Лунна диета 20 август 2009-четвъртък 13:01 - Новолуние

• 5 857
  • 79
  •   1
Отговори
# 30
От вчера сутринта съм на плодове, а днес съм на течности.
Вече съм 1,300кг. надолу. smile3521

# 31
Хайде и аз да се запиша , че от доста време не съм лунувала. Ще пийна още едно и минавам на чай и вода  Peace
sladkish4e , благодаря за темата   bouquet

# 32
Здравейте лунатички. Аз да се отчетра за вчера -1.500 кг някъде.

# 33
Хайде и аз се нареждам за 24 часа, че вече ядох локум и смокини  Blush

# 34
  • Костинброд
И аз се включвам в групичката, аз също за 24ч, че чак сега видях датата. Дано устискам, че последните пъти се излагах стабилно Embarassed
Успех на всички "лунички".

# 35
В по горния пост забравих да ви кажа за Поли.

Нека и помогнем , на нея и на бебка  Praynig
http://www.facebook.com/profile.php?id=1623164709&ref=name#/ … 486425&ref=mf

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406298.msg12199006#msg12199006

# 36
  • близо под тепетата
Успех момичета! Аз ще съм с вас на следващата луна! Почивката ми свърши, но сега съм гладна...ако бях видяла по-рано темата...пф! шматка! #2gunfire hahaha  след морето се претеглих бях +4, сега съм -2...  Praynig Mr. Green  сега отивам да муцам Mr. Green Laughing че сили за багажа нямам ooooh! не ми се искаше да се връщам! Crossing Arms Whistling

bouquet  bouquet  bouquet

# 37
bebok_86 ,pepa_ilkova ,браво и на двечките!  bouquet
иска ми се до събота да съм с вашите резултати! Praynig

# 38
Аз за сега удържам фронта ама са минали само час и половина от началото. Дано да устискам до утре. Най-много ме притеснява вечерта, защото тогава осверепявам от глад( затова и няма да готвя на мъжо днеска  Grinning ). Дано да успея.
Вчера за малко да се проваля. Наврях се в готварския и като ми застърга корема направо чудо. Но удържах.

# 39
bebok_86 и аз като теб реших по навик да вляза в Говарския и като видях какви красоти са сготвили и като ми потекоха лигите та беш да ме няма от там.
За сега съм здаво на вода и сок, е и кафенце да си призная, но без него немога.
Все още се чудя, дали ще успея и утре на плодове, но ще видм. И на мен са ми трудни най-вече вечерите.

# 40
  • София
И аз съм съвсем стриктна до момента. Пийнах сок от един грейпфрукт разреден в половин литър вода. Отделно вода ... Кафе също си пия. Даже готвих и нямам проблем. На мен ми е важно да вляза в ритъма, оттам нанатък съм ок.
А готварския ми действа екстра по време на диета  Laughing Много странно, но като ровя в него или готвя, все едно съм яла, някакси си задоволявам психиката и нямам нужда да ям реално. Шантава работа  Crazy

# 41
здравейте,аз също ще опитам Simple Smile

# 42
  • Костинброд
Аз се окепезих- изядох 2 резена диня Embarassed

# 43
  • София
Аз се окепезих- изядох 2 резена диня Embarassed

Нищо, айде, то си е водичка...

Аз още държа фронта, пих два чая, единият от които китайски. Ще си лягам, утре продължавам  Peace

Стискайте!!!  Wink

# 44
Ужас!!! Аз се издъних тотално ,но ме заболя много глава и реших да не рискувам днес с гладуването . Успех на всички ,който са се сдържали досега  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт