ПЕРЛА-история за любов,тъга и още нещо.....11

• 25 713
  • 361
  •   1
Отговори
# 285
valenceto_ , за Пънар сме на едно мнение- тя ми харесва най- много. Даже исках тя да играе ролята на Инджи. Ама на- тя е с нисичкия Онур.  Laughing Даже и партньор според височината й не са й подбрали.  Laughing

Pamelita, за коя точно снимка имаш предвид? Би ли я постнала?
Аз си мисля, че е снимката от сайта на бтв, но може някъде да има и друга

# 286

И аз винаги съм се чудила за тази снимка, никак не ми прилича на Инджи, като се вгледах може и Нихан да е  Confused

# 287
Да,тази снимка от сайта Peace

# 288
  • при най-добрия мъж...
Верно,че не е Инджи.Как можахме чак сега да забележим? ooooh!
Явно погледите са само в Мехмед Grinning

# 289
Малеее, а аз все се чудих как така тая мома не прилича на Инджи, а тя не е Инджи.
Ама и тия от БТВ са прекалили- да сложат такава снимка.  Close   #Cussing out
И сега като се вгледах, да Нихан е, ама не стига, че е кривогледа, ами и с един такъв нос....  Twisted Evil

# 290
Забележете че снимката е като срязана ooooh! Между Мехмет и Нихан има скъсано пространство Peace

# 291
^blaze^
така си е но Пънар е прекалено спонтанна и импулсивна за тази роля тя ако беще на мястото на Инджи на дали щеше да изтрае Мехмет  Grinning

# 292

И аз винаги съм се чудила за тази снимка, никак не ми прилича на Инджи, като се вгледах може и Нихан да е  Confused

Това за мен категорично е Нихан, но и аз днес го забелязах.

# 293
Здравейте и от мен ако позволите да се включа и аз, определено не бях забелязала, че снимката с мехмед е нихан.  Joy, ако не бяхте споменали никога нямаше да ми направи впечатление

# 294
Забележете че снимката е като срязана ooooh! Между Мехмет и Нихан има скъсано пространство Peace

Те са на вечеря в някакъв ресторант и стоят един срещу друг. За това има разстояние между тях.
Миличка, изчисти си кутията, че не мога да ти пратя ЛС.

# 295
^blaze^
така си е но Пънар е прекалено спонтанна и импулсивна за тази роля тя ако беще на мястото на Инджи на дали щеше да изтрае Мехмет  Grinning

Не знам защо бъркате Айча Варляр с Пънар и Инджи? Та Айча е актриса- ако е добра ще изиграе както добра и подчинена жена, така и със същия успех ще се превъплати в ролята на някоя бунтарка, или зла вещица.  Wink

# 296
ох не че ги бъркам просто май не се изразих правилно имах предвид че тази роля която играе в момента повече и отива незнам на мен ми е по сладка така някаква бунтарка отколкото смирена не че няма да я изиграе но така на мен лично повече ми харесва Simple Smile мое мнение просто Simple Smile

# 297
  • Пловдив
А Инджи е по-хубава само от втората (демек сегашната, която според мен е много грозна)..
Разбрах те. И аз така мисля.

Аз пък хич не харесвам Нихан в първите серии (с прическата на черта), сега е доста по-красива, всичко в лицето й е изписано, но е някак си хладна красота. Инджи може да няма толкова правилни черти, но е хиляди пъти по-изразителна, чаровна, секси и в крйна сметка- преобладаващо по-симпатична Wink

# 298
 ooooh! То бива бива заспала работа да съм, но чак сега го забелязвам и аз че на тази снимка не е Инджи а  Нихан #Crazy ooooh!
ББ момичета искам да Ви питам защо Пънар ревнува Онур от Нилюфер /четох го в страницата на БТВ / та нали тя е влюбена в Берг и само работа с Онур?? Благодаря за отговорите предварително  Hug

# 299
  • Пловдив

Споко, не си се объркала. Сценаристите наистина са сгафили- не може Нихан да забременее, да я няма една година, Мехмет и Инджи да направят сватба, да изминат още две години и половина и детето да е на 1 год. и половина. Пък и като го гледам в сериала, ми изглежда поне на 2 год. и половина.
Ама те такива недоразумения- Мехмет в първи епизод беше с къса коса, без брада. Започна да си пуска косата и брадата след смъртта на Нихан и сватбата му с Инджи- пък оня ден като им даваха спомените- той ту приблизан или вързан на опашка, че и с катинарче.  ooooh!

Като Нихан я блъсна камион, Мехмед беше с къса коса. А като разбра, че е починала (Онур като му съобщи)- с дълга Wink)

Освен това- откъде са тези снимки от първата сватба на Мехмет и Инджи (тоалетите им са същите) и как двамата са прегърнати и целунати, като Мехмет изобщо не се яви  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт