Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-14

• 72 010
  • 1 000
  •   1
Отговори
# 495
Със сигурност имаме 180 дни , а после продължението ак се наложи!! е с ТЕЛК, но на нас няма да ни се наложи, нали? Hug

Миленче, не смей и да си помисляш,че ще ни се налагат повече болнични!
Изкарваме си полагаемото и забравяме за всичко...
И го удряме на живот!!! Heart Eyes

# 496
  • София
Вие пък, ще се отказвате от полагаемото ви се  newsm78
Полагат ви се след което на  - пет години инвалидна пенсия.
Що  да не се възползвате от нея. Като ви дават - взимайте. Ако не ви трябват, купувайте на децата играчки. Все ще намерите къде да ги вложите. Пък може и за дарения на болни дечица...

# 497
Вие пък, ще се отказвате от полагаемото ви се  newsm78
Полагат ви се след което на  - пет години инвалидна пенсия.
Що  да не се възползвате от нея. Като ви дават - взимайте. Ако не ви трябват, купувайте на децата играчки. Все ще намерите къде да ги вложите. Пък може и за дарения на болни дечица...

Не,не,Хули! Имахме впредвид,че не искаме повече болнични!Само колкото ни се полагат по регламент. И никога повече да не ни се налага да стоим по болници и да търсиме болнични! Praynig А пенцийката ще си я взимаме и още как... Като че ли държавата се е погрижила с нещо друго за нас ,та да се отказваме и от полагаемото ни се... Grinning

# 498
Момичета, и аз да ви се оплача. Отивам днес на мамограф и снимка на бял дроб, и какво.... направихме всичко, доктора го няма, бил в отпуск, ама не свършиха тия отпуски ...цяло лято ги чаках ...,а те още в отпуск. А сега и празници ... ще си ги гледам снимките сама...
След една седмица ще ходя в диспансера за лекарства, та ще ги занеса там да ми ги разчетат...Гадна провинция  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 499
  • у нас - на брега на морето
Здравейте!
Да ви се похваля, че днес моето първолаче Марти навърши 7 години. Ама нали ме е завъртяла шайбата с болните родители, цял ден не ми остана време да седна пред компа, а пък и не мога да слагам картинки да ви "почерпя" виртуално, но с повече въображение от ваша страна и с голямото желание от моя, се считайте за почерпени! cook cheers

# 500
  • София
Йовче, туй ми се е допило скъпа

Аз щото нали съм велика на картинките  Joy Joy Joy
Да ти е здраво детенцето, а и ти да се радваш на победите му  Peace

# 501
Йовче, да ти е живо и здраво хубавото момче!
Да те радва и късметът да е винаги с него!

А това е за добрата му майчица

# 502
Йовче,  Hug Hug Hug

ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МЛАДЕЖА, МНОГО ДА ВИ РАДВА, ДА Е С КЪСМЕТ И ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

Вие много емоции и вълнения - първи клас, рожден ден, сериозни задачи.   bouquet

Това е за юнака и за мама-сладурана и голяма героиня, най-добричката!  Hug Hug Hug:

Ето почерпка от теб, аз само слагам картинката, нали сме екипт Wink :

Добра ли е софрата, мила?  Heart Eyes  bouquet Hug

# 503
Йовче, да ти е жив и здрав ученика, да носи само шестици!

# 504
Yov64 – Да ти е здраво, щастливо и засмяно момченцето! Честит рожден ден!

# 505
  • у нас - на брега на морето
Благодаря ви ,скъпи мои, от сърце!
Хули, ще се постарая да запомня любимото ти питие, пък знае ли се, може да се почерпим и на живо!
Кана, мила, благодаря за помощта! Разбира се, че ми харесва почерпката! Остава дамите да си изберат от богатия асортимент.
Прегръщам ви и ви обичам всички! Hug Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 506
  • София
Здравейте мили момичета! Много сте писали, много емоции сте преминали и то все положителни което много ме радва! А на мене много ми домъчня за вас! Прочетох всичко което сте изписали.От Милмич вече сте разблали че се засякохме на химиотерапия, но за съжаление аз не бях много в час, защото последните две химии преминаха замен много тежко, но......ооооо кошмара свърши и сега вече се възстановявам, старая се изобщо да не мисля за терапията а само за хубави и положителни емоции. В крайна сметка човек трябва сам да си ги създава. Наистина в този ден се засякох и с Крис 55 , моя дружка но просто нямах сили да се съберем и да я запозная с Милмич.Но времето е пред нас! Понеже някъде прочетох описание за Милмич, ще направя много бързо описание и на двете сладуранки Joy
Крис 55 - малка, нежна красавица, изключителна
Милмич - красива , вечно усмихната, истинска
Всъщност момичета, сега се усещам, че те двете могат да бъдат объркани по моите описания с всяка една от вас Laughing
Искам на патерица да честитя всички изминали празници, да целуна малкия сладур Дани и всички останалаи малчугани  love001
Хули мила специални поздрави и за теб, пък дано скоро да пием по едно питие с момичетата

# 507
Момичета,току що се прибирам от кратка разходка до Мелник и Рожен , и бързам да ви разкажа какво ми се случи.Щяха да ми отвлекат детето и да ни откраднат колата!
Дойдоха ни приятели от Благоевград и решихме да се разходим из околността.
Бяхме в Мелник и от там отпрашихме за Роженския манастир.
По пътя малкият заспа в колата. Пристигнахме при Роженския манастир . Мъжът ми остана при колата да гледа детето ,а ние с компанията влязохме в манастира.
И когато излязох,съпругът ми ми обяснява как някакъв тип обикалял около колата.А мъжът ми бил на 4-5 м. от нея. Имаме бус Мерцедес и страничните и задното стъкло са затъмнени. Оня бандита на няколко пъти надзъртал през стъклото , явно за да види дали има някой или нещо интересно вътре. А моичкият си кротува и го наблюдава. И в един момент оня си намотал якето на ръката и се засилил да чупи прозореца.
И тогава мъж ми го грабнал за врата и здравата го" разлюлял".
Оня се стреснал и започнал да се оправдава ,че говорел по телефона и незнам си какво...
После побягнал и се качил в наблизо спряла кола.
Съпругът ми записал номера им и позвънил на братовчед му, който е пътен полицай. Той е бил на патрулна кола в началото на Сандански. Бандитите са със софийска регистрация и ако евентуално ги мярнат ,със сигурност ще им направят проверка. Току виж се намерят някои интересни неща в колата им.
Подразних се от факта,че имаше толкова много туристи в района и нита една патрулка. #Cussing out
Не ми се мисли какво щеше да стане ,ако мъжо се беше отдалечил на по-голямо разстояние или се беше разсеял нещо! Praynig
Още ми е свито сърцето!

# 508
sisko77 , много съжалявам за случилото се. Аз се изплаших, докато чета поста ти, а си представям на теб какво ти е било. Ужас!
Дано да ги хванат тия бандити!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Слава Богу, че нищо не се е случило, освен стреса, разбира се. Какво да се прави, трябва да внимаваме, пълна е с бандити държавата ни!  #Cussing out
Това ако ще те успокои, ето  love001  love001  love001  Hug Hug Hug

# 509
Леле, Сиско, сърцето ми се сви, казвам ти, буца на гърлото ме стегна. Ужас, УЖАС!!! Бог е с нас, а и тати нямаше да остави малкия самичък, но докато четях, и аз като Сончето направо се изплаших. Браво, че няма произшествие. От малка съм слушала много разкази за отвлечени бебета и много ме е страх, но в случая може би по-скоро колата е била "плячката"... newsm78 Ох, каквото и да е било, БЛАГОДАРЯ ТИ, БОЖЕ, ЧЕ НИ ПАЗИШ!  Praynig Praynig Praynig

Целувам ви всички, (и мъжа ти по бузата!!!) и ви желая по-бързо да се оттърсите от този кошмар, макар и само като мисъл какво е могло да стане...

Hug Hug Hug

П.П. и много ти благодаря, че сподели с нас, за да сме нащрек и да внимаваме!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт