Отговори
# 120
  • Varna
ДАЛЧЕ- Hug
Днеска чух аз, че светиня ви говорила такива нИща ама викам си- причуло ти се е мацка-. Обаче като го даваха на вечерните новини направо онемях и гледах така Shocked Той поне млад чиляк бе ама се е побъркал завалията- Господ да му прости. Кой знае как от горе гледа и се смее......

# 121
здравейте!

Делтич, аз сама си правя маникюра бе. Simple Smile имам едно куфарче с над 50 лака или към 70  newsm78 (няма значение това) и непрекъснато купувам камъчета, кристалчета, перлички... никога не ходя само с обикновен лак. преди да си купя преди няколко години компютъра имах повече време да се лакирам и рисувам,но сега пък имам повече идеи и ми стават по-хубави.  досега съм ходила само 5 пъти на маникюр,като не броим периода,когато бях с ноктопластика. а по едно време всеки ден лакирах и рисувах по 5-6 колежки  уж в обедната почивка,ама то толкова хора за 1 час не може... Wink

Дала, идеята да се видим всички от Пловдив е чудесна!   bouquet но забелязвам,че момичета,които пишеха преди,вече не се включват... та не знам,освен нас двете (и твоите съкровища,ако ги вземеш), кой друг ще дойде.  newsm78  

днес е толкова мрачно времето при нас,че от сутринта,да не кажа,че от снощи само вали дъжд. на мен времето много ми влияе и никъде не съм мръднала. не съм тъжна де,но така ме хвана яд,че мих прозорци и щори мин. неделя,а сега пак всичко е в КАЛ!  понякога домакинските задължения ми идват в повече. добре,че не готвя. но уж жвеем двама души,а все има какво да се прави и все чистене, пране, сгъване,простиране, търкане на нещо... понякога така ми писва,че само си лежа и си викам,че не съм родена за слугиня   Crossing Arms ама после като няма кой,пак аз си го свършвам всичко де. Wink

# 122
  • Varna
Абе ПАУЛИНКА-
ти направо си като професионалист със тази чантичка. И аз сама си правя маникюра но немогаа  да се рисувам както ти се рисуваш. И разни перлички имам и цветенца. Ама ми свършиха и пляскам един хубав лак и съм готова. Но иначе предпочитам да ме рисува моята педикюристка. Страхотна е. На крачетата имам цветенца,  там не се изтърква както е на ръчичките, че те ползват и химия при миенето на какво ли не. Grinning
Пък на тебе какво ти пречи само със Далчето да се видите. Тъкмо във това сиво време ще си направите едно хубаво рандеву и ще убиете гадното време.
Хайде ще бягам аз, че много ми се нунка.
Гунки на всички Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 123
O, аз нямам нищо против и само с Далка да се видим. Simple Smile просто щеше да е хубаво да се съберем повече. Simple Smile)) но като изчезнаха всички, може следващия път. Simple Smile) аз така се зарадвах,когато видях,че в тази тема има и други от Пловдив!   bouquet

ама наистина къде изчезнаха всички???  newsm78  Thinking

# 124
  • по пътеката
едно свежо време 4ак не смея да излезна,а имам последно посещение при гинеколог и подстрижка, 4е след ден сме на път!я се  вижте и вие по пловдив, майни4ки нали сте?ние се  видяхме по варната и сме си доволни от седянките!  bouquet  bouquet
да ви по4ерпя по повод и без повод
да си подсладим деня!   chef

# 125
Марси, вие във Варна имате повече срещи,а ние направо се излагаме. уж бяхме повече от Пловдив,а сега сме само с Дала. Simple Smile но аз ще се радвам да я видя и само нея. Simple Smile ако бяхме повече,щеше сигурно да е по-весело. на мен ми е интересно да ви видя някой ден всички,защото сега някои ги свързвам със снимки,а други само с постовете. но тъй като си споделяме тук, ми е интересно да ви познавам всички и на  живо Simple Smile)

в това студено време никъде не ми се мърда. сутринта ходих до университета и след това само вкъщи. да вземе да се оправи времето,че ми е много мрачно така и на мен. Wink гледах сериали, лакирах се,рисувах се, гримирах се, трих се... просто не ми се захващаше с нищо. Simple Smile

айде да се връщат всички от почивки и други ангажименти и да има повече присъствие в темата! Simple Smile

# 126
  • Varna
Ей, Марселинка- не остана Душа, тръгваш вече......Благодарско за тортичката.
ПАУЛИНЧЕ-тука до преди малко валя ама валя якооооо. Та освен сиво и хладно беше и адски мокро. Аз поне имах работа до офисчето ми-слизах и се качвах да наглеждам браточката и синът ми докаде са я докарали със боядисването. Готвех им, бъбрех си със тях като отивах при тях и така мина тоя сив ден. Утре се мятам да почиствам там. Май и тренировките ще изтърва. Но ако нямах ангажимент със офиса и аз като тебе щях да правя. Едно ми е мързеливо, немога да се позная аз дето не мога да седя мирно на едно място.... то ще е от времето май newsm78

# 127
Привет!  Heart Eyes

Виждам не сте писали много докато ме нямаше.

Сега ще ви разкажа къде бях. Първо искам да се извиня, че не споделих първоначално, но съм суеверна, и понеже е нещо, което се разпада много пъти... този път реших да пиша СЛЕД като приключи.

Та, взех си лятната отпуска в края на август... и заминах. Най - после. В 22 ч., на 29 август ми беше полета. Чаках го с нетърпение, награбих багажа и хайде на летището. Самичка, с фотоапарата Simple Smile Дойде времето, качихме се на самолета... и О, Боже, първото ми излитане!! УНИКАЛЕН е момента, в който се отлепваме от земята. Съжалявам, че до сега съм пропускала това. София е очарователна нощем отгоре... но още по - очарователна е Хургада. Боже какви светлини!! Красота. Кацнахме към един, а полета ми за Кайро беше в 6 сутринта. 5 свободни часа на летището... Какво може да се прави, освен да се разглежда free shop-a. И така, забих се аз вътре, със все багаж, и започнах да разглеждам парфюмите. Гледах, гледах, все скъпи ми се виждаха... Продавача (ако нямах ангажимент, щях да кажа егати готиния мъж...... пък то и с ангажимент пак ще го кажа де, какво!! Mr. Green ) Та, дойде той и започна със свалките типично по арабски - от далече. От къде си, за пръв път ли идваш... ела да пием по нещо... Отказах, но той така или иначе прати едно момче да донесе сок от гуава и минерална вода. Пийнах сокчето, поприказвахме си, продаде ми парфюм с 20 долара отстъпка... и неусетно времето мина. Междувременно към мен хвърчаха смс-и и обаждания от един нетърпелив младеж, който ме чакаше в Кайро без да мигне цяла нощ от вълнение...
Стана 4 и трябваше да се запътвам към терминала на излитащите самолети за Кайро. Салам - салам, и няколко метра по-нагоре вече съм там. Обаче, преди да вляза ме спира един арабин, не го знам какъв е и пита троснато "Къде?". Огтговарям в същия тон "Кайро". Той "Тикет" и айде иди обясни на един египтянин, че билетите са електронни... давам му информацията ми за полета, гледа той и мига, а в същото време пристига един полицай. Същия разговор се повтаря и оня ми взима "билета", гледа какво гледа и ми казва да дойда малко по-късно. Къде, къде, айде в едно кафе. Има маси, няма бар. Седнах. Никой не дойде за поръчка. Почаках малко и айде обратно към терминала. Полицая ми се скара - било пак рано..ама ме пусна. Казах му, че нямам къде да стоя и какво да правя. Междувременно ми трябваше египетски номер - сим карта, и попитах от къде да си купя. Разбира се, един услужлив младеж ми помогна, но не намерихме. Отказах се, реших, че моя човек ще ми купи в Кайро, викам си да не се занимавам сега с тия там разни непознати. Както и да е, влязох пак в летището, да чакам, и докато чакам младежа се връща...и ми носи ваучер. Питам го аз - къде, аджеба, да си го заредя тоя ваучер сега..??? Кат да е, дадох му 10 паунда, колкото си струва, някой друг паунд за услужливостта и той си замина.
Пуснаха ни на чекинг, и се заядоха за една миниатюрна ножичка, която ми беше толкова ценна... Взеха ми я. Попитах дали наистина смятат, че мога да убия някой с тая ножичка, а те ми казаха - ми ДА!!  Shocked  Както и да е, преживях го, предвид това което ме очакваше... Полета мина добре. Отново приятното усещане на излитането... Но тоя път съпроводено с още по-приятното вълнение на очакващото кацане...
самолета на египетските авиолинии, с който пътувахме

И понеже е много късно, а утре съм на работа, утре вечерта ще продължа разказа. Като цяло престоя ми там беше много приятен. Ще ви кажа какво ми хареса и какво не... Какво ме впечатли и какво - отврати. Но след всичко мога само да кажа - обичах Кайро преди да отида, и двойно повече го обичам сега, след като се върнах!!
Лека нощ  Hug

Последна редакция: вт, 08 сеп 2009, 03:59 от Eye of Ra

# 128
Рали, мноооого се радвам,че си осъществила толкова голямо твое желание!!!   bouquet
чакаме още разкази. няма да се разминеш само с толкова!  Naughty

значи Файма е имала среща с теб в Кайро,а? когато тя писа,аз се зачудих, че не написа с коя съфорумка има среща,но ти явно си искала да ни изненадаш с разказа си! наистина много ти се радвам,че си отишла най накрая в Египет! сега щастлива ли си, доволна ли си? айде,нямам търпение да прочета и продължението!   bouquet

еее,ама така ми оправи настроението,че сега съм ухилена като зелка. Simple Smile

# 129
  • по пътеката
о4енце, насадих се наранина да те 4ета, много ми беше топли4ко от което, като знам кое и как и се радвам и аз в крак с вас,4е доста време си 4акахме сбъдването Praynigей, поне не съм ти аз куцузът, отдъхнах си!  Winkтези египтяни са ми скрили смс-ите, много са лоши, един не дойде пък и със закъснение, дааааааааа!но най-важното е,4е видя и усети египет, с хубавото и странното, с онова,което покорява и онова,което те кара да се  4удиш дали да отидеш пак!та, давай нататък с разказа! Peace  bouquet
я, кажи кой парфюм си взе? newsm78

# 130
Ралиииии-ей,Супер приятно ме изненада  Hug Чета със затаен дъх и ...дай малко  Wink материал за египетския нетърпелив момък също.Искренно се радвам че осъществи мечтата си.Бравос за смелостта да преследваш мечтите си ,за   да ги реализираш и така да станат действителност.
видя ли ги пирамидите?Метна ли се на камилче-тригърби ли са там,из египетско  Joy hahaha
Давай,разказвай...така се радвам  Hug  bouquet

Марси -лек път.Живи,здарви да се върнете в магребските земи

Паулинче- не е важно корличеството...а качеството  Wink Две майни на едно място са си ....доста завиден потенциал Joy

Фаима- и на мен се е случило нещо такова с очилата.Най-смешното беше че като ги счупи братчеда на Другаряя в Алжир решида ги лепи...със секундно лепило.Подобавашо се потруги...накрая м иг връчи цели-залепени...майсторси омазани в бяло.Но той беше така доволен че ги е поправил ,че и до ден днешен ми изниква доволната му физиономия пред лицето.....тогава се вкиснах,ама сега ми е смешно.Като си тръгвах взех че му ги подарих тези очила-те женски,ама човека беше адски щаслив....беше се привързал към тях докато ми ги поправял и установил че мноооооого му отиват  Peace
Здраве дае.вещите са направени да ни служат-а не ние на тях да служим.
жалко че аз често забравям това и се привирзвам също към вещи....и искренно страдам като ги повредя.
на абитуриенският си бал от много престараване си изгорих роклята.Спешъл правеназа мен в Солун.Такъв плат още у нас нямаше...така се бях надула да съм звездата на бала....такима картинки си представях че....И накрая!накрая отидох с една рокля от на майка-коприненка..семплал  ежедневна...и под наем с една черна перелина ..Скъсах се да рева .Очите ми се надуха.не исках да отивам на бала си.добре че ме вразумиха....защото това беше Наистина незабравим за мен момент и освен бабите от махалата и някои комплексирани съученички-на никой друг не му дремеш как и с какво съм облечена....купона беше велик!
ЕЕЕЕЕЕ отплеснах се

Къде е Мина? Нали си взе изпитите....да не тръгна с нейното момче към България?

Делтичка-за митрополията...писаха и във вестник  марица....едни хора го подкрепят-други не.нали знаеш-всеки си с мнението...Той напарви много за Пловдивската митрополия.Храмовете ни са чисти сега.Поддържано е.иконописите -реставрирани...и на бачковския манастир промените си личат.чистичко,фонтан и градина посредата...Работи човека за митрополията си.Не е като да стои ....и само да краде,оп!яде исках да кажа.
често организират екскурзии до свети места-като метеорите-скалтине манастири  в Гърция
даже сега ми се искаше да отиде мама -на 17 18 19 пак ....че е само за 120лева...но тя се отказа.
Само не разбирам защо така се е изказал в случая......
дано с времето си преосмисили думите....
И той е човек ,като нас...и той може да се подведе на емоцията

Офффф спирам с писанията.то като вали....освен да гледаш мелодия на сърцето ,да четеш и да четиш -кво друго да правиш
А-да....аз си купих гоблен-Циганката.Много колоритна красива циганка.Ще бродирам.с вилерови конци .Ще стягам...чеиз на щерката Joy Joy
Паднахте от смях ,нали?! hahaha Ами като не мога друго да правя-не мога да плета-оплитам се .ни то на една кука ,нито на две.....реших че поне три гоблена мога да му спретна на детето

Ще надничам за продължението на Оченцето  Hug  bouquet

Белбейче-ако си още из насам...дай знак. раян е още в инкубационен период след варицелата...Имай го в предвид.на 17му свършва.Ама ще се видим без него...ако си насам

# 131
  • Varna
Welcome ОЧЕНЦЕЙЙЙ Hug
Знаех аз, че си тааааам, ама мълча си кЪт дърт комунист и не издавам явката smile3503 Много се радвам, че си повечето очарована. Абе радвам ти се много бееееее Hug
ДАЛЧЕ- бе какво да ти кажа за Светиня ви. Той човек със образУвание. Не може да дрънка глупости, просто е недопустимо. ВидеФ аз и Бачковския и там монасите едни направо студ усещах около мене си. Не се чувствах комфортно. Едни студени погледи и бездушни.....не казвам, че трябва да ни прегръщат но от тях трябва да строи благост обаче не беше!!!!
Пък евала ти за гоблените. Аз имам две леви ръце и съм страшно нетърпелива- какво да се прави- Овна- newsm45
На сина си нищо немога да му оставя Weary

# 132
като сте се разприказвали за ръкоделие, се замислих,че нашето поколение не оценява много-много тези неща. когато бях малка, забелязвах повече хора да носят плетени дрехи, имаше много баби по улиците,които продаваха покривки, изплетени на 1 кука, във всяка къща,където ходехме на гости имаше задължително по масички и секции такива покривчици. но сега всеки се е загледал в модерното, в сега актуалното и ръчният труд не се цени чак толкова. то верно,че минава модата на много неща,но аз примерно винаги се възхищавам на неща,които виждам,че някой си е играл да ги направи от нищото,а не на масовото производство. е,аз също не нося плетени дрехи де. но специално за покривките и гоблените ми харесват и се радвам,че имаме,макар и да са прибрани всички в един шкаф. струва ми се гадно да ги изхвърлиш нещо, за което друг си е играл и е вложил толкова труд.

аз като малка се научих да плета малко. на разни кукли толкова неща бях изплела... все хубави ми се получаваха. Wink а след години исках да се науча и да бродирам,но все не ми е останало време да се занимавам с това. Делтич,айде да ходим на кръжок "сръчни ръце", да се научим как се прави гоблен. Wink
ние имаме 3-4,но пак са прибрани,защото целия апартамент е в картини (баща ми преди работеше с много художници). та единия гоблен е с люляци и е много красив. рамката му също е много красива. ама при гоблените май голямо значение има и рамката!

хайде,РА, идвай да разказваш! на всички е интересно да прочетем,как си прекарала, историята с младежа и Египет... чакаме!  Naughty

# 133
  • In a surreal moment!
ееееееееееехеееее ...издавихме се Simple Smile
Ето малко снимки от сватбата с най-красивата булка Simple Smile
http://4a4evi.snimka.bg/relationship/cveti-i-nasko-svatba.419678
в края има снимки и на дом. любимци - мама Ричи и бебе Simple Smile
Мама Ричи е от Пловдив , но сега живее в плевенско село и се чувства прекрасно Simple Smile

Това им сготвих
3 сватбени пити и 5 вида сладки...исках и още , но каталясах без помощници
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.14716592

# 134
  • Egypt
Мигчеее, дъщерята като видя манджите ти и вика-искам да ходя при нея Laughing Стегна ми се душичката, като гледах снимките, всичко е толкова... българско, толкова хубаво. Да ти е живо и здраво момичето, светъл път им пожелавам в семейния живот. И роклята и е много хубава. Жената на чешмата ти ли си? И да те питам това тесто за оная пица ммммм, как си го направила?
И айде бе, Ра, закъсняваш...
Далка, аз пък всичко мога да правя, само гоблени не съм шила, даже и не съм проявявала желание, чудно  newsm78 Веднъж видях една майсторка, показваше в магазина за конци ушити гоблени- и от двете страни изглеждаха по един и същ начин, един възел нямаше, едно стърчащо конче...
А за вещите си права, ама пусто- и аз се привързвам, и страдам...

Общи условия

Активация на акаунт