Новите ни козметични похождения

• 39 819
  • 441
  •   1
Отговори
# 60
Абе, Ванче, не можеш да четеш или просто обичаш да задаваш серия тъпи въпроси?  Tired
Почистващ гел за лице е!

# 61
  • Стара Загора
Абе, Ванче, не можеш да четеш или просто обичаш да задаваш серия тъпи въпроси?  Tired
Почистващ гел за лице е!

Видях, че пише waschgel, но не бях сигурна и затова попитах. Може да е гел за нещо друго, знам ли.  Crossing Arms

# 62
  • В къЩи.
взех си рол/она, има невероятен аромат  Crazy

# 63
7 лака на Есанс в различни крещящи цветове.
2 лака на Гош в синъо и златно.
Спирала за обем на Гош.
Соли за вана с  лавандула.
4 ролона.

# 64
Мими, как е спиралата на Гош, може ли да оприличиш ефекта на някоя друга? Hug

От днес:

# 65
Мими, как е спиралата на Гош, може ли да оприличиш ефекта на някоя друга? Hug

От днес:

Продуктите на Гош бяха на промоция,затова реших да пробвам и купих спиралата и лаковете.Но тъкмо преди няколко дена отворих нова спирала на Сефора и тази на Гош ще почака малко.Като я пробвам обаче обезателно ще пиша Peace

# 66

сега съм в процес на търсене на четка "кабуки"...

# 67
Момичета търсих козметика на Alverde но не мога да намеря, за Пловдив става въпрос. Вие срещали ли сте знам че ги има в ДМ, но в Плд няма Дм  Embarassed

# 68
Момичета търсих козметика на Alverde но не мога да намеря, за Пловдив става въпрос. Вие срещали ли сте знам че ги има в ДМ, но в Плд няма Дм  Embarassed
Има ДМ срещу BAUMAX

# 69
Мерси много, не знаех! Аз вчера минах от там пък да не знам  Rolling Eyes

# 70
Аз вчера минах от там пък да не знам  Rolling Eyes
Няма как да го пропуснеш. Има голяма табела, ще ти избоде очите. След магазина на Sprider e.  Peace

# 71

Плачи, сори за късния отговор, но бях на почивка  Wink
Като цяло съм доста доволна от продуктите им. Съотношението качество спрямо цена е много добро!
Душ-геловете им са фантастични  Crazy Обожавам ги!   Heart Eyes

Благодаря   bouquet, няма проблем аз ходих до магазина ,че ме привлече един нощен крем на Алверде с маслина ,но беше свършил - пък и бяхме с детето  мъжо и нямах много възмжност да разгледам.

# 72
  • Belgium

Дженче, от къде си пазаруваш продуктите на Пол Митчел и доволна ли си от тях?  Hug

# 73
Лу, една приятелка ми ги носи.В някой фризьорски салони ги предлагат, ще разпитам по-подробно Hug
Много съм доволна, това са най-добрите кристали за мен Hug

# 74
  • Belgium
Мерси, мило, ще чакам инфо за салоните   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт