Колко струва наемането на частен дедектив?

• 74 387
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
Цитат на: Китана link=topic=421249.msg12195862#msg12195862
Бой с тефлоновия тиган по канчето!После един шут в т*****е ,като се наведе-едно коляно в носа.
 Joy

Тефлоновия и силиконовия не са достатъчни да привлечеш вниманието на един мъж и да се почувстваш значима. Чугуненият, точилката са стари и изпитани средства.

И това ще му е малко

# 31
  • в белята
"А мислила си как ще понесеш откритието, че наистина ти изневерява?В много случаи е по-добре да не знаеш.Аз например едно време рових, рових и изрових всичко, но после съжалявах и ми се искаше да върна времето назад и нищо да не знам."
.................. ами аз мразя повече да ме правят на глупачка и да си мислят ,че с красиви приказки и подаръчета могат да ми замазват очите.Ако се окаже вярно просто ще се изнеса и ще  му мисля какво да правя.................

# 32
  • Германия
Какво стана, излови ли го? Не ти трябва да пръскаш пари по детективи...просто приложи метода с лигена, действа безотказно  Peace

# 33
Виж тук, наскоро ми попадна една друга подобна статия, отново с Димитър Куцаров.
http://www.standartnews.com/interviews/details/id/276/%D0%A0%D0% … 0%B0-%D1%81%D0%B8

Интервюираният Димитър Куцаров е много често консултант и по други подобни теми - за намиране на отвлечени момичета с цел проституция, деца и пр. Има и асоциация на частните детективи
http://www.detectiv-bg.com/

Консултирай се с тях относно конкретния случай.

# 34
Мога да ти дам няколко телефона и според цената и качеството да си избереш кой да ти свърши работа. Цените на тези услуги не са евтини , но не са и такива каквито ги пишат дамите тук.Чудя се защо има толкова подигравки и некомпетентни мнения при един зададен  въпрос .Златното правило е  -  когато не можеш да помогнеш на човек ,не му и  пречи. Naughty

# 35
  • E-CLM & CH-VD
Момичета някой да се е възползвал от услугите на частен дедектив?Искам подробности?Как вървят цените,кои са най-добрите?Подозирам .че мъжа ми ми изневерява,но искам да съм 100% сигурна преди да го размажа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire,а на мен ми е под достойнството да го следя и да се правя на куче пъдар.

Интересно ми е в какво ще се състои размазването.

# 36
А защо не се обадиш на предаването "Хванати в изневяра"

# 37
А защо не се обадиш на предаването "Хванати в изневяра"
Това предаване нали уж беше постановка?
Как ще даваш толкова пари, само за да се увериш че твоя благоверен го "топва" #Cussing out
Все трябва да имаш някакви приятели, които да я свършат. В краен случай бих отишла до местното ни бюро по труда и бих обяснила за какво става дума, като в началото още ще кажа: "по десет лева на ден давам, както искат"

# 38
Абе друго си е да си имаш снимки в леглото с любовницата за спомен. Mr. Green Детективските агенции ако имаха по-разумни цени, щяха да печелят луди пари с това.
Аха, то така се прави снимка на мъж с любовницата му в леглото. Според бг законите, снимането в дома е незаконно. Единствената вратичка е да се снимат заедно навън или... през прозореца (в този случай детективът трябва да е Батман). Познавам един, който се катери по дървета за да снима през прозореца на висок етаж...В повечето случаи, когато се документира изневяра, не става въпрос за любов,  а за пари или нещо друго.

# 39
  • На земята, която е всъщност звезда.
Какви са тия цени бе? По филмите взимат по 200 дол.  Laughing

Обаче на ден.

# 40
  • Стара Загора
Момичето не ви иска съветите какво да прави с неверния си съпруг. Тя конкретно ви пита дали знаете за някой ДЕТЕКТИВ колко струва услугата му! Не ви хленчи и пита какво да прави ако въпросния хубостник и изневерява,.
Peace Peace   202uu

Общи условия

Активация на акаунт