ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 10 004
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Запис Peace, малкия се събуди ние сега и се прибрахме, отивам да го къпя....

# 181
Маймун, пия витамини (когато се сетя) на Хип за бременни и моята гинеколожка каза да си ги пия и след раждането.
Буболече, на шум не реагира много, не съм й пазила тишина умишлено още от болницата и слава богу, защото като се прибрахме се оказа, че над нас правят ремонт. Нито един път не се е събудила Party.
Цветен прашец какво му е срамното, много е смешна случката, разбира се не бих искала да съм на твое място Simple Smile.
Оф, ще ми се пръсне главата, малката така се дере. Нашия татко реши, че трябва да й се радва, да я нацелува и тя се събуди #Cussing out, понеже ми отне само час и половина да я приспя #Cussing out.

# 182
  • Варна
Virginity, тъкмо се чудехме къде се загуби?!?! newsm78
а,къде, Кайо ми изсмука мозъка, забравих да платя интернета и точно тогава парите свършиха и една седмица седяхме без нет - изкуках Crazy
днес правихме погача на Кайо и понеже тотално съм изкуфяла - забравих най-важния момент - орисването ooooh! и тортичката забравих в хладилника, както и да снимам забравих ooooh!
горкото ми дете Sad добре че утре отиваме на село, ще се снимаме там, че утре ще ми каже "снимала си сестра ми като бебе а мен си забравила!"  Embarassed
още не сме почнали с масажи и гимнастики Embarassed масажирам го като го мажа след баня , а това се случва все по-рядко Rolling Eyes (мазането де, не къпането Mr. Green)
започна да прави 3-4 часови паузи , и пропуска едно хранене...за мое съжаление - в 24:00, не в 3:00  Rolling Eyes но нали трябва да ми е гадно ! коликите свършиха - коремчето спря да къркори, но остана проблема с акането - голямо напъване пада ooooh!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 03:08 от Virginity

# 183
  • USA
Момичета, тази програмка е страхотна. PeaceОще веднъж много благодаря. HugТази вечер пак плачеше от колики и реших да и пусна някакъв шум, но доста високо, в момента в които чу,спря да плаче, унеси се и за 5 мин.заспа, без носене, люлеене,сучене.Препоръчвам я на мами , чийто деца като моето заспиват след часове.И в момента спи на такъв силен шум, но въпреки това се стряска от по-резките звуци.Например взех да мия чинии и се стресна няколко пъти и се събуди, но пак заспа с моя помощ.

Интересно, вашите започват да правят 3-4 пауzи, а моята от 2 премина на 1 часови. SadНо днес я бях прегърнала, спахме двете и спинка цели 3 часа. Simple SmileНо нощем пак спим двете събужда се на 1-2 часа и суче съвсем малкичко.

Цветен прашец, смях се със сълзи, представям си какво е било.

Момичета качете снимките от последната среща, моля ви. Praynig Hug

За гимнастиката-ще правя от сега нататък това което някои момичета споделиха,а за масаж правя от скоро, след всяка баня, т.е.всеки трети ден.

Аманита, не мисля че пъпчиците са от претопляне, най вероятно са от хормоните и се чисти.Както казва БуболечемЕче на хладно избледнияват, но не мисля че изчезват.Поне при нас е така.Ако беше от претопляне педиатърката щеше да ми каже, тя ги видя много добре.

За гладенето, нищо не гладя, само първият път, когато още бях бремена, когато ги изпрах , ги и изгладих, пусти мерак. Grinning

Да ви се оплача, днес се захлади малко и реshих да и облека нещо с дълго ръкавче и какво да ви кажа, някои бодита изобщо не и стават, слагала съм и ги по веднuj, ето затова не си заслужава да се купуват много неща.Моята е надала само 900 гр.и 2 см. а представям си мамите чиитo бебeнца са    станали доста по-големичkи.Иначе за дрешките, бяха ми дали дрехи но за 2-3 годишно, но ако ми бяха дали за новородено в момента не бих и сложила носена дреха, прекалено ми е една чистичка такава.Но като поотрасне може да и сложа нещо носено, може да съм на друг акъл, но замомента не.

Наистина моето бебче започва да плаче не когато седна да ям, а когато си помисля да го правя, обикновено таткото ми слага, аз я кърмя на лявата гурда и така ям с дясната ръка , не ми е проблем, стига да не съм сама и да не мога да си сложа.

Иначе е много смешна, като пруцне и се смее почти всеки път. Laughing   

# 184
  • София
  Привет! Grinning

Мaimun77, как да се сдобия с тази програмка?

Аз правя масажа сутрин, преди храненето в 9.00ч. Но някои дни пропускам. Embarassed

Коликите ни май започнаха да отшумяват, но все повече ни мъчи запек. Само 24ч. да не е акал и се започва страшно гърчене, пъшкане и зверски рев. Нещо не иска да спи в кошарата напоследък, а лесно заспива в количката и понеже така ми е по-лесно и на мен май все по-често спи там. Cry
  Има ли мами от Дианабад?

# 185
 Мaimun77 за дрешките, аз вече прибрах в пликове 22 размер - нищо не ни става вече миналата седмица ходихме да купуваме новии аз даже половината ги купих направо 26-ти и да ви кажа не са ни много големи  Laughing  

soleii ето ти линк ако имаш регистрация в замунда http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=116473&hit=1

# 186
  • София
Добро утро мами!
Да ви питам, тази програма с шумовете, като е свалена веднъж от някой от вас може ли да се качи на
първа страничка за да имаме всички достъп до нея, защото сега се опитах да се регистрирам, но ми изписа, че лимитът на потреб ителите е достигнат и немога да направя регистрация.
На нас само ако знаете колко дрешки вече не ни стават. Имаме и такива които и по веднъж не сме обличали, а са толкова сладки. Сега като ходих да й купувам нови и взех размер за възраст от 6 до 12 месеца и като ги облечем ги изпълваме имаме само малко аванс, незнам дали ще може да ги носи целия следващ сезон.
Забравих да ви кажа, че сега като ми дойде е някак по-тъмна кръвта и има съсиреци, по-различно е от преди, дали да се обаждам на доки?
ПРОДЪЛЖАВАМ ДА НЕМОГА ДА ВЛЕЗНА В АЛБУМА, ДАЛИ НАИСТИНА ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ. КАКВО МОЖЕ ДА Е СТАНАЛО?[/
color].

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 10:21 от cveten prashec

# 187

Maimun77 ние сме абсолютно същите със спането и храненето.Отначало всеки ден точно на 3 часа си се хранеше обаче нещо реши да си смени режима и  вчера въобще не спа - от 11 до 6 сутринта, но яде през половин - един час, а тази нощ спеше, но се събуждаше  като часовник точно 1 час след като беше ял за още.И така до сутринта #Crazy И нашите бодита са умалели вече, но то си личи че е закръглил малко кълките  Grinning. Незнам колко е наддал обаче защото сме на консултация след 9 дена чак.

# 188
http://www.yapfiles.ru/show/33594/cc5f77545ce9999c9b71e3c1d414717c.flv.html

Малко челен опит как да се справим с ревльовците
  hahaha hahaha hahaha bowuu

# 189
http://www.yapfiles.ru/show/33594/cc5f77545ce9999c9b71e3c1d414717c.flv.html

Малко челен опит как да се справим с ревльовците
  hahaha hahaha hahaha bowuu

Лени, това направо е жестоко!!!  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 190
  • Canada
Lennyh, наистина е идейно... Мога да го пробвам. Joy
Евита, Кари има рожден ден на 25.08. Права си че е интересно как децата ни са на почти едни и същи дати...
Вирджинити, чудесна новина за коликите... Аз имам чувството, че и при нас поотшумяват, но не смея да се надявам... Но продължава голямо пънене и пръцкане и от тях пак си поревава (поне не са истерии като преди)...
Иначе малкия си понаправи режимче, понеже по някое си време заразях часовете като режим. Той пак иска да яде през около 3 часа, само нощем прави паузи между 4-6 часа. Както Верджи каза, пропускаме в 12, не и в 3... Зор ни е заспиването, все трябва да го приспивам, почти никога не заспива сам... Но скоро ще пробвам тази музика...
На нас най-сетне ни дойде леглото за каката и поне е преди рожденния й ден, та се води подарък... Peace Най-после като оправим детската, ще пусна снимки...
По повод дрешките - на нас още не са ни умаляли, но пък и аз не съм купувала много...

# 191
Запис, че ще изтърва темата! Mr. Green
Добре дошла VIKI85 честита радост и на теб, много хубави мигове с малкото ти съкровище ти пожелавам!  bouquet
На мен май тази година само местене ми е писано да правя и само багажи да стягам. Crazy
Сега ще се местим в друг аапартамент , защото този бил тесен на мъжа ми... Crazy, дано като се преместим се застопорим малко повече , че ми писна вече от това местене и тези багажи. #Cussing out
Иначе, Йоана расте, усмихва се и издава някакви нечленоразделни звуци наподобяващи далечен смях/ рано и е още за такъв , но прилича/. Гука, движи се рита , пръцка в захлас и ака като за световно , но не всеки ден , пропуска ден два , но тя от раждането така и тръгна коремчето , нали се притеснявах дали и стига кърмата , но се оказа , че всичко е наред и такъв и е стомаха  явно.
Наддала е видимо , не съм я , но си личи. Laughing
Скоро ще я запиша тук на лекар и ще видим колко е наддала.
На батко му предстои училище и учене на руски език и ще видим как ще я кара, дано свикне бързо. Wink
Това е от мен по-късно пак ще се включа. Peace

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 12:13 от Fortune

# 192
Добре дошла Вики85, не знам защо има мами дето нямат смелост, какво страшно има  Embarassed   bouquet Да ти е живо и здраво бебчето!

Fortune, изобщо не ти завиждам, направо имам алергия към багажи, гардероби и оправяне на дрехи, просто ме хващат лудите.
Пак де покрай детето малко съм се пооправила. Когато бях тинейджърка майка ми влизайки в стаята ми ми беше заявила един път, че това е стая на душевно болен  Joy Имаше дрехи слагани по веднъж и мерени и по двете легла и по столовете  Crazy

Цветен прашец, няма как да стане качване на файл в самия форум, трябва някой да го качи другаде на друг сървър освен в замунда и да се сложи новия линк на първа страница.

Аз мисля, че еднообразните шумове приспиват бебетата, защото им напомнят утробата - там постоянно е имало бльокане, бълбукане, туптене на сърцето на мама...

# 193

Коликите ни май започнаха да отшумяват, но все повече ни мъчи запек. Само 24ч. да не е акал и се започва страшно гърчене, пъшкане и зверски рев. Нещо не иска да спи в кошарата напоследък, а лесно заспива в количката и понеже така ми е по-лесно и на мен май все по-често спи там. Cry

И ние сме така.....
И още нещо да попитам как смятате кога бебчето е на 40 дни,от деня на раждането или от следващия ден?

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 14:02 от loria1

# 194
Здравейте и от мен.
Бебчо за сега кротува  в люлката да видим до кога... Crazy
Добре дошла на Вики85  Hug.Много радости да ви носи бебчето.
Аз 2 дни се скъсах да купонясвам Party.То едни кръчми едни дискотеки не мога да вляза в ритъм.Голямо цедене пада .А как ми се пие като съм в  компания  и лудницата не е истина ooooh!
По ooooh! въпросите на Аманитка
1.Плувам всеки ден минимум час. от 20ден след раждането.Вече нямам и помен от коремче и тластинки PeaceКато се прибера в Соф. си ходя редовно на спа център.
2.След баня -масажче.Момичетата са го описали
3.Педито каза, че засега е малък и новите тенденции са до 2год  да не се забелва.Но също така каза, че е бил по голям процента бебечатата да се водят на хирург от колкото от самосебе си да се забели на по късен етап.Каза ние да се приценим.За сега не правим нищо.Но и обясни, че навън по мързеливата ги гледат и никой не би се играл да заголва всека вечер след баня Wink.Аз също много пътувам и имам по добни наблюдения.А какво е това със сикрета къде педито натиска?
За дрешките като се роди тичах да копувам най малките, че му бяха огромни.Сега растем като гъбка.Не знам как ще я караме така.Имаме много дрешки умалели.Дрешките ни са нови. Имам и 3 големи торби с етикетите от подаръци не разопаковани.
Хубав и лек след обед Hug

Общи условия

Активация на акаунт