Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява бебешкото развитие, което споделя pepi_r?
Какви са методите за прилагане на музикотерапия в България?
Какви са възможните лечения и основни терапии за аутизъм?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява бебешкото развитие, което споделя pepi_r?
-
Какви са методите за прилагане на музикотерапия в България?
-
Какви са възможните лечения и основни терапии за аутизъм?
Лечението на аутизма включва различни методи като трансплантация на стволови клетки, лекарства като мекамиламин, хелация, диета без казеин и без глутен, терапия в барокaмера и сензорна терапия. Освен това има диагностични тестове за откриване на тежки метали в организма. Основните терапии за деца с аутизъм включват ABA терапия, логопедия, сензорна терапия, плуване и други. Тези терапии се препоръчват да започнат в ранна детска възраст, като включват консултации със специалисти и редовни интервенции.
-
Какво е мнението за използването на стволови клетки при лечението на аутизъм?
-
Какви са разликите в провеждането на музикотерапия у дома?
, за да е зареден, на следващия ден, като му дойде смяната, да е готов, за да приема всичките чудеса, кооито ще направи детето през следващите 2- 3 часа, докато го гледа, за да е пълноценен и не спира да РАЗГОВАРЯ с детето, да му ОБЯСНЯВА всяко нещо, което правят СЪВМЕСТНО, къде отиват, да СПОДЕЛЯ пълноценно дейности с детето, с една дума да е максимално ползотворен в терапевтичното си поведение спрямо детето, като не спира да е позитивен нито за секунда, защото детето усеща ( част от проблема е свързан с високата им сензитивност- така, както те усещат кой е добронамерен, кой не...усещат въздуха и ги напряга- имам чувство, че в периода, в който са най- далече от нас, ако можеха да се изразяват и говорят добре, криминалистите тях щяха да изполват за разплитане на случаи- и всеки полъх на лош човек- от километър дори ги натоварва, а ние идея нямаме за какво така изведнъж детето стана чудо, както си беше до преди малко кротко) и да има сили да хвали детето за най- малкия успех, който постигне. Тези няколко човека могат да са членове на семейството ( ако семейството е на Перла и Ахмед, ще могат да се съберат свободни няколко човека, ама при нашите условия
.Естествено боя се спря но и двамата се чувстват прави.По скоро големия се чувства прав, а моя се ежи и той не знае защо.
.Когато се опита друго дете да е консул, защото той не го прави както трябва са истерии, тръшкане и посягане.Ако рита топка(футбол) той застава където иска и рита, а наляво, а надясно и се кефи, че все пак я е уцелил топката, независимо, че другото дете прави тегели по игрището да му гони топката.Естествено детето отказва да играе повече по този начин, а Мишо изпада в истерия, че му отказват, а играят футбол с правилата на играта.Вече откачам и не мога да го контролирам.Трябва време да излезе от този период.7 год. го чакам да влезе в него, и може би години ще минат преди да излезе от там, а не както децата в норма за няколко месеца 
. Поздравите за колажа ги изпращайте на Кифла
, не на мен - аз само го публикувам
.
, толкова тъгуваха, че трябваше да се разделят, макар и без думи... Имах си моите подозрения, по нещата които сме писали за децата си, но определено на живо ми се потвърдиха, че толкова много сходни неща има при двамата
за колажа!
Определено не знам как да се справя с този проблем - тя винаги успява ловко да ме издебне.