Кърмене на плажа - проблем ли е ?

• 3 543
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моята дъщеря това лято излапа известно количество пясък и от гърдите ми  Mr. Green,разбира се когато тя успява да ги "нацапа". Първия път се намръщи доста на соления вкус,току-що излизах от водата,та бяха и студени,но доста бързо свикна. Не съм се мила с нищо.

# 16
Никога не ми е хрумвало да се мия на плажа. Децата достатъчно солена вода са опитали, като ги къпех в морето или басейна, а пясъка - също сами си го докопваха за проба  Laughing

# 17
Кърмех си съвсем спокойно и се радвах на почивката си.
Една бутилка с вода е предостатъчна мярка за хигиена.

# 18
как може такива малки бебета да ги мъкнете по плажа ,
направо недоумявам
не е препоръчително бебе по- малко от 10 месеца да се води на плаж
на морето съм и ще я заведа като стане на 11 месеца надвечер след 17 часа
имам наблюдения върху деца ,които почиват при нас- слънцето ди изнервя и се скъсват да реват,алергии получават ,чудя се на тия майки

# 19
как може такива малки бебета да ги мъкнете по плажа ,
направо недоумявам
не е препоръчително бебе по- малко от 10 месеца да се води на плаж
на морето съм и ще я заведа като стане на 11 месеца надвечер след 17 часа
имам наблюдения върху деца ,които почиват при нас- слънцето ди изнервя и се скъсват да реват,алергии получават ,чудя се на тия майки

Аз лично не съм си излагала бебето на пряка слънчева светлина, и не съм стояла след 11.30ч и по-рано от 16ч на плаж..така че не виждам какъв е проблема за бебето да е на плажа Rolling Eyes
Дали ще е в градинката или на плажа -каква е разликата? Дори на плажа е по-хладно предвид бриза. Във вътрешността на страната, температурите са винаги по-високи от тези на морето..справка-"времето" по новините Mr. Green
Може и да има такива които са се "изнервяли", нашият само спеше и ядеше на морето и на плажа..първото му ходене бе на 6мес., а второто на 8мес..всяко лято по 2пъти по 10 дни Peace

Общи условия

Активация на акаунт