Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 12 -Тема 49

• 37 591
  • 693
  •   1
Отговори
# 675
  • гр. Пловдив
4205 1   НОВО! Справочник "Грижа за кожата" ANEW 2009/2010        0,70
0150 3   НОВО! Цветова карта 2009/2010                                               1,90
Като набера кода за картата ми излиза тази за 2008.  Rolling Eyes

# 676
zwetellina   bouquet

# 677
В сайта пише ,че новата цветова карта и новият справочник Аню ще могат да се поръчват в К-14.

# 678
Получих си кашончето.Доволна съм  Simple Smile
Получих калъфа за телефон и ми харесва,хич не е тоолкова лошо,колкото някой го беше описал.Също така и калъфчето за ключове от лого колекцията,ако искате мога да кача и снимки на 2-те малко по-късно.Също така имах и 1 мостра на Спотлайт  Mr. Green

# 679
# 680
Много съм разочарована тази кампания Crossing Arms
Пуснах две поръчки, като нито в едната не получих "безплатната" мостра на новата Т.В.
Иии понеже втотарата ми дата е по-рано и "промоцията" с калъф за телефон не ме лови  Close
А и за капак до сега класацията ми за парфюмите е 99лв. като нямам поръчани други парфюми ииии Cry

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:56 от sisi_mi6i

# 681
Получих калъфа за телефон и ми харесва,хич не е тоолкова лошо,колкото някой го беше описал.
Въпрос на вкус, мен ме уплаши направо.  Laughing

# 682
  • плевен
Моля ви кажете как пресмятате горе долу тези рубли или там какво е на руските брошури и нетни че не мога да се оправя Praynig

# 683
  • София
Спешно въпрос какво да правя Praynig,преди малко пуснах поръчка,но излиза само редовна,мога ли да я сменя на експресна и как?Мислех че от утре започва кампанията,а те ми таписаха благодарим за поръчката,дъра- бъра,и като отидох на проследяване на поръчката ми пише че е редовна

# 684
cveteto_2009

Руска рубла RUB 100 рубли = 4.327060 лева по днешният курс на БНБ

елказелка

Първо утре в 9.00 звъниш на номер 9765 800 и им казваш , Здравейте аз съм ...... ....... ....... (трите си имена) с номер ............(номера си на представител) вчера пуснах редовна поръчка в която е допусната грешка , мога ли да ви помоля да я изтриете за да я пуна наново. Те ще ти я изтрият и това е. ти си я пускаш после наново като еускпресна
Второ , пуснала си редовна защото ти самата си натиснала това като опция , докато не свърши К 12 официално , експресни може да се пускат само за К 12!

# 685
  • плевен
cveteto_2009

Руска рубла RUB 100 рубли = 4.327060 лева по днешният курс на БНБ
Мила благодаря ти.Иначе макар и късно и аз го намерих из нета курса.И последен въпрос-нашата нетна за К16 дали ще бъде същата защото аз си харесах доста неща

# 686
  • София
Да де,ама съм на работа и докато я пусна тя пак ще дойде в понеделник,а като е получена като редовна във вторник ли ще пристигне?

# 687
Утре е първата дата в която можеш да пуснеш експресна за К13 , просто опцията я няма още защото все още е К 12 ,
Ето ти графика за доставка на експресни поръчки за К 13
http://www.avon.bg/REPSuite/static/images/PDF_Files/Dostavka.xls
Просто утре към 9.00-9.30 седни на компютър набери си поръчката и я пусни

# 688
Получих си кашончето.Доволна съм  Simple Smile
Получих калъфа за телефон и ми харесва,хич не е тоолкова лошо,колкото някой го беше описал.Също така и калъфчето за ключове от лого колекцията,ако искате мога да кача и снимки на 2-те малко по-късно.Също така имах и 1 мостра на Спотлайт  Mr. Green

Чакаме снимчиците на калъфчето за ключове Simple Smile

# 689
  • София
Аз чакам да стане възможно да пускам експресна за К13... smile3507
А пък тези Ейвън, не стига,че ги оттърваваме с залежалите продукти чрез Нетната, ами и сумата не влиза при оппределяне на отстъпката... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт