ЮЛСКИ бебоци - тема 4 :)

• 9 987
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
     Здравейте мами Simple Smile
  И аз да си похваля нашия татко - като се прибере в петък вечерта и докато не тръгне в неделя следобед той ми е пълна отмяна.Съвсем спокойна съм когато му я оставям - гушкат се,приспиват се,ядат  и така.Вчера трябваше да отида на фризьор обаче имаше повече хора и се позабавих доста ,но те са си се гледали двамката.
  Аз да ви се оплача иначе днес - то не е много за оплакване еде ама на мен си ми е гадно.Ще ходим после на сватба и трябва да остажя бебка на баба й да я гледа и ми е много терсене ,защото досега не съм я оставяла на никой друг освен на татко й.От първия ден на изписването сме си се гледали с нея само двечките и сега ми е едно такова никакво.А пък иначе и на мен като и на вас ми е се ходи малко на купонче.Абе шашава работа- то не може две добри  Laughing

Аз ходих един път на гинеколог,защото така се бяхме разбрали с моя лекар 2 седмици след раждането да отида да ми пусне пълна кръвна картина,а пък другата седмица ще ходя на контролен преглед след рахдането и за цитонамазка.Дано да ни даде вече зелена светлина за  luvbed че не се издържа вече. Laughing  Heart Eyes .

Зори аз Еспумизана го давах по 20 капки на ядене обикновенно вечер ,защото тогава й по силните колики.Дано да ви помогне-нас ни облекчаваше по малко.

milasara  честита ви месечинка,и много се радвам да чуя че мъниците се оправят.

Лек ден на всички аз изчезвам да се оправям за сватбата,че и мама трябва да изглежда добре.

ПП.Което ме подсеща как се дразня някой като ми каже "Какво толкова си се притеснила как изглеждаш и колко кг си?Имаш си дете за гледане вече!"  И какво от това детето си го гледам,но не значи че трябва да плаша хората с вида си я!!!

# 241
  • Кърджали
Голяма вълна от оплаквания.   Hug Я тези мъже да се стягат.
Моят мъж засега не дава повод за оплакване. Когато не е на работа, той се занимава с повечето неща в къщи или поне помага. И за малката помага, къпе я, след къпане съм го оставила той дая облича. Изобщо прави аквото го помоля. Не че не се случва да помрънка, но като го попитам толкова ли му тежи да направи нещо и млъква.
Лошото е само, че работата му е свързана с пътувания и сега се случва дане се прибира с дни.
Снощи малкат аме изуми. Едва я приспах в девет и половина вечерта, след като беше будна от 4- 5 следобед. После към 12 опитах да я събудя за да я нахраня и да си лягам и аз. Е спеше като пън това дете, не се събуди. ОСтавих я с мисълта, че тъй или иначе след малко ще оглраднее и сама ще се събуди. Заспала съм иаз. По едно време отварям очи, пет  часа е , а малката спи още като пън. Взех я, събудих я, разсърди се че и смущавам съня, но я нахраних, и после пак спа до 9. От тогава до сега е будна, сега едва заспа пак с триста зора. То не е сигурно дали няма да ревне след 10 минути.  Надявам се че пак няма да проспи толкова време колкото снощи...

# 242
Добър ден и от мен Hug Днес пак скандали с мъжа ми и то на улицата #Crazy Видях че на малката крачето е на слънце и е пъпчасало и му викам "ние май изгоряхме" но сега като се приберем ще я намажа с кремче. И той като почна да говори на бебка "колко безотговорна майка имаш няма да те намажи преди да излезем а като се приберем"  ooooh! И аз му викам а случайно да си купил слънце-защитен крем? (защото той купуваше на малката козметиката) и той "аз от къде да знам ти за какво харчиш пари?" #Crazy #2gunfire #2gunfire И точно пресичаме една улица и той от много въртене на чадърчето го събори и аз го взех ,исках да го сложа защото слънцето печеше на бебка ,ама той ме изгони #Cussing out каза да не съм му пипала количката. И вместо да бута количката като нормалните хора ,до къщи я дърпаше за сенника за да пази той сянка на беба ( дръжката на количката не ни е от завъртащите).  #2gunfire Май скоро ще намразя почивните дни newsm45
за прегледа - ходила съм 2 пъти .Първия път на следващия ден след като ме изписаха за да ми махне конците,втория път месец след раждането и сега началото на септември пак трябва.

# 243
  • София
Пак съм тук!Ходих до Премама и какви красоти им купих newsm81Мармота и той намаза страхотно кожено яке yesyes
А моя мъж мога само да го похваля.Прави всичко-къпе,храни,сменя памперси,мие и стерилизира шишета,става нощем,готви.Обикновено се сменяме,за да може поне единия да почива.В момента той спи,но ме остави сутринта от 8 до 11ч. аз да спя.Нямам никакви притеснения да го оставя сам с 3те деца.А,бе слънце ми е той   Nature Sunny Two Hearts
Lilcho,твоя мъж май плаче за red
Благодаря за това,че  мислите за мойте бръмбари Hug
Наядохме се,отивам да сменя вече наакания памперс Mr. Green

# 244
Миласара -честита ви месечинка, Галилей и на вас и на всички останали бебчета на тази хубава дата  Peace
Я и аз да си похваля нашият татко без когото неможем  Heart Eyes. Много си го обичаме сигурно и той нас, щом толкова ни глези и ни оставя да му се качваме на главата Mr. Green.Като е при нас къпе каката посля бебчо може и мен Crazy.До сега никога не съм рязала ноктите на децата  само той.Моя обожава деца и никога никой не може да го изнерви.С мои дружки сме му оставяли в къщи и по 6-7деца и се е оправял, а ние на кафенце малко почивка Flutter.Ако се наложи ще пусни пералня ще простре, ще изчисти въобще нямам думи.По скоро при нас ако някой се оплаква то трябва да е той за мен.Аз нито готвя, в почти всяко едно отношение ме е улеснил да ми е спокойно , свободно и т.н.Може би е такъв , тъй като от ранно му се е наложило да е далеч от родителите си да живее сам и да се оправя с всякакви ситуации.Определено не е на мама момчето Peace
Миласара - честити покупки Grinning.Възхищавам се на хора като теб с 3деца които изискват постояни грижи и пак да намираш време за всичко -евала, както и на мъжът ти Peace

# 245
 Heart EyesАз не мога да се оплача от татито, много ми помага и работа има много, ама помага ...даже прекалявам с подюркването, ама..... Rolling Eyes
засега сме супер, е малко се поскарваме де..... #Crazy #2gunfire Naughty

# 246
Миласара, честита ви месечинка!!! Hug

Да се включа и аз по обсъжданите теми!

От 10-тия ден возя бебка сама в колата, отзад в коша за новородено (той става за кола - има колан, който минава върху бебка и специални места, където минават коланите на колата Peace) Много ми е удобен и за път и за спане този кош!!! Като си помисля, колко се чудих дали да го купуваме, а сега оценявам, че това е може би най-разумната покупка Wink Ходих до Благоевград сама със Стелла и от морето се прибрахме сами - аз и тя Blush Тръгнах след храненето в 15ч. Спрях само да я накърмя в 18ч и за следващото хранене вече бяхме вкъщи Peace Стелла през целия път спинка и не се наложи нито веднъж да отбивам Party Все пак всичко си зависи от детето - не бих се навила да пътувам, ако Стелла беше, като малкия ми племенник, когато беше бебе ooooh! - почти не спеше това дете ooooh!

Да похваля и аз моя мъж - когато е вкъщи забравям, че имам дете (освен, когато кърмя Laughing), включително и стерилизация, пране и гладене. Освен това спокойно мога да му я оставя между кърменията Party пу пу Joy

Евита другата седмица може да си направим една срещичка пред Рума и ще ти покажа къде е парка Бедрок Wink
мис ния аз също полудявам при коментари от тоя сорт!!!

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 17:06 от djidjito

# 247
milasara Честита ви месечинка  Peace  bouquet
Да растете големи, здрави и усмихнати!!!
Как са мъниците преборихте ли температурите  Hug

А моя мъж мога само да го похваля.Прави всичко-къпе,храни,сменя памперси,мие и стерилизира шишета,става нощем,готви.Обикновено се сменяме,за да може поне единия да почива.В момента той спи,но ме остави сутринта от 8 до 11ч. аз да спя.Нямам никакви притеснения да го оставя сам с 3те деца.А,бе слънце ми е той   Nature Sunny Two Hearts
И аз се подписвам под този постинг. И само да добавя, че това се учи и се възпитава. С много такт, търпение и обич. Няма начин мъжът да откаже да помогне. Молете го, насърчавайте го, хвалете го и ще имате до себе си наистина злато  Peace

# 248
Лени подкрепям казаното!!!

# 249
  • София
И аз се подписвам под този постинг. И само да добавя, че това се учи и се възпитава. С много такт, търпение и обич. Няма начин мъжът да откаже да помогне. Молете го, насърчавайте го, хвалете го и ще имате до себе си наистина злато  Peace
Подкрепям с две ръце newsm10
Lennyh,благодаря,нямаме Т,само сополи Mr. Green

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 17:55 от milasara

# 250
да се похваля моя мъж е истинско злато,даже онзи ден излизахме и той с един негов приятел останах с бебо а ние с братовчедка му отидохме в едно заведение да видим дали има места да седнем и те после като идваха към заведението и много от минувачите и хората и персонала в заведенито ги помислиха за двойка  Laughing защото тук има много такива хора който не се крият и срамуват/евала за което/
аз си ви чета ми се нямам време да драсна някой ред тъкмо почна д апиша и бебо се буди и иска да цуца а тати само това не може да му даде и докато се върна на компа и вече съм забравила какво пиша
а да кажа че за най млада мама май се класирвах аз ама няма нищо и малко сте ми збъркали името там кадето са чуждестраните майки,но няма проблем аз така или иначе не съм много от пишещите а главно от четящите защото за съвети не съм много много и само гледам да приемам а не да давам
честото на всички месечинки да са живи и здрави
и да се похваля накрая на 29 бяхме на консултация и вече сме качили вече сме 4250 а се роди 3700 и сме станали 54 см а се роди 49 на мама шишкото а уж повръщаше бая по много даже педиятъра се учуди.

# 251
  • варненка от София
Мацки, аз също няма да критикувам мъжа си, помага ми, има си своите странности и чепове за дялане, но и аз също си ги имам. В този ред на мисли, замисляли ли сте се, че може би и в очите на мъжете си сте криви вие.  То винаги могат да се намират кусури, ама важното е да се търси и хубавото.

Иначе Невичка расте, но е с адски колики, ревлив период по цял ден реве, посинява, но вярвам, че скоро ще отмине, сама си вдъхвам кураж, че иначе ще се побъркам. А и арника смуквам, че иначе да съм сдала до сега багажа с грижите за децата, къщата и работата. Покрай ревовете днес реших да спра всякакви капки за колики, то с тях и без тях истерясва, поне да ми отпадне ангажимента по даването им  Tired Мамка им и колики и чудо  #Cussing out

Открих, че мънинка е най-спокойна на плажа, на хавлията се кефи и си мърморка нещо и днес за първи път започна и да гука там, така че ще плажуваме по-често, за да има мир и любов в дома  Mr. Green

За позицията й в колата, тя е отпред, обърната с лице към седалката, на втория ред сме аз и каката в нейната си седалка. Когато Невичка започне да седи минава на втори ред в нова седалка.

# 252
  • София
Абе аз какво пиша,че всички се оплакваме от мъжете ни,като гледам последните постове всички се хвалят от мъжете си..Браво,само така!  thumbsup
Аз май утре заминавам за моренцето,така,че ще ви изпусна от поглед,дано набарам нет някъде,че изпусна ли ви,няма изчитане  book     yes

# 253
Честити месечинки на бръмбарите на Миласара, а също и на порастналите Ивайла, Александър и Рая!   Heart Eyes

И като сме тръгнали да си хвалим татковците, да се включа и аз.  Laughing Голямо ми е слънце той, толкова ми е добричък. Когато е вкъщи изцяло само той се занимава с децата. Не му тежи, даже напротив. Това му е на него почивката и релаксацията от натоварения работен ден. Помага ми и за всичко в домакинството, когато се наложи. Даже, с ръка на сърцето си признавам, че готви по-добре от мен.  BlushИма някои неща вкъщи, които са негов специалитет и само той ги приготвя.
И наистина Лени е много права, че от нас до голяма степен зависи как да ги мотивираме и насърчаваме да бъдат добри бащи и съпрузи. Понякога една хубава дума, една усмивка и някакъв малък жест на внимание са достатъчни, за да им порастнат криле и да дадат най-доброто от себе си.  Heart Eyes

Аз пък не смея много да возя двамата сама в колата, защото още не съм свикнала на габаритите на Зафирата. В сравнение със старото ми Клио, имам чувството че карам танк.  Grinning Затова бръмча само на близки разстояния. А и имам някакви резерви да слагам отпред малката, но като гледам колко от вас карат така, май ще я слагам и аз там, че да ми е под око.

За прегледа - ходих месец след раждането, като ми спряха лохиите, че нямах търпение доки да даде зелена светлина за любуването.  Embarassed
Кукумявче, весело моренце! Да си изкарате чудничко!  Simple Smile

# 254

Евита другата седмица може да си направим една срещичка пред Рума и ще ти покажа къде е парка Бедрок Wink
[

ОК, аз съм ЗА. Само да не е четвъртък, че каката ни има рожден ден. Ако искаш мога да пусна скайпа ми на ЛС, да се уговорим допълнително?

Общи условия

Активация на акаунт