СЕДМИЧНИЦА 12.07.-18.07.

• 9 736
  • 129
  •   1
Отговори
# 105
Ох да не ви разправям аз на какъв хал съм вече втори ден... Оня моя симпатичния стар частен гинеколог май ми е докрал гъбички... Imp  Imp  Imp  Shocked  Shocked  Shocked  Sad  Sad  Sad  Cry  Cry  Cry

# 106
Цитат на: Мама от Финландия
Ох да не ви разправям аз на какъв хал съм вече втори ден... Оня моя симпатичния стар частен гинеколог май ми е докрал гъбички... Imp  Imp  Imp  Shocked  Shocked  Shocked  Sad  Sad  Sad  Cry  Cry  Cry

Shocked  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked Е,хайде сега-гъбички от гинеколог! Че ти можеш да му вземеш разрешително! Тоз човек не използва ли стерилни уреди и ръкавици? Sign Exclamation  Shocked  Shocked Не знам дали съденето във Финландия е превърнато в спорт както в САЩ, ама можеш и да опиташ!КРЕТЕН! Shocked  Imp

# 107
  • anywhere
Момичета, при мен не са много цвете новините... Слава богу, имам нормално развиваща се и изглеждаща бременност (този лекар видя ембриона от раз), но на десния яйчник имам голяма киста - колкото яйце!  Shocked  Cry
Гинекологът каза, че нищо не може да се направи в този случай, а просто - да се следи бременността по-често и внимателно и да се пазя от физически усилия, натоварвания, секс ( Shocked ), за да не се спука...
Ужасно ми е притеснено - първо защото не знам как ще се опазя от физическо натоварване (аз съм много активен човек, да не говорим, че имам дете в буйната възраст от три години и половина! ) и второ - да не нарастне кистата прекалено много, защото тогава би могла да застраши и самата бременност...
Абе - изобщо... Imp Утре заминавам на море, а настроението ми е като за погребение...  Cry

# 108
Зъхи, не са ли ти я видяли тази киста преди да забременееш? Или тя се е развила по-късно?
Отпусни се, иди на море, забавлявай се, почини си само се пази повече, а като се върнеш му мисли, опитай се да се абстрахираш...
Стискам палци всичко да е ОК и гадната киста да си стои там още 8 месеца и да не расте мамка и Imp

# 109
Зъхи, нищо друго не ти остава освен да се пазиш!!!
Не се притеснявай, и ходи по често на лекар.Помоли, ако трябва близкитети за по голямо внимание и помощ към детето.
Почивай си и мисли позитивно.Приятно изкарване на морето.Знам че нямаш настроение ,но дай всичко от себе си.Нали знаеш трябва да сме силни и смели за поредните препядствия ,които ни предлага съдбата.Както казва майка ми :То ако беше лесно на нас ли ще се падне.Успех мила
поздрави

# 110
  • anywhere
Благодаря ви, милички! Много мило, че мислите за мен... Ще се опитам да се успокоя, макар че е трудно....
Сега ви казвам ЧАО, защото отивам да оправям багажа, че утре рано сутринта тръгваме... Ще гледам ако има възможност, за влизам от някой клуб по морето при вас да ви виждам как сте. Желая ви много приятни мигове и положителни тестове!  Wink Докато се върна (02 август), да има поне три бременни...айде да не посочвам...  Laughing
Целувки от мен!

пс Стискайте палци всичко при мен да върви нормално...  Rolling Eyes

# 111
  • Враца
Зъхи, чесно ти казвам мисля, че е време да си смениш гинеколога. Как няма да види киста с размери на яйце????????? Imp Е извинявай, но според мен това е направо престъпение. Толкова време имаше проблеми какво ли не те прави, а не я е видяла. Стискаме палци, наистина помоли з апомощ близки и познати и ще видиш, че всичко ще е ок. приятно бургаско морско и ще те чакаме за новини, пък и там има клубчета, а и можеш да се обаждаш на моренски да ни осведомява. И горе главата!

# 112
  • Враца
Лалка, още не мога да се нагледам на снимките на кучо, направо е страхотен сладур. Да ви е жив и здрав и много радва малката ви принцеса, според мен е много правилно, че сте и взели кученце, ще я възпита да бъде отговорна, а и можеш ли да не обичаш такъв рошав бонбон? Laughing

# 113
Lalka, bqh propusnala da vidq snimkite, sramota  Embarassed
Strashen e kucho.  Kiss
Tova scotish hiland terrier li e?
Prilicha na igrachka, nasheto kuche veche stana na 5 meseca i teji 17 kg Rolling Eyes
Mnogo radost da vi nosi!

# 114
  • Враца
Цитат на: CaraBella

Prilicha na igrachka, nasheto kuche veche stana na 5 meseca i teji 17 kg Rolling Eyes

ААААААА и ние искаме да видим това бебе гигант!искаме снимки Кара Бела, хайде де Sign Exclamation

# 115
Щом искате снимки ще получите  Laughing
На служебния компютър нямам, но в понеделник ще видите и нашата гордост  Embarassed
Ще я снимам сега през уикенда, за да е по-актуална информацията, за целта довечера ще бъде изкъпана - няма да се излагаме я.  Neutral Face

# 116
Еееееееееееее, вече съм ЧЕСТ ПОТРЕБИТЕЛ   bigdance2

# 117
  • Sofia
Хайде сега и аз да се отчета  Simple Smile
Предстои ми да посрещна последната(надявам се ) желана(малко силно казано , но ..) лелка Фло. Grinning  Grinning  Grinning

Докато тя ни е на гости ще се гощаваме със скъпия с Флажил, а пък като я изпратим трябва да слагам Клион Д- 14 дни и тук възниква моето питане( пусто нетърпениееее  Wink ) и МОЛЯ Мели за консултация  Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation
Тъй като ще свърша с Клиона точно по средата , важно ли е да се пазим до следващата леля Фло или не толкова?!

Стискам палци на всички , на кой, за каквото е нужно !

Лалка, много е сладък този кучо  Sunglasses !

# 118
Здравейте момичета.
Ох аз бях със супер скапан нет 3 дни и не можех да влизам във форумите,но вече всичко е О.К. и пак съм тук.
Зъхи приятно изкарване на морето и не се притеснявай толкова за кистата.Всичко ще бъде наред сигурна съм.А иначе няма да е лошо да я смениш тая гинеколожка дето не е видяла тази киста.
Лалка много сладък кучо имате наистинДа ви е жив и здрав и палав.

Благодаря на всички ви за съчувствието за смърта на баба ми.Невероятни сте.Аз последвах съвета на Зъхи и се затрупах с работа,за да нямам много време за мислене.Благодаря ви че сте с мен и в това изпитание.

И.....силно се надявам да не ми се скапва повече нета,че ми е много гадно без форума.

Тияяяяяя,още ли нямаш нет?

# 119
http://www.babycenter.com/plus/sneak_peek.jhtml?topic=1287352&isPop=y

Там има видео за раждането... Няма нужда от download, поне при мене ми се извъртя видеото от web browser-а. Който може, да гледа... повечето е графическо, но има и как излиза бебето на бял свят. Аз лично не можах да се сдържа и за ужас на сестрата на Финчо (боже, как не мога да я търпя вече) се разревах от емоции.

Общи условия

Активация на акаунт