спомена Аня Пенчева, като млада беше супер. Сега пак се мъчи да е млада, ама не става. Така че една жена трябва да остарява достойно.
С тези интервенции които си правят някои ще заприличат на западните звезди на стари години. Опнати, с увиснали устни и т.н.

# 101
Като говорим за красота за мен всички, които са естествени са красиви. Този наложен модел последните години, все едно излизат на конвейр  Joy

И другото което е важно, ние жените трябва да остаряваме красиво. Не гротесно. Някой спомена Аня Пенчева, като млада беше супер. Сега пак се мъчи да е млада, ама не става. Така че една жена трябва да остарява достойно.
С тези интервенции които си правят някои ще заприличат на западните звезди на стари години. Опнати, с увиснали устни и т.н.
Дали си красива зависи от "мен" не от теб. Разтълкувай си го "мен"

# 102
Не съм сигурна на мъжете какви са критериите за хубост, но представите на жените за хубаво лице често описват някакво такова като тяхното собствено.
Субективна работа е това с красивото. Одухотвореното и чаровното съвсем пък се схващат по различен начин. За едни одухотворено лице е слабото, изпитото, с огромни мъдри, тъжни очи, за друг - леко пухкаво, весело, с една прекрасна жизненост, която нищо не може да пребори. За едни трапчинките са дефект, за други чар. Плътни устни могат да бъдат възприети като сочна женственост или натрапчива вулгарност.
Моята представа за красиво най се доближава до тази на maraidara.

Абсолютно съм съгласна с теб, скъпа ми valerie, както всъщност и с maraidara.

# 103

Дали си красива зависи от "мен" не от теб. Разтълкувай си го "мен"

Не става въпрос дали съм красива аз. Това не е важно. Изказах мнение за мен кои са красиви .

# 104
Това за мен е най-красивото женско лице, което съм виждала:

Но красотата наистина е много относително понятие.
Един човек може да излъчва такава с цялата си същност и без да има идеалните пропорции.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 20:52 от Бръмбофръц

Общи условия

Активация на акаунт