Отговори
# 150
Мигче,
пожелавам на младоженците много здраве,щастие,любов и пълна къща с деца!

На теб,"Бог напред и ти след него". Praynig Не губи надежда! Hug

# 151
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУ Фарашкитееее Hug
ОЧЕНЦЕ- много романтичен пост ама то ситуацията е била романтична newsm47 Дано като си лапала Обамките да си се сетила за кака ти Делта,  и моят дух за малко да пообикаля из Кайро, че аз много, много не го вИдОх ама то зависи и от тур агенцията.  ;- newsm47 Пак да се върнеш там и още по голяма романтика ти пожелавам newsm10
ПАУЛИНЧЕ-не сЪ коси Душко за манджарето. Тя любовта ще те научи не само да готвиш но и да готвиш вкусно. Само винаги трябва да слагаш по една шепа лИбоФФ у манджите дори и когато ръсиш само филичица хлебец!!!!
Хайде да бЕгам аз да си чистя офиса след майсторите- Браточката ми и Синковеца-добре, че бяха Фнимателни и няма 100 часа да търкам.
НАДЕНЦЕ waveyрадвам се, че се появи Grinning
Хади да виЙ сладкУ

# 152
Рали, все така романтично да ни започваш деня, знаеш ли каква положителна енергия лъха от поста ти и любоф, любоф все с "ф" накрая Simple Smile))) като фантастико
Аз имам малко за критика, че не бях дълго време тука, не ви почерпих за сватбата на моята щерка, която пратих булка чак в Америка, сложих снимки във фейсбука, който ме има там ги е видял, който ме няма да ми пише да го добавя Simple Smile

Това ми е почерпката, аз по нашенски си ориенталски обичай, не като при тях разни хапки и гладен да останеш накрая  newsm78
Делта, Паола  Hug Не разбрах как мина срещата с любимия Паола Simple Smile То бая земетресения имаше напоследък, че не знам кое беше край Пловдив, кое край София  Party
Фаима ще ми бъдат интересни и твоите постинги, ти там на живо като от CNN Simple Smile

# 153
  • Varna
НАДЕНЦЕ- то земетресението нали беше тука у Варата бе Душаааа-бая тресна Grinning
мЪ Убавичка софричка си спретнала тъкмо по нашенски. Хапки ще ти ям аз.
Пожелавам на щерка ти да се разтапя от лИбоФФФФ цял живот. Ко и требЕ на ИднЪ жинЪ - ми лИбоФ- и е готова на геройства newsm47

# 154
И то какви геройства, нерей Русе, нерей Чикаго, че и още три часа път до нейното градче. От нейния прозорец има голяма гледка, царевична нива и отвереме навреме някоя сърничка скоква  Rolling Eyes
Няма го нашенския пейзаж, блок до блок, тераса до тераса. Вика детето по улиците само коли, хора няма  Mr. Green
друго си е Кайро, друго си е Бургас Simple Smile

# 155
Мигче Наде на младите само любов щастие и дълъг семеен живот желая!!!
Ра пишиииииииии и прати малко снимки от Кайроооооо. Искам и аз - що не ме взе като ръчен багааааааааааж (само трябваше малко на части да ме нарежеш че нещо много съм расла)  hahaha Joy
Много се радвам че се събират хората във форума малко по малко и пак се оживява. На всички лек ден и много много  Hug

# 156
ДЕЛТИЧ,  и аз така си го представям за в бъдеще готвенето-с много любов Wink за това не бързам сега да си хабя силите в готвене на манджички. то ще си дойде с времето Simple Smile ама започна ли, ще те питам аз теб за рецепти, ще ти писне чак от мен!   bouquet

НАДЕ, срещата беше наистина вълнуваща,като за първа среща. толкова се вълнувах,че ще го видя,че отидох 1 час по-рано на летището.  Laughing седях си самичка и с нетърпение гледах часовника. и когато се появи, аз направо се разплаках. под секрет да си кажа,че откакто съм с него все плача. уж толкова години правя впечатление на студена и много хора ми казват,че в първия момент,когато ме видят,са ме мислили за много надута,но след това виждат,че е защитна реакция. а с любимия още от началото все се вълнувам,все плача от щастие и вълнение...голяма ревла съм... та като се нагушкахме на летището, веднага се прибрахме в кочинката, която беше превърнал апартамента един негов приятел. аз доста се ядосвах по този повод и писах тук,Делтичка ме подкрепяше във възмущенията  smile3525 големи земетресения не сме правили,че момчето ми се върна болничко от морето и беше на чайчета,витамини и лекарства. но наистина се почувствах много щастлива,все едно е бил много далеч или не сме се виждали половин година.

# 157
Паола ти не беше ли в София, а той в Пловдив? Каква половин година Sad Да не си е ходил по неговия край?Ще мине време и това ще са ви най-сладките спомени. Ех, любоф, любоф...  newsm51 smile3521 newsm51

# 158
Наде,аз съм от Пловдив,а той живее в София. Simple Smile заради тази работа на морето не се бяхме виждали 1 месец,но толкова ми беше мъчно,че все едно беше минала половин година. така далечна ми се стори нашата последна среща. той прекара 2 месеца на Златни пясъци,аз отидох след първия месец за 5 дни и след това мина още месец докато се видим. Simple Smile))

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 19:05 от PAULA_PAULINA

# 159
  • Varna
ПАУЛИНКА Hug
насреща съм за манджарето. Обаче да знаеш, че аз готвя едни манджи дето Бате ги нарича Мимини манджи защото все импровизирам Joy ШЪ сЪ раздам за тебИ със голям кеФФФ Hug

# 160
Привет

не съм изчела....ама гледам рали ни е разказала....с нетърпение чакам да сложа чааветата да спят и да се насадя пред компа

Файма-сори...разчистих кутиятал

Олеее-капнах днес..не е лесно да се стягат ученици.Един едно не харесвал,друг-друго....гледдат се марки дрехи,магазини....Нас яко ни клати пубертета  Whistling ooooh!
не е като миналата година

Айде до после.. Hug

Да си допълня поста...че смогнах и изчетох

Наде-добре дошла отново.Коя щерка ожени-не съм разбрала аз...Принцеската ли се ожени? В Америка ли?
Да ти е честито.ти си една много ,ама много млада баба-то чак хич не ти стой такова определение на теб...Много щастие и радост на младоженците

Рали- ех че си и ти-аз ако бях щях да си Крадна една целувка на тоя пейзаж...ей тъй отвътре ми иде това в хубав момент,ама ти не ме слушай мен-знаеме си се! .много е загадъчен този младеж-с добро възпитание е обаче....усеща се. харесва ми как разказваш и какво се е случило-някак си чисто човешки и реално се е случило всичко, но може би и ти си провокирала  у младежа уважение и достойнство с поведението си.поздравявам те за това.Кажи не що за него-учи ли ,работи ли?А Кайро е красота-хубави снимки.чакам с нетърпение разказите ти

Дидонче- много се радвам да те прочета.Бебка расте... сигурно е усещаш все повече и повече-те момичетата са с особен характер.....или поне моята девойка е!дано твойта бебка е кротичка и не те поритва силно

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 20:06 от dala

# 161
Хеййй, има раздвижване в темичката. Прибрали сте се от почивка явно. Да ви почвам подред сега  smile3508

Мигче, много красива сватба с много красиви младоженци и особено булката много ми хареса. Пожелавам им от все сърце щастлив семеен живот и както се казва "Таз година булка, догодина люлка"  luvbed

Ра, изчетох това, което си написала за Египет и това, което си преживяла. Радвам се и за теб, че всичко е минало безпроблемно, че си имала сили да постигнеш това, към което си се стремила. Чакам и трета част от разказа ти, защото това беше само първата вечер...а нататък сигурно и други впечатления си имала. И снимки също да покажеш, нямам търпение да ги видя.

Делтичка, хайде ще ни сготвиш по една Мимина манджичка Simple Smile и аз в къщи съм Мими за роднините Simple Smile  thumbsup

Дидонка, радвам се, че се разписа пак, отдавна не се беше включвала.   bouquet

Дала, видях че си питала къде съм. Тази седмица не ми беше нито до писане, нито до четене. Бях се депресирала леко. Вярно че си взех изпитите, но не можах да се зарадвам като хората. Бях болна, но това както и да е. С момчето ми не се бяхме чували една седмица (сега някои сигурно ще си кажат ее какво е една седмица). Да, ама при положение, че на ден се чуваме по няколко пъти и знам какво прави и къде е, през тази седмица му звъня, а той не вдига...цяла седмица така...побърках се просто. Оказа се, че той още повече се е депресирал, много проблеми му се събраха наведнъж, брат му също има проблеми.... и въобще не се знае дали ще е в състояние да дойде с мен в България. А толкова ми се иска да отидем двамата, нашите също го чакат. Дано идем двамата данооооооооо  Praynig Много ми беше криво тая седмица. Сега като че ли се пооправих малко, макар че все още много мисля.... Като че ли свикнах с мисълта.

Паолинка, Ники, Наде, Алба, Фаима  на всички вас и ако някой съм забравила  smile3525  (сега се сещам, че Лина не се е явявала отдавна, някой ако знае къде е ?)

# 162
Момичета ...извинявам се ,че се набърквам така изневиделица в темата ви пак и отново(и развалям приповдигнатия тон)..Този път ше ви помоля за нещо ...за една групова МОЛИТВА за Марси -- те пътуват за Истанбул , а тук е просто ПОТОП  Confused Cry (напълно на своя глава ви моля, дано Марси не се обиди)...но наистина просто настръхвам ...само ако знаете какво е тук #Crazy Shocked ...Моля ви ,пазете ги в молитвите си тази нощ и утре ....дано имат спокоен и лек път .... Praynig Praynig Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=423531.msg12406308#msg12406308

(cHuMkuTe HE ca 3a xopa c.c слаби нерви ) .....

# 163
Мина мила разбирам те много добре какво изпитваш!!  bouquet Но всяко зло за добро както са казали. Така по-добе осъзнаваш какво имаш. Пожелавам ти в скоро време да бъдете заедно с хабибито.

# 164
  • Varna
BZ-че Hug Hug Hug
Разбира се!!! А и за вас, също, там където сте, че нямам думи от това каквото видях..................

Общи условия

Активация на акаунт