Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 585
  • 693
  •   1
Отговори
# 615
Ау, във флаера дето ни пратиха изглеждаха по джиджави. Аз се отказвам да се напъвам за тях. Ако пък успея да мина 150лв - добре дошли.

# 616
  • Бургас
Пуснах експресна от 12 кампания,но не ми показва дати за получаване,директно на 13 е вече.Някой друг от 24 зона?

# 617
ако си пуснала преди 10 часа ще дойде в петък ,ако е след 10 часа ще дойде в събота. питах на справките на Ейвън,защото и аз се реших да пусна ескпресна за К12 утре до 10 часа, а на 10,09 ескпресна за К13,която ще дойде в понеделник.
оказа се ,че след домашното парти имам двойно увеличение на поръчките  Peace

може и за второ поръчка за К13 да имам
вече досаждам с постовете си,но идеята ми е че има смисъл от това нещо,пробвайте момичета

# 618
Току що подадох електронно заявление за карта - да видим ...

# 619
  • Бургас
Много кофти, аз си получавам кашона в офиса, в събота не съм на работа...

# 620
  • Горна Оряховица
meggylo ,моля те да споделиш как организира твоето домашно парти,в общи линии всичко е ясно ,но има си някои тънкости,които само опита ти показва как намери време удобно за всички,аз няколко пъти съм се мъчила,(но всеки е свободен в различно време),какво им предложи изобщо какво ти се случи ...разкажи ако не те зтруднявам много Praynig

П.П.Видях предният ти пост, в който си писала за партито,но ми се ще да кажеш повече,напр.къде организира партито-вкъщи ли,защото съм ходила на такива,но организирани в заведения.Какво донесе координаторката ти?Колко човека събра и ,намери ли си нови клиентки?
Благодаря ти предварително.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 14:20 от fiesta

# 621
  • плевен
meggylo ,моля те да споделиш как организира твоето домашно парти,в общи линии всичко е ясно ,но има си някои тънкости,които само опита ти показва как намери време удобно за всички,аз няколко пъти съм се мъчила,(но всеки е свободен в различно време),какво им предложи изобщо какво ти се случи ...разкажи ако не те зтруднявам много Praynig

И аз искам да чуя!!!Аз като живея в апартамент не мисля да правя вкъщи дайте идеи.

# 622
  • Горна Оряховица
И аз живея в апартамент,като в хола мъжа ми работи,а имам само още една спалня и малка кухня,значи не става у дома,но ако е на заведение е много шумно -на такива ходих ,много не ми допаднаха.

# 623
Вкъщи е удобно за такова парти,но само ако жилището е голямо с просторен хол. Иначе добър вариант е ако имате познати с кафене,които да ви позволят да отделите няколко масички ,за да подредите продукти, да изпиете по едно кафе,докато разглеждат.
  newsm78Като се загледах в снимката със звездичките бижута, нещо никак не ми изглеждат добре, дано да се лъжа. Няма да коментирам мотивацията на Ейвън Crossing Arms

# 624
Някои има ли отзиви вече за козметичната чанта от лого колекцията? Добра ли е на външен вид,материала от който е направена здрав ли изглежда и ако някой има снимки моля да качи.благодаря ви предварително  Simple Smile

# 625
И мен ме интересува партито  Whistling

# 626
аз живея в село,колкото и да познавам хората,няма как да кажа на всички че съм пак Представител на Ейвън.
Първо попитах в едно кафене,което има и външен открит двор и закрито място. собственичката ми предложи две уикенда свободни. Понеже знам че повечето жени са все на работа,а някой работят и в събота,реших деня да е НЕДЕЛЯ.попитах координаторката ми кой ден предпочита-тя каза 6,09. взех от нея 8 плаката. понеже за цветни и не се личат надписи с маркерил напечатах на бял лист  следния текст:
НА 06.09.2009г.
/неделя/

От 17 часа в кафенето на Грънчара

Ще има представяне на продукти на
Avon

Докато нашите мъже гледат футболната среща на местния стадион, е време ние Жените да се срещнем и запознаем с предлаганите стоки от козметичната фирма!

Една от Вас ще бъде гримирана с продукти на компанията,а всяка от Вас ще си тръгне с малко подаръче-мостра на парфюм или червило!

Заповядайте!!! Ще Ви очакваме!!!

Случайно се случи същия ден да има мач. освен плакатите разлепих на цветни листове само обявите.
аз си поканих мой 15 настоящи и бъдещи клиенти. някой дойдоха някой не. накрая дохдоха към 20 жени.
Предварително бях говорила с координаторката си какво купуват от мен и от какво се интересуват клиентките ми. аз не продавам/поне засега/ кремове, продавам душ-гелове, парфюми и тук таме някой гримове.
разбрахме се да донесе парфюми и козметика. каза че ще гримира едно или две момичета.
Преди уречения час тя дойде,поради лошоот време избрахме да сме в закритат част на заведението. подредихме на една маса парфюми ,а на другата само козметика-лакове,червила,гланцове,фон дьо тени,спирали,сенки,пудри и т.н. на всяка маса поставихме по 5 каталота он К12, к 13 и мини брошурата,аз оставих и козметичния си справочник и борошурата за идеален тен.
на Всяка от дошлите гостенки дадох да попълни по една карта за определяне на типа кожа и за да участва в томболата. на кратко им разказахме за Ейвън и нашата работа към него. координаторката ми гримира едно момиче като обясняваше какви са стъпките и тънсоктите да изглеждаме безупречно. Аз разговарях с всяка клиентка и обясних какви продукти са препоръчителни за нейната кожа. попитах новите от какви продукти се интересуват,за да знам към какво да ги насоча пир следващи поръчки. през това време бяха гримирани 5 жени по различан начин,имаше въпроси към мен и координаторката. по моя молба не говорихме за възможностите някоя друга да стане представител на Ейвън. накрая изтеглихме 4 печалби-символични: рол-он,крем ра ръце SSS, колие,лосион за тяло SSS,който координаторката ми предостави. на тръгване подарих на всяка дошло дама по една или две мостри от мъжки или дамски аромат или мостра на червило-по неин избор и моята наличност. събрах някой поръчки е се разбрах до дни да се чуем с останалите за поръчка/някой предпочитат вкъщи да си полислят какво ще си поръчат/.
продължи 2 часа,като можеше и повече но се наложи да освободим мястото,пък и мъжете дойдоха след мача на по бира  Peace
колкото мостри ми оставаха раздадох на присъстващите в кафето хора.
така мина моето първо дом.парти.

# 627
Чудесно си организирала всичко  smile3501 Дано да се увеличат продажбите ти. А ти ли плати всички продукти,които си раздавала или координаторката ти ги предостави? А картата за определяне на типа кожа откъде  я взе?

# 628
мострите си бяха мой-от началния комплект за представители. малките подаръчета от координаторката ми бяха-не ми е искала пари за тях

п.п.
сега имам двойно повече поръчки-поне в тази кампания. в К13

# 629
  • на североизток от Рая
meggylo,възхищавам ти се!Браво на теб!Много си организирана,ти трябва да станеш координатор,умееш да увличаш хората!Ако станеш,аз първа ще те поздравя!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт