Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 576
  • 693
  •   1
Отговори
# 630
neli mar4 ,
като се появи новия сайт имаше поне два дни в който съм се ровила в него и съм чела каквото имашел и така реших че мога да направя нещо като домашно парти. преди 6 месеца най-добрата ми приятелка започна към Ори**** и така се опита да направи нещо,но не дойдоха хора. но на моето ......дойдоха
Благодаря за хубавите думи момичета. и на мен ми се прииска да стана координатор и да казвам на момичета навреме какво могат да напварят и идеи да им давам,но нз дали ще стане това някога.
даже сега си мисля как да си купя цветен принтер и сама да си правя листовки като тези киойто ни дават по 5 бр в началото на четиримесечие/или там кокво се пада/,защото така мога да ги пусна на предполагаеми клиенти.(и на село си имаме пощенски кутии  Joy )
имам си идейки аз  Peace

# 631
  • о`майна лунна нощ е
meggylo - поздравления   bouquet
Перфектна организация! Поздравявам те най-вече за това, че си идеен представител и правиш това с душа и сърце. Дано имаш сили да се бориш така и за напред.

В моите вени отдавна тече ейвънска кръв. Понякога ме задушава обаче.

Прави ми впечатление, че от няколко кампании насам в нетната оферта присъстват пънителите с крем от серията Лив ботаникъл. В брошурите има само самият крем. В какви опаковки идват тези пълнители и могат ли да се ползват самостоятелно /имат ли си капачета или са само станиоли отгоре/ или задължително трябва да сме имали от крема, за да ги поставим в опаковката му. В нетна 13 тези пълнители ги няма, но доста време се предлагаха свободно в този вид предложения.

# 632
  • Бургас
Идват опаковани в картонени кутийки, но не може да се ползват самостоятелно, защото представляват пластмасова кутийка само с фолио отгоре. Ако си намериш подходяща кутийка, където да си ги сложиш, за да може да стоят затворени, предполагам, че няма да имаш проблеми  Rolling Eyes

# 633
  • София
Някои има ли отзиви вече за козметичната чанта от лого колекцията? Добра ли е на външен вид,материала от който е направена здрав ли изглежда и ако някой има снимки моля да качи.благодаря ви предварително  Simple Smile

Страхотна е. Платът е нещо средно между найлон и плат, много е приятна на пипане. Прилича ми на микрофибър. И като се отвори застава отворена, някак е направена така, че да не се затваря, което е много удобно.

meggylo, беше ми много интересно да прочета за партито ти. Поздравления за инициативността. Ще ми се и аз да бях такава, но някак се притеснявам.

# 634
срам не срам,на мен ми беше приятно и интересно,на присъстващите също. пък и вие сте от градове може да имате повече клиенти. вземате си цветни листове от книжарница/както каза една позната на бели листове са като некролози  Wink Sad /. пишете си интересен текст. принтирате или на работа или молите някой познат.  намирате си място/кватрални кафе или друго заведение с силна светлина и място. лепите обявките по входовете около вас и/или пускате пускате в случайни пощенски кутии. избирате почивен ден. поканвате клиентките си. разбирате се с координаторката си какви продукти да вземе и сте готови
сега  преди коледа ще е добре да направите такова нещо. за да имате повече печалба.
и чакам и други да кажат че са направили партитаа

# 635
Проблемът на големите градове е , че има и много представители , няма да ти обяснявам просто колко пъти съм чувала , Леля ми / братовчетката/ Дъщерята / съседката / колежката е представител и аз там си поръчвам!

# 636
  • USA, Steak State
Трябва ми координатор от Варна!!!! Да пише на лична...

# 637
Проблемът на големите градове е , че има и много представители , няма да ти обяснявам просто колко пъти съм чувала , Леля ми / братовчетката/ Дъщерята / съседката / колежката е представител и аз там си поръчвам!
Вчера така ми казаха: поръчвам си на работа при една колежка ... Но все пак взеха каталога, да видим, може да им дойде музата при мен да поръчат ...

# 638
  • Разград
meggylo, поздравления!   bouquet  bouquet  bouquet Чудесна идея е това!
А чантата ми свърши страхотна работа на морето! Благодаря ти от все сърце!

# 639
А някой би ли качил панорама 13?

# 640
Хм, хрумна ми, че може да си викаме клиентки у дома, да не е чак парти да речем ако нямаме такава възможност ... Но мисля, че всяка от нас има достатъчно продукти у дома, които могат да бъдат показани/изпробвани ...

# 641
tania2007 ,
радвам се че съм била полезна.

Гранде Мишора ,
забелязвам че малко хора разглеждат сайта подробно. там има подобна идея. и това е добър вариант. може всяка клиентка-гостенка да донесе нещата които има и от който е доволна да сподели опит с другите.

# 642
Да, не че го разглеждам малко ами направо не го разглеждам ... Напоследък съм доста заета, даже и тук не влизам ...

# 643
нан каква стойност са поръчките ти, ако не е тайна ?

# 644
нан каква стойност са поръчките ти, ако не е тайна ?
newsm78

Общи условия

Активация на акаунт