Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 578
  • 693
  •   1
Отговори
# 660
Момичета имам проблем  #Cussing out влизам да пускам поръчка и ми дава само редовна а аз искам да пусна експресна? Защо така ?А едната ми клиентка и трябват по рано че няма да е тук, а съм си платила предната поръчка кажете ми какво става? newsm78

# 661
Момичета имам проблем  #Cussing out влизам да пускам поръчка и ми дава само редовна а аз искам да пусна експресна? Защо така ?А едната ми клиентка и трябват по рано че няма да е тук, а съм си платила предната поръчка кажете ми какво става? newsm78

Мисля, че това обикновено става,когато датата за първата редовна поръчка още не е минала.И при мен е така.Моята първа дата е на 11ти.Мисля,че по - рано от 11ти няма как да пусна експресна.Не съм сигурна обаче,но предполагам, че е така.Експресната мисля,че се ползва като екстра след датата на първата редовна или поне след като кампанията за к12 е изтекла.В момента още имам опция за експресна на к12.На корицата на к12 пише,че изтича на 09.09.Тоест и утре ще може да се пусне експресна.Пробвай в четв или петък.Не знам дали е така,но ако греша,ме поправете

# 662
  • Бургас
Грешиш  Naughty Винаги пускам експресна в първите дни на каталога, защото първата ми дата е доста по-нататък  Peace Иначе и на мен ми дава като опция само редовната още, но предполагам защото официално още не е започнала К13 и още се пускат експресни за К12  Rolling Eyes

# 663
Грешиш  Naughty Винаги пускам експресна в първите дни на каталога, защото първата ми дата е доста по-нататък  Peace Иначе и на мен ми дава като опция само редовната още, но предполагам защото официално още не е започнала К13 и още се пускат експресни за К12  Rolling Eyes

Дам.Утре свършва к12,тоест може би ще дадат опция за експресна на к13.

# 664
Ще дадат опция по-късно, но помисли ако редовната ти е на следващия ден, защото понякога редовната пристига първа.

Пуснах експресна по К12 - 193,00 лв и приключвам. Нямам нито една поръчка за К13, от лошо по-лошо.

Сега споделям идеята си за подаръци за Коледа: Трябват ми 5 комплекта за колежки, например червило+спирала, 3 крема Ревърсалист са поръчани от клиенти, един за мен и един за сестра ми. Така 5*35=175-40%=105 лв. С клиентките се разбрахме кремът+околочния с 20% отстъпка= 28.00 лв*3= 84.00 лв, сестра ми получава 40% отстъпка= 21.00 лв + 1 околоочен. Така общо 84+21=105 лв. Подаръци за колежките безплатно + крем за лице+околоочен за мен безплатно,  Laughing и аз съм почти в АНЮ клуб. Колието със звездички за 5 годишната ми дъщеря wavey,  а най-щастлив знам, че ще е съпруга ми щом няма да плаща. Пък може и за него да купя нещо, процента на останалата поръчка ще е 25%.

Вижте и в 14-та и 15-та АНЮ са с 30-40% отстъпка, в 15-та дори няма значение от какво е стига да е над 120.00 лв
http://myavon.dir.bg/_wm/gallery/?df=668893

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 02:36 от TASS

# 665
  • София
didkatd,   bouquet
Ооо тези ми изглеждат много добре http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=10136  smile3508

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:34 от kashmir

# 666
Момичета Видяхте ли новата цветова карта Много е хубава и има  всичко
https://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/cvetova_karta.pdf
Много съм щастлива веднага ще си я поръчам

Сега видях че в ще има и нов справочник на Аню
https://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/anew_guide.pdf

# 667
  • Бургас
На мен са ми приели експресна поръчка за по-малко от 90 лв,просто не мога да се нарадвам.Може би защото имаше вързан продукт за подарък -червило Аню, и то в първоначалния вид си излезе с цената....Както и да е,сега остава да се разберем,че в събота не може да си я получа,да я донесат в понеделник.

# 668
  • о`майна лунна нощ е
Цветовата карта ще е платена, но поне справочника Аню няма ли да го пратят с някоя поръчка?

# 669
До колкото си ги знаем Ейвънци , сигурно ще са платени и двете дано само са на приемливи цени
За картата повече от 3 лева не давам
А анюто май ще мога да живея и без него , много е постно

# 670
  • Бургас
4205 1   НОВО! Справочник "Грижа за кожата" ANEW 2009/2010        0,70
0150 3   НОВО! Цветова карта 2009/2010                                               1,90

# 671
Моля ви някой да качи приложението към бланка за поръчки к13.  Sad

# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт