ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 789
  • 361
  •   1
Отговори
# 105
  • ... да усещаш мириса на море ...
Уф-ф, най-накрая доизчетох всичко..............

Мисля, доста строго съдите Нихан, поне по постъпките и до тук. Спомнете си какво каза на Мехмет, че първата и мисъл, след излизане от комата, е била да му се обади, но след като е разбрала, за състоянието си е решила да излезе от живота му, за да не му бъде в тежест. Все пак не забравяйте, че тя е била нежелана от семейството му още преди инцидента, и едва ли е очаквала след него, да  я подкрепят, или да одобрят неговото решение да свърже живота си с нея. Това би означавало той да избира м/у нея и семейството си, а като знаем какво означава то (семейството) за тях, тя не е искала да го поставя пред този избор, друг е въпроса, че това и решение, му е коствало други мъки и терзания. Той е бил любовта на живота и все пак.  Но след като е направила веднъж своя избор, би трябвало да удържи на него и да си замине, но детето....? Аз смятам, че никой мъж не трябва да бъде лишаван от правото да знае, че е баща, освен ако не е заявил, че не желае това дете. Що се отнася до Мехмед, Онур мисля че каза, че Нихан е неизживяната му любов, така че той трябваше да узнае какво се е случило.

# 106
Много сте бързи момичета.  Shocked
 докато се запиша в едната тема, то дошло време за втора.
Благодаря за ББ.  Simple Smile

# 107
имам въпросче, че още се ориентирам.. Как да си намирам темичката?В смисъл като затворя сайта после с търсачка я търся. Дали има по-лесен начин?

# 108
 Very Irresistible Когато си писала в някоя тема и после затвориш страничката,като отвориш сайта и си влезеш в акаунта горе където са ти съобщенията има бутон "Нови отговори на моите публикации" натискаш го и там седят всички теми,в които си писала и има публикуван отговор след теб.Ох надявам се да не стана много объркана и да съм била полезна  Peace

# 109
Здравейте и от мен в новата тема....
Някоя от нас беше писала,че е забелязала,как на представянето на фима на Инджи бенгите се от лявата страна.Вярно е-снощи и аз го забелязях.Не знам,дали не е образ в огледало и оттам да се отразява наобратно?? newsm78
Какъв ти образ в огледало и в една от първите серии са й обърнати бенките мисля че 3 или 4-та беше.

# 110
  • ... да усещаш мириса на море ...
Що се отнася до темата Гюмюш/Инджи, която се “чепка” периодично, да ви кажа, че има риба, която се нарича на жаргон гюмюш.
Биологичния вид, мисля, че е атерина. Така че, една от причините да се смени името на героинята, е може би тази, да не се асоциира с риба, подобна на цаца. На турски може и да значи сребро, но лично аз, като чуя гюмюш, се сещам точно за това. И пак са избрали нещо морско – перла. Но като чуеш перла, си представяш нещо тайствено и красиво. Освен това, ако оставим благозвучието настрана,  името може да се изтълкува и по следния начин: така както перлата се образува от една малка сива песъчинка, обвита от седефа на мидата, заблестява и става скъпоценност, така и героинята се превръща от скромна селска девойка в решителна млада жена, обвита от любовта на мъжа до нея. Нали Инджи каза на Мехмед, че се е променила заради него........  Wink

# 111
  • София
Цитат
missence, почакай мила, и това ще направи!
Аз както казах съм се въоръжила с търпение -  и чакам тъпкано да му се връща на господина.Както някой сподели вчера или онзи ден - Инджито по едно време луда калинка го прави, всъщност без кой знае какво толкова да направи ББ взе си багажа и детето и го остави да се "опомни"

ББ: тя пак много го е изтърпяла, ако питаш мен

# 112
  • София
Бе тоз ваш любимец Мехмед голям дръвник се оказва.... А Инджи пък егати майка Тереза-та.
Нихан не ми е симпатична, има нещо стъклено и студено в погледа и. Като на змия. Онур правилно намекна  на Мехмед за детето, той трябва да знае но от тук нататък вече трябва да постъпи като мъж. Варианти много. Освен да изпитва мвина за случилото се с Нихан, въпреки че не намирам такава. Хубавицата преди да отвори вратата трябваше да погледне през огледалото. Все пак е на магистрала а не на ливадата на село.

# 113
благодаря на Перла за разяснението  newsm10

# 114
Леле, човек да не отиде на работа и 4 страници за четене!!  #Crazy

Ама ме уморихте от смях!!  hahaha Абе аз мисля по една нощ да се ограничим, а оплакванията ще си ги записваме, после съвет ще решава коя е най-ощетена! И моля ви се, с пр*******в, няма да вкарваме човека в излишни проблеми я! То така или иначе повечето сме женени, тъй че не е много вероятно, дори и да има възможност..  Rolling Eyes
Все ми се иска да се съберем на кафе които могат и да се посмеем на воля  Peace

Сега сериозно, някой попита за края на филма назад ББ Да, заедно са, сина на Мехмет е при него, двамата с Инджи  имат дъщеря Мелек и Инджи е бременна с второ. Последната сцена е как всички заедно са на маса с децата си, а след това сина му Мехмет го дават седнал до дъщерята на Рукие, Инджи, наречена на главната героиня, как й се обяснява в любов.
За сина на Мехмет ББ Негов е!! Нихан не е имала друг мъж, пък е била и в инвалидна количка..

# 115
Някой беше писал по-надолу за разясненията на имената - аз ли не открих или наистина за Нихан няма? Какво означава и т.н. ако някой знае да пише  Praynig
И като гледам как я караме във форума по една тема на ден ще стигнем  hahaha то и с мераците  по Мехметчо  Joy Joy Joy а аз няма да мога сега да гледам сериите и после като седна на компа искам подробни разяснения  Naughty за филма дано не сте изписали много, че и докато ви изчета  newsm78

# 116
Щереф е  #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire
то бива бива ама чашата преля  Naughty

# 117
имам чувството, че Мехметчо страда от шизофрения. докато е хладен и игнорира Инджи, след 5 мин й звъни да и се обяснява в любов  Joy

# 118
Ах ах ах, как ме нервира в тази серия свекървата Шереф.Зъбките ще и избия #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Нещо много се отнесе Мехмед, ще вземе Инджи да го заподозре...

# 119
благодаря на Перла за разяснението  newsm10
Няма за какво,радвам се,че съм успяла да помогна
А това за кафето е супер идея и аз си го мислех.Айде ако искате да се разберем нещо,да се организираме и да се видим,та на дълго и широко да си обсъждаме сериала и Мехмед.Мойе ако искате към края на сериала или и аз нз кога.Може ако сте навити в другата тема това да е анкетния въпрос и от там да решим кога и къде да се видим.Мнооого се надявам да стане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт