СЕДМИЧНИЦА 12.07.-18.07.

• 9 825
  • 129
  •   1
Отговори
# 90
  • с/у ОколоМръсТното
Цитат на: CaraBella
Nqkude okolo 10 lv e videozonut na chastno, ama kato slojish i pregled - okolo 20... OTVRAT Imp

Къде това???
Аз по-евтин УЗИ от 25 лв. не съм "намирала"!  Rolling Eyes
Зъхииии-независимо, какво ще ти каже тази лекарка - потърси и второ мнение. За да си сигурна и спокойна!
Стискам палци - кажи после какво е било по прегледите.

# 91
Цитат на: Future pere
Знам какво е Ехограф, но какво е Видеозон и представа си нямам. Има ли разлика или става дума за едно и също ?

Едно и също е.

# 92
Ами аз уж се регистрирах, получих потвърждение и т.н., но явно нещо не правя както трябва  Embarassed
Ама давай по същество  Simple Smile  Ти как си? Беше ли вече на доктор?  Wink

# 93
Не, просто лоши навици  Embarassed  Тоест, да пиша, преди да съм прочела цялата тема... Постоянно го правя, без да се замисля, и после съжалявам  Embarassed  Тъкмо се тръшках, защото прочетох постинга на Зъхи за докторицата... Много гадно, бе  Imp  Защо не отидеш при някой друг лекар?! Това ми звучи доста... извинявай, но не много компетентно  Embarassed  Може и проблемът да е във видеозона, наистина... Но тогава май пак е по-добре да отидеш на друго място  Confused

# 94
  • anywhere
Цитат на: honey
Защо не отидеш при някой друг лекар?! Това ми звучи доста... извинявай, но не много компетентно  Embarassed  Може и проблемът да е във видеозона, наистина... Но тогава май пак е по-добре да отидеш на друго място  Confused

Така и смятам да направя - днес съм на видеозон при един на частно, утре ще ви кажа какво е станало...

# 95
Mislq che si vzela pravilno reshenie.
Shte chakame dobrite novini s neturpenie  Laughing

# 96
Ренци, много съжалявам.
Зъхи, много правилно е 4е си  потарсила и друг лекар. Надявам и силно стискам палци вси4ко да е нормално.

# 97
  • Враца
Ренци мила, ужасно съжалявам за баба ти. Гледай напред, колкото и да ти е мъчно и си спомняй за всичко хубаво, свързано с нея.
Зъхи, Зъхи, какво да ти кажа- добре си решила да отидеш и днес, стискаме палци и чакаме новини. Колкото до гинеколога- ами Морена е права.

# 98
  • Стара Загора
Ренци, мила, моите съболезнования. Знам че е тежко, но съм сигурна че баба ти знае колко много я обичаш.
Зъхи, много добре си решила да идеш на друг лекар... а за тази гинеколожка - по-добре я сменяй докато е време.

# 99
Зъхи... дай сега, преди да си откачила съвсем, да ти кажа нещо...

Та така... Тука нали и аз откачах и все мислех да се обадя ли за време при частен или не. Та се обадих като бях в 6та седмица, просто ей така от любопитство, а и да проуча цените. Та какво стана... Първия въпрос който ми зададоха беше в коя седмица съм. Като ги попитах има ли значение, ми казаха, че ехографа не засича (поне не лесно) бременност под 6та седмица. Така че, спокойно сега.

Иначе и аз бих я сменила таз вашата гинеколожка (вие с Морена и на една и съща такава ли се радвате???) с някоя с поне малко по- модерна апаратура която не би стъргала корема ми.

Успокой се сега и изчакай още мъъъничко. Тогава на УЗ ще можеш да видиш дори и тупкащо сърчице.

Прегръдки и целувки... и много спокойни вълни от мене Simple Smile

# 100
  • Добрич
Цитат на: Зъхи
Цитат на: honey
Защо не отидеш при някой друг лекар?! Това ми звучи доста... извинявай, но не много компетентно  Embarassed  Може и проблемът да е във видеозона, наистина... Но тогава май пак е по-добре да отидеш на друго място  Confused

Така и смятам да направя - днес съм на видеозон при един на частно, утре ще ви кажа какво е станало...

Зъхи, има вероятност да си с обърната матка и затова толкова трудно да е видяла ембриона.
И при мен се случи така с първото ми дете. Преди това имах извънматочна, и след като забременях бързах да отида, за да се установи дали всичко е наред.
Гледаха ме доста дълго, предположиха, че матката ми е обърната и накрая видяха нещо, но чакаха да "порасне" малко, за да се произнесат!
И така се мъчих цяла седмица в недоумения. Но пък признаците си бяха налице, затова и сякаш бях спокойна.
Даже и сега с второто дете, забелязаха ембриона по- късно (но и техниката бе доста стара!!!), но пък аз вярвах на 2-те чертички и на гаденето ми и рефлукса.
Не се притеснявай излишно!

# 101
  • Стара Загора
Ва, ето го нашият любимец Simple Smile. Засега замо три снимки има, защото не щеше да седи мирно Simple Smile
http://community.webshots.com/album/163466692YSRzPk

# 102
Lalka, много е сладък... Кристофер ли сте го кръстили? На мене брат ми така се казва... хихихи  Grinning

Само че на мене не ми се отваря едната от снимките... Ще да е средната от трите. Другите две се отварят.

# 103
Супер! Аз също ходих днес на лекар... и изненадващо се чу пулс  Simple Smile  Поне аз бях изненадана, защото ми се струва рано... При предишната ми бременност (неуспешна) доста по-късен беше този етап... Надявам се и при теб всичко да върви добре  Simple Smile  И много стискам палци за другите форумни девойки да дойдат скоро до нашия хал  Simple Smile
Процедурно: Нищо не разбирам - регистрирана съм уж, както си трябва, влизам и т.н... но всеки път ме пита с какъв ник пиша,т.е. - още си се водя гост  Embarassed

# 104
  • Sofia
Цитат на: Мама от Финландия
.....вие с Морена и на една и съща такава ли се радвате....

Ти пък мамче Фин , чак да и' се радвамеее.... Imp  Rolling Eyes !
Аз отдавна мисля да я сменям , ама като не знам на какво ще попадна..  Sad !  А иначе тя ни е семейна дофторка - Кинеколожка Wink .

Общи условия

Активация на акаунт