Новите ни козметични похождения

• 39 807
  • 441
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Саси маската на Евелин  за каква кожа е   Thinking? Имам същия лосион за тяло и мирише страхотно. Crazy

Маската е за суха и чувствителна кожа,така пише на опаковката. Peace
И тя мирише много приятно. Heart Eyes

Благодаря   bouquet

# 32
  • Перник
bebsun , аз съм много доволна от балсама на леокрема, купувам го най-малко за 5-6 път. Blush

# 33
# 34
миещо блокче за пъпки

# 35
# 36
# 37
Джей доволна ли си от продуктите на Аlverde?

# 38
  • Стара Загора

Последното е душ-пилинг нали? С какво е?
Това с папаята го помирисах вчера, но имаше и друга съставка която не ми хареса. А балсама за устни как мирише?
Ейсега и аз ще сложа снимки на вчерашните ми придобивки.   bouquet

# 39
  • Стара Загора
- в мини опаковка от 50 мл  Flutter с подарък мини лосион Хепи тайм - 30 мл  Flutter  Crazy  Heart Eyes  Crazy - невероятен, ако някой е вземал с ягодка да каже аромата как е ... - 104 номер - 202 indecent - номер 230, цвета е тъмно розово, нищо общо с този от картинката, прекрасен е и 133 номер - тъмно прасковено към кафяво  Crazy - само, че други цветове 1-тъмно,светло син,светло зелен, 2-маслено зелено, тютюнево и бледо кафяво  Crazy - 2 номер

# 40
- 500мл + подарък 250 мл
маникюристката  на майка ми и го е препоръчала, но не е същия не можах да намеря същата снимка
почти на свършване , но не съм показвала, също и сапунчето от сериятА(като си ги купих имаше промоция и спечелих несесер за пътуване с разни продукти на Дав вътре :Д:ДSimple Smile

утре съм на шопинг може и с нещо ново  да се сдобия

# 41
  • Стара Загора
- 500мл + подарък 250 мл
  Ммм каква цена е, сигурно мирише страхотно... не съм я виждала тази марка.  Rolling Eyes

# 42
Момичета да ви питам - гледам ,че някои са били в DM  Laughing Wink - има ли декоративна козметика и на кои марки? Hug  bouquet

# 43
  • Стара Загора
Момичета да ви питам - гледам ,че някои са били в DM  Laughing Wink - има ли декоративна козметика и на кои марки? Hug  bouquet

Вчера бях в магазина в Стара Загора. Имаше Римел, Есенс, Лореал, Макс Фактор, Мейбълин, S-he, за Евелин не съм сигурна и още някаква но и забравих името. Аз си напазарих хубаво. Дори ме е яд, че не си взех някакъв шампоан на Балеа. Мислех, че за парите си ще са боклуци но една мама по нагоре похвали този с кокос. Как не видях и промоционалния рол он с пасифлора - 1,45. Яд ме е, че не си взех и балсама за устни с бадем и мляко на Леокрема и на Балеа с ягода.
Искам да попитам на Нивеа балсама за устни с Dragonfruit на какво мирише?

# 44

Вчера бях в магазина в Стара Загора. Имаше Римел, Есенс, Лореал, Макс Фактор, Мейбълин, S-he, за Евелин не съм сигурна и още някаква но и забравих името. Аз си напазарих хубаво. Дори ме е яд, че не си взех някакъв шампоан на Балеа. Мислех, че за парите си ще са боклуци но една мама по нагоре похвали този с кокос. Как не видях и промоционалния рол он с пасифлора - 1,45. Яд ме е, че не си взех и балсама за устни с бадем и мляко на Леокрема и на Балеа с ягода.

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт