Новите ни козметични похождения

• 39 727
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
От Гърция. Peace

# 211
# 212
Жаки,на каква цена е тройката на Гош?

# 213
 Thinking нямам конкретен спомен за цената, защото купих много неща...около 9лв. някъде
Но моето е 4-ка. Тройката е по-голяма и май е по-скъпа

# 214
Да,сега видях.  bouquet

# 215
# 216
  • На точното място
Jackie как е муса на Мейбалин? По -добър ли е от този на Гош? Кой е по-добър за мазна кожа според теб /имам спомен, че твоята е нормална към мазна  newsm78/

# 217
Абе хора да ви питам защо никъде във Варна я няма тази промоция на спиралите на Макс Фактор с молив. Само в Moll Варна, но там е свършила. Някой знае ли къде може да се намери в този град...всички по парфюмериите се правят на разсеяни. #Crazy #Crazy #2gunfire #2gunfire

ходи ли в Бонжур? или в тази парфюмерия по главната към винса (с/у Икономическия май беше)

# 218
# 219
малинка, чудни нещица - любимки са ми и двете  Simple Smile

# 220
малинка, чудни нещица - любимки са ми и двете  Simple Smile

на мен също са ми любими Crazy

# 221
Не знам дали тук е точното място, но си купих някакво антицелулитно нещо. Прилича на сол, но има и мазна течност. Използва се под душа, за целулит не знам дали има ефект, но кожата ми ( която е много суха на краката) след това става прекрасна без да я мажа с нищо повече.  
Марката е Balea, от магазин DM на Мария Луиза.

# 222
# 223
Дегримиращото мляко3 в 1 на Виши с подарък хидратиращата маска.
Гланц на Флормар който ми е много приятен и един на Лореал ,който хич не ми харесва.

# 224
Jackie как е муса на Мейбалин? По -добър ли е от този на Гош? Кой е по-добър за мазна кожа според теб /имам спомен, че твоята е нормална към мазна  newsm78/
Mуса на Мейбелин го ползвам от повече от 2 години. Много съм доволна от него. Лицето ми цял ден не лъсва грам. Този на Гош не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт