Лунна диета 20 август 2009-четвъртък 13:01 - Новолуние

• 5 856
  • 79
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм с вас за 3 дни Simple Smile

# 16
  А имам само едно въпросче към теб: как стана от 76 кг. 66,2. Ако можеш да ми кажеш тайната ще ти бъда много благодарна  Praynig

# 17
Добро утро лунатички. Аз се записвам за 2 дена - днес на плодове и след това на водичка.
Хайде тази сутрин събуждането от мен

и за тези които са на кафе

П.П Успях да сложа картинките newsm44. За първи път го правя

# 18
   Тук съм!Да се пречистя малко, че напоследък много токсини много нещо Laughing
  Аз съм само за един ден.

# 19
И аз мисля да се включа с двудневка като bebok_86.
За сега съм на кафе и чай с мед.

# 20
и аэ ще се запиша за 24 часа ,предния път нямах никъкви проблеми и изкарах с лекота!успех на всички!

# 21
Забелязала съм, че винаги по Новолуние ми се яде безумно  Tired Outta Joint Мисля по този повод да започна лунуването от днес в 13 часа, за да избегна това налудничево тъпчене с каквото ми попадне  ooooh!

Успешно на всички   bouquet

# 22
  А имам само едно въпросче към теб: как стана от 76 кг. 66,2. Ако можеш да ми кажеш тайната ще ти бъда много благодарна  Praynig
Няма тайна постепенно ... за период от една година и много движение ... имах проблеми и надебелях до 76 килограма и започнах да се отчайвам от себе си и ограничих сладкото , хляба и мазнотии и за една година 10 кг без глад ... от няколко месеца правя луната и с нея като бях стриктна за един месец свалих 3 кг. , но и това което правя през другото време е важно ... Ако да речем сме канени на гости или ресторант отивам хапвам си нормално - салатка , основно риба или пиле и десерт разбира се не мога без шоколад или сладолед , но на следващия ден го карам доста кротко то не ти се и яде , защото предния ден не съм се измъчвала и съм си хапнала всичко , което ми се е яло , така и мозъка ми е “нахранен„ . Карам на салатка , плодове , сирене , месце - пиле или риба и така... И един ден разтоварване с Луната .така задържам вече три месеца тези 66 кг. варирам разбира се 66 и няколко грама  500 800 понякога показва 65 и 800 но по рядко .. Но така свалени килограми не съм качила въобще а си хапвам стабилно . но имам и много движение... И така сега бавно с луната смятам да стигна до 60 58 колкото си бях преди 4 5 години ... Висока съм 166 167 и на тези кг изглеждам добре , но не слаба , а на 60 кг съм слаба , защото мойте кг са разпределени равномерно „„„

Успех ти пожелавам  Peace
Аз все надебелявам отслабвам и рабрах че всеки ден трябва да се бориш да си запазиш кг без да качваш и ако качиш да се ограничиш за известно време да ги свалиш , но в никакъв случай да си краен да ядеш много или да гладуваш много ... При мен ключето беше да си държа и мозъка „нахранен„ ... А лунната диета ми помага да свалям по малко и за прочистване , ако не успея да гладувам ям плодове и чай с мед ... пак се отслабва

# 23
да , и аз пак съм с вас за 24 часа....вече започнах с диня , ама ще вечерям  Wink, а утре от сутринта....

# 24
Е засега издърам,но ме плашат вечерите. Дано да издържа.

# 25
  • София
Ще лунувам и аз, два дни. Утре и петък, извън фаза -  ще хапна малко салатка или диня. Във фаза - само на вода ще карам. Така го мисля, пък ще видим ...  Blush

# 26
и аз реших тази вечер за последно да се храня и да линувам до събота вечерта.
дано не остане в сферата само на пожеланията! Praynig
успех на всички,които вече са започнали! Peace

# 27
  Благодаря ти MiqS .Май наистина си права ,но сега ще направя еднаа ударна диетка да сваля първите няколко кг. и после полека лека се надявам да достигна желаното тегло.

# 28
И аз съм тук. Лунувам.
Днес цял ден съм на праскови, ама може и два кг да изядох Embarassed
Утре ще правя пица, дано да не съгреша

# 29
и аз се присъединявам

Общи условия

Активация на акаунт