Отговори
# 105
ДЕЛТА,ДАЛА-абсолутно съм сагласна с вас,и на мен ми е мн жалко,когато в автобуса запо4нат с претенциите,моето дето също пее постоянно или все любопитства "мами това какво е този 4и4ко каде отива..."и като се запо4нат едни погледи или ''абе това дете нямали да млакне,нямали игра4ки и т.н."а тук в 4ехия мн спокойно си патуваме в магазините му се радват продава4ките.на мен мн и е тъжно ,4е в България хората не са така дружелюбни Sad.толкова ли е трудно да се усмихваме по-4есто,да се поздравяваме.аз например се 4уствам мн по-добре когато се усмихвам 4есто Simple Smile.дала-позжолих си да ти видя снимките дано не се сърдиш да са ти живи и здрави децата и мн да те радват.  bouquet Hug

# 106
  • Varna
ДАЛЧЕ Hug
Чак сега видях поста ти и, че си ми оставила снимки. Съжалявам не ги видях. Ама ти ще ми ги пратиш на друго място. Явно съм преглеждала набързо форума и бързах за тренировки. Върнах се преди малко. Многооооо съжаляяяявааааам bash. Аз сЪ бия то тЪпата глава Joy

# 107
Здравейте, момичета, нямах време да изчета последните отговори (обещавам, че ще наваксам).

Искам само да споделя, че си взех изпита по арабски с пълна шестица  Blush
А на изпита по психология имам 5 Simple Smile което пак е добре.

Това е за сега исках само да споделя радостта си, която за съжаление не е пълна, тъй като момчето ми не е до мен.  Hug

# 108
  • Varna
МИНЧЕЕЕЕ- Hug
Браво беее, абе ти си страхотно детееееее.  bouquet  bouquet  bouquet Кой знае колко много вашите се гордеят със тебе щом аз чуждата ти се радвам толкова много.
Душа като с и завършиш това образование, мятай Арабска филология- ти ще си напред със материала. Я се виж отличничка и по Арабски.
Браво и за психологията Hug
А момчето ти ще се върне бе мила, успокой топкатаааа Wink

# 109
Мина-искренни поздравления Hug  bouquet
и аз като Делтичка мисля че  мъжете оценяват жена като теб.Много е трудно наистина да се съчетае личен с професионален успех-но не е и невъзможно.Проблема е че повечето жени се отказват от образованието си,то си остава само на хартиика...защото смятат че това е компромиса който трябва да направят за семейството си.така почти никога не работят,а често изтъкват само дипломите си  или обясняват че не е нужно да роботят ,защото мъжете им добре ги обгрижват.

Делтичка-няма проблеми Hug аз забелязах че си онлайн и понеже в този момент качвах снимки....Децата постоянно вкарват вируси в компа и аз,за да запазя поне снимките ги качвам по сайтове.така си ги отварям когато и където си искам

Реших да отида до търнова все -пак....ще поостана някой друг ден
Поздрави за всички  bouquet

# 110
Добро утро магрибинките!!!
Гледам още никой не се е събудил само Минчето ранобудно като мен та затова да сложа кафето
Аз днеска се каня да пообърна внимание на къщата че все на работа работа(довечера пак съм де) но да видим - ако не ми мине котка пътя  Laughing
Лек и усмихнат ден на всички

# 111
  • In a surreal moment!
Далка - ти ще идваш най-накрая ...пък аз отивам на Плевен - утре женим Цветка , вечерна сватба в събота с преспиване и прибиране в неделя привечер. В понеделник съм в Т-во на работа , но ако си още там може и да се видим. Пусни тел. на лични за евентуална връзка.
Последна дата за лапаро на 29.09.в онкологията в ПЛевен- стискайте палци, че многой мъй шубеееее....

# 112
Е Далче, най- после уж и аз да те хвана а ти пак ше странстваш.
По въпроса за педиатрите- Раян си има право на лекар тук колкото и някое българче което е постоянно пребиваващо в Бг, плюс всички ваксини може да си ги правите тук стига календара да ви съвпада.
  А по повод  песните на детето и недоволството на някои си - просто no comment.  ooooh! Защо не каза на охраната тя да накара дете на една година да мълчи!
Да се отчета ние растем вече сме 8 кг и 70 см. упорито лазим , обръщаме се по корем и сме големи бандити.Много обича да има някой да му говори да се занимава с него абе общо взето сам не обича да стои.Преди два дни правихме ваксина и хич не плакахме, но на следващия ден не питайте сигурно и в Румънско ни чуха- киселяк от класа.
Марси   bouquet и жсичко да се размине по най - лекия начин за детето- лек път!
На всички  Hug Hug Hug

# 113
  • по пътеката
аз да  се разпиша,4е то време хи4 не остана! досега бях навън да попълвам покупките и подаръците! дооправям мусаката ,хващам тримата малки бандита и отиваме на игра и кафе!големите не упявам да ги видя от ангажименти и вземания на последно 4ао!но днес  багажът за големия трябва да го дам,4е преди нас заминава! миг4е ,затуй не ти се обаждам да те притеснявам,4е знам, колко си екшън! ще дам за всеки слу4ай телефоните  на синковеца,ако се наложи! да си мине  вси4ко по живо по здраво за вси4ко, дето ни 4ака и да е успешно всяко наше на4инание! от изследванията на сина се оказва изцяло професионално заболяване, няма ревматоидни фактори, което е добре! назна4иха ле4ение и по4ивка  и лека работа! newsm78 ooooh!
белбей4е, брех голям алжирец и пъргав, за къде лази рано-рано?  Hug  bouquet
далке ,разкошни снимки ,а ти си много готина светла, дале4 по-нежно изглеждаш! Peace  bouquet
мин4е, тебе съм те признала и даже съм казвала,моите да се равняват с тебе  само ще ми е споко!  bouquet
айде яденето е ок, да ги обли4ам! Crossing Arms

# 114
ехо, компанията! Simple Smile как сте всички?

Минче, много се радвам за взетите изпити!!! продължавай така! много,ама много се зарадвах,когато прочетох!!!   bouquet

Делтич, аз не идвам често към Варна,а само мин. и тази година,зарази Златни пясъци. тоест изобщо не оставам във Варна,иначе задължително щях да ви пиша тук,че сте доста от Варна и да ви видя! Моя приятел много харесва Варна. правихме си планове,че ще разгледаме града,ще ме разведе,но нали не ходих втори път това лято и не стана. аз да си призная,докато пристигна на гарата,таксито ме чака вече и веднага за Златните. дори не съм ви разгледала града. Sad само на снимки за сега.

Далке, а ти до кога ще си в Пловдив? дай да се видим бе, душа! А това за мрънкащите продавачки направо ме изнерви мен! и аз съм работила като продавачка и да си кажа честно,много ми харесваше,а сега с тези тъпи документи и хора,които не могат да си напишат името... тъпа работа. обаче чак толкова обременени продавачки не съм виждала,както ти казваш. как може изобщо да ги дразни дете,ако ще и да реве. а охраната такъв охлюв ли е,че да те помоли да излезеш от магазина,че детето вика?! какви са тези хора бе?! ама ти казваш,че това е станало в халите (май така прочетох). аз преди имах френски булдог- Джулия. винаги беше навсякъде с мен. а когато беше бебенце,си я носих на ръце и тя все ми се гушкаше в якето,защото беше зима,а тя беше много мъничка. никога не съм я пускала по земята,нито съм мерила дрехи,ако няма кой да ми я държи в ръце (някоя приятелка или тогавашния ми приятел). и един ден тя тъкмо ми се ровеше в косата,да се крие в яката на мантото ми и точно един от охранителите на халите,като ме пресрещна и почти ме изгони. а аз му обяснявам,че кучето е бебенце и аз самата не го пускам по мръсния им под,пълен с бацили и микроби и си я гушкам,обаче той така ми се развика,че ми стана неудобно. никой друг от колегите му не е правил така,само той. обаче силващия път отидох с моя приятел и му я дадох той да я гушка на влизане, а на него не можаха нищо да му кажат. той охраната беше 1,70-60 кила, а моя приятел 2м и 126 кила... кво да му каже?!  Joy а като ходихме по кръчми и барове, даже барманите сами ми сипваха една купичка с млекце,защото тя беше бебенце и им ставаше мило. ама айде,Джулито е куче. ама това за детенце да се размрънкат,че викало и си пеело... нямам думи!

знаете ли, на моя любим такива неща му правят много силно впечатление и все дава пример,че при тях не е така и казва,колко много се радват хората на деца,как ги закачат,когато минават покрай тях  и им се радват. а тук,ако закачаш някое дете с усмивка, всички го приемат за ненормално. точно това ни  се беше случило в парка,до старата му квартира... ние си вървяхме,а едно дете тичаше насам-натам и щеше да се блъсне в него и той просто го погали по косата... а родителите с такова недоволство ни изгледаха,а ние с едни усмивки като зелки... казваше,че нашата държава има страхотна природа, имаме балкани и море, зеленина... обаче хората повечето не са стока. той се ядосва,че всеки е с претенции и само изисква,а нищо не дава от себе си за обществото,за бедните, за възрастните... че някак си повечето хора са се изтарикатили и все гледат да те минат с нещо и са останали малко стойностните хора. ето,като пример е и разказа на Делтичка за посещението при гинеколожката. отиваш,поздравяваш и те гледат като полезно изкопаемо,все едно не е странно от тяхна страна,че не са отвърнали на поздрава,а ненормалното е,че някой е любезен и усмихнат просто ей така- защото си му е кеф.

всъщност не мога да обясня с малко думи,това което той има в предвид,когато казва,че тук не иска да се отглеждат децата му,но надявам се да ме разбрахте в общи линии. той никога не е говорил лошо за България,нито е бил краен по въпроса с държавата ни, просто той вижда разликите в отношението на хората... аз пък като не съм живяла другаде,не мога да кажа къде ми харесва и къде не. определено знам,че не би ми харесало в Англия примерно. такова мрачно време няма да изтърпя. имам една колежка,която мин.лято беше в Лондон и ме пита по скайп,как е времето при нас. аз и казвам,че е много хубаво и топло. тя ми пише: "нека ви,при нас вали!"  newsm78 и за кое беше това НЕКА НИ??? че им е гадно времето и че ги вали или по-точно нека им на тях,че ние си веем гащите по улиците по цял ден и ни е готино времето?! аз в такава влага не бих издържала и с лошо време,което допълнително ще влияе на моето настроение.

Мигче, айде в неделя ще разказваме за "нашите" сватби. да прекараш много хубаво и да не се вълнуваш много покрай булката и да плачеш много на сватбата. Wink  като чета,колко си се постарала с питките,сладките и т.н., някой ден да вземем д ти дойдем на гости и да ни направиш и на нас,а?! аз с този лаком г..з, нямам наяждане,като прочета за нещо вкусно.  Blush успех на 29.09!!!

а аз с тази сватба взех да се притеснявам доста. преди 2 седмици бях спокойна и за тоалета и за маникюра и за прическата-всичко бях измислила. обаче тези дни като съм взела да премислям,дали няма да е  по-добре да отида вместо с рокля,с широк прав панталон и един интересен потник нагоре... или да си сложа една леопардова рокля,вместо черна... а на салона му правят ремонт целия август месец. Sad трябваше да отворят на 1. 09, обаче ще работи чак в понеделник. Sad отиде ми прическата... ще трябва да се правя сама...  и ей такива работи. ще си ходя като кифла  hahaha Joy майтап да става де,ама исках да изглеждам добре,все пак там ще е цялата рода (плюс леля ми,с която не си говорим и трябва да изглеждам добре и да припадне тя,че съм отслабнала Wink )

мааааллииии,колкУ съм писала!!!

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 21:29 от PAULA_PAULINA

# 115
Minaaa ,искам да ти благодаря за прекрастната тема която отвори!Благодаря ти от сърце!Много ми харесва да изучавам обичайте на други култури и народи!Доставя ми огромно удоволствие!!!Май месец заминавам за Турция -имам бал там и нямам търпение вече!Едва ли 5 дни ще ми стигнат да разгледам всичко ,което трябва да се види,но поне ще имам "екскурзоводи"-5 мои съученички са радом от там и супер много се разбирам с тях!Интерсни са  ми традицийте им,особено Байрямите.Сладките,който правят майките има на Шекер байрям са униклални по рода си,гледах и снимки от една сватба-просто видях неща,който едва ли може да се идят често-рисуването с кана и методите им да уникални!Уважавам културата им и се надявам да продължим приятелството си!

Всичко добро и дано пак в бъдеще се публикуват такива интересни теми!! Hug

# 116
  • Egypt
PoIsOn IvYyY , добре си дошла, само че не е това темата за Турция  Peace
Оня ден прочетох аз за случката на Дала в Халите, и много се ядосах, мислех да разкажа за няколко мои подобни преживявания, но не исках да си развалям настроението, защото тъкмо заминавах за Кайро да се срещна с една наша съфорумка.
А вчера, тъкмо се нагласихме да излизаме за обичайния петъчен пазар, и моят благоверен седна върху очилата ми, точно като палачинка станаха. Той първо не посмя да ме погледне. Аз като ревнах, ама честно, като магаре, такъв плач му дръпнах, не е истина... Това  бяха най- най- любимите ми очила за всички времена, чаках да ги намалят с 50 %, и ги взех за 300 евро, и толкова ги обичах, че чак не смеех да ги нося, шантава работа, на ти сега  #2gunfire Той ме пита колко време ще страдаме за тия очила, и допълнително ме уби, когато разбрах, че даже не е забелязал, че това са очила, които не съм вадила, откак съм тук, и до сега съм носила други, 100  пъти по- различни от тия  #Crazy Вече ми мина, все пак да си бях седяла в Париж, не да ходя с токчета в пустинята  Laughing
Та известно време няма да готвя, на мене ми готвят и ми слагат  Joy

# 117
ей, Файма, просто си те представих,колко ти е станало гадно за очилата. аз така си имах един любим модел на Кавали. обаче аз самата хич не пазя очила,но тези много ги харесвах и си купих и 1 пълно тяхно копие. оригинала слагах рядко, но фалшивите и те имаха защити,защото изобщо не ме боляха очите. та затрих аз едно менти,затрих второ,обаче истинските мноооого рядко ги вадих. и един ден от много пазене, докато бършех праха, се бях качила на секцията и ги бутнах. и уж да слеза внимателно,точно на тях стъпнах и ме заболя сърцето... Sad от толкова пазене и купуване на 2 фалшификата, накрая сама си ги счупих. Sad

аз сега се връщам от сватбата на братовчед ми. беше много хубаво!!! и макар,че фризьорския салон не работеше още и сама си направих косата, маникюра от притеснение не ми стана чак толкова хубав,ама бива де... но общо взето много ми хареса вечерта . във Фейсбук ще сложа 2-3 снимки.

# 118
  • Varna
ФАЙМА, ПАУЛИНКА- много позната история, ама много.
Да се смееш ли да плачеш ли ама като се сещам и аз как съм ревала от яд. Но после съм си казвала за да си дам кураж, че има по важни неща за които да се кося.
ФАЙМИЧ- Душа дано скоро да се успокоиш но нека да ти готвят по дълго smile3503 и да те глезункат newsm47
Абе Паулинче, кой ще те гледа, чак във маникюра, важното, че си оправила прическата. А не вярвам да неможе да си цапнеш някой хубав лак и сама. Ти си достатъчно хубава, че да ти зяпат във ноктите, чак smile3503 Важното е, че сте си изкарали хубаво на сватбата и дано младоженците да имат дълъг и щастлив живот!!!

# 119
Привет

първо искам от все съце да пожелая на  Цветето  на Вили много ,ама много семейно щастие и нека винаги вървят двамата заедно пътя по ,който поемат,да се подкрепят и уважават...и така  подритват малките житейски камъчета из краката си  bouquet

Вили- стискам палци....знам че и твоя Миг незабравим ще се случи...Просто съм убедена-вътрешно..абе,-чувствам че ще стане..смей се ,ако щеш!.само се моля да стане  по-скоро и ....

в Пловдив съм вече и ще остана още две седмици....Цвете ,Алби ,Паулинче...давайте да се видим.Елипче-още ли си и ти тук? Изпрашам си координатите ...търсете ме вечер Hug

Момичета-мина сватбата...и се върнахме посред нощите .Не останахме ,както го мислех ....бързо се върнахме През Хаимбоаз пътя е широк и удобен ,макар че все валеше.Трагедията ,която се случи в Македония накара пловдивската ни група да настръхне...имахме близки ,заминали за Охрид точно.От моите познати пострадали няма....но  това не намалява скръбтта от тази нелепа трагедия.Хората се притесниха за познати,настояха да се тръгне...а се движехме с колите във верига-да си помагаме,ако се наложи нещо.И на мен ,след всичко ,не ми беше и до оставане ...
Мир на праха на загиналите Praynig

не подкрепям думите на пловдивския метрополит,че ....трагедията в охрид се е случила Защото....не е бил отменен Концерта на Мадона.
мразя..когато се използа една такава чисто човешка ,тежка и нелепа трагедия за да се политизира и проповядва някаква Идея.не му прави чест на нашия метрополит....не бива така!

Общи условия

Активация на акаунт