И аз да си похваля нашия татко - като се прибере в петък вечерта и докато не тръгне в неделя следобед той ми е пълна отмяна.Съвсем спокойна съм когато му я оставям - гушкат се,приспиват се,ядат и така.Вчера трябваше да отида на фризьор обаче имаше повече хора и се позабавих доста ,но те са си се гледали двамката.
Аз да ви се оплача иначе днес - то не е много за оплакване еде ама на мен си ми е гадно.Ще ходим после на сватба и трябва да остажя бебка на баба й да я гледа и ми е много терсене ,защото досега не съм я оставяла на никой друг освен на татко й.От първия ден на изписването сме си се гледали с нея само двечките и сега ми е едно такова никакво.А пък иначе и на мен като и на вас ми е се ходи малко на купонче.Абе шашава работа- то не може две добри
Аз ходих един път на гинеколог,защото така се бяхме разбрали с моя лекар 2 седмици след раждането да отида да ми пусне пълна кръвна картина,а пък другата седмица ще ходя на контролен преглед след рахдането и за цитонамазка.Дано да ни даде вече зелена светлина за
че не се издържа вече.
.Зори аз Еспумизана го давах по 20 капки на ядене обикновенно вечер ,защото тогава й по силните колики.Дано да ви помогне-нас ни облекчаваше по малко.
milasara честита ви месечинка,и много се радвам да чуя че мъниците се оправят.
Лек ден на всички аз изчезвам да се оправям за сватбата,че и мама трябва да изглежда добре.
ПП.Което ме подсеща как се дразня някой като ми каже "Какво толкова си се притеснила как изглеждаш и колко кг си?Имаш си дете за гледане вече!" И какво от това детето си го гледам,но не значи че трябва да плаша хората с вида си я!!!
Я тези мъже да се стягат.
Видях че на малката крачето е на слънце и е пъпчасало и му викам "ние май изгоряхме" но сега като се приберем ще я намажа с кремче. И той като почна да говори на бебка "колко безотговорна майка имаш няма да те намажи преди да излезем а като се приберем"
И аз му викам а случайно да си купил слънце-защитен крем? (защото той купуваше на малката козметиката) и той "аз от къде да знам ти за какво харчиш пари?"
каза да не съм му пипала количката. И вместо да бута количката като нормалните хора ,до къщи я дърпаше за сенника за да пази той сянка на беба ( дръжката на количката не ни е от завъртащите). 
Мармота и той намаза страхотно кожено яке 

.До сега никога не съм рязала ноктите на децата само той.Моя обожава деца и никога никой не може да го изнерви.С мои дружки сме му оставяли в къщи и по 6-7деца и се е оправял, а ние на кафенце малко почивка
.Ако се наложи ще пусни пералня ще простре, ще изчисти въобще нямам думи.По скоро при нас ако някой се оплаква то трябва да е той за мен.Аз нито готвя, в почти всяко едно отношение ме е улеснил да ми е спокойно , свободно и т.н.Може би е такъв , тъй като от ранно му се е наложило да е далеч от родителите си да живее сам и да се оправя с всякакви ситуации.Определено не е на мама момчето
.Възхищавам се на хора като теб с 3деца които изискват постояни грижи и пак да намираш време за всичко -евала, както и на мъжът ти
Ходих до Благоевград сама със Стелла и от морето се прибрахме сами - аз и тя
Тръгнах след храненето в 15ч. Спрях само да я накърмя в 18ч и за следващото хранене вече бяхме вкъщи
Все пак всичко си зависи от детето - не бих се навила да пътувам, ако Стелла беше, като малкия ми племенник, когато беше бебе 

Мамка им и колики и чудо