Отговори
# 600
  • Varna
АлЮЮЮЮ Фарашковцитееее Hug

ОЧЕНЦЕ- и там става студено Душата, даже 10 градуса става, че и по малко

# 601
  • София
Добро утро.

Какво ще става на 14-ти ноември та Дала трябва да търчи за фотоапарат ?

Апропо някой да се подвизава във фейсбука  и аз да не съм го открил ?

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 11:06 от дядо хаджия

# 602
Поздрав за всички с песента, която предполагам, че пее плюшената камила за внучката на дядо хаджия

http://www.youtube.com/watch?v=sCewmGsR55k

и аз се подвизавам във фейсбук, макар да не съм от редовните потребители в темата.

# 603
  • по пътеката
ма4ът  алжир-египет! добро утро! аз се пробвам да дигна от сън дребос, 4е много ме е ядосала тези дни и все с е оплаква! #Cussing out #2gunfireсамо да играе иска !

# 604
  • София
Поздрав за всички с песента, която предполагам, че пее плюшената камила за внучката на дядо хаджия

http://www.youtube.com/watch?v=sCewmGsR55k

и аз се подвизавам във фейсбук, макар да не съм от редовните потребители в темата.

Ми не съм сигурен въобще как пее тая камила. Първо защото има много странен метален глас и второ защото я прибрахме, че малката не я остава на мира.

То и аз съм гост в тази тема, но това не ми пречи да се свържа с повече приятели във фейса.

ма4ът  алжир-египет! добро утро! аз се пробвам да дигна от сън дребос, 4е много ме е ядосала тези дни и все с е оплаква! #Cussing out #2gunfireсамо да играе иска !

Марси, ми какво да прави детето. Ще играе я. Сега му е времето. После като се почнат училища, кръжоци и тем ми ти подобни то направо без детство остават тия мамунчовци.

Какво да се прави бабите и дядовците са за това да лигавят децата. Та и аз затова се изказах.  Laughing

# 605
Здравейте дами днес почивам и сядам да се разпиша
Кога е мачът или е минал че нещо не можах да разбера
Ох итези моите ученици ще ме побъркат не мога да ги накарам да легнат и ставането трудно  #2gunfire а пък ученето още повече направо   smile3514 smile3512 fight smile3511
Хайде лек ден на всички

# 606
  • Varna
ХАДЖИ- Grinning
и моя милост е във фейса. Не си мЪ открил Winkама съм се скрилаааа я Wink

# 607
  • София
ХАДЖИ- Grinning
и моя милост е във фейса. Не си мЪ открил Winkама съм се скрилаааа я Wink

Я веднага да се откриеш на лични, че да не дода до Варна да те намеря на бърза ръка.  Laughing

# 608
  • по пътеката
дядко, аднахте в фейса! да не се 4удиш коя съм! мене ме боли глава, направо не я държа права, а ми беше тежък откъм организация ден, нямали стаи за втората стая в у4илище и 4акахме като прани кюлоти един 4ас за да излезе първата,да им имам разписанието! та 6 4аса без да ходи на тоалетната, притесних за нея, но ходих пак да я видя в м/у4асието за да не ходи сама, опасно е заради заразите!после се хабих 2 4аса по магазини и мотане барем ми мине свинската глава, ама не и сега съм с хапове ве4е!ина4е нищо ново, нито пък хубаво за да се похваля! то и смееш ли както викат тука,да показвам нон стоп хамсата!
далке гледала ли си бъзика за хамсата , много съм се смяла, гледайте го ,който отбира от франсета! Peace Hug

# 609
Еххх писах писах и.....

Дядо Хаджи-щом си намерил Марси-и аз съм там.....към групата на Шаро във Фейса
ама понкога не мога да го отарям....така е и с В Бокса

Хе-хеееее Рали-бъзикаш ме Душе ти Joy Joy Joy Ама си права де-докъто рибата плува в морето,що пък да не загрея тиганеца Joy
За тая победа -да си го издействам фотот........пък ако е писано друга да има-...охохооо найш къв ми е дълъг списъка от искания Joy
Ама днес е екстаз тука......Не спирам-честно.....не спирам да се Удивлявам на Национализма на алжетата
то не е знаменца с нац.трикольор по детските количи,то не са Провиквания-Алжири Бляди...нам си кво!
Подскачат натъкмени със спортни екип-на алжирския отбор
Два часа днес девера и другаря избираха детско екипче на Раян-капака беше като му нхлузиха и една лента на главата със алжирското знаме

Марси-не знам бъзика.....я кажи -да не пропусна клюката bowuu

Аз нещо боледувам-ама друг път ще ви се олаквам....Много мие гадно обаче де-настина.Заради моята болест има Шанс пак да ни преместят-но на убаво место,че имам нужда от тераса и светлина....поне така заключи Доктора!Ще постъпя за изседвания тия дни-ако се загубя...да не ме мислете!Чер гологан не се губи лесно-още повече Маде ин Бългрия Joy Joy

Рали-за 14....другия месец-ще видим ....я камилата-я камиларя.....Я-от целя екстаз по заветната среща..поне Дано дадат репортаж с изглед на пирамидите..та да остане нещо в очите поне  bouquet

Фаима-миличка,така се радвам че ще  се срещнеш с нашенка.....да си нахортувате пряно

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 21:35 от dala

# 610
еееее продължавам...Делтичка   bouquet
нали си ме знаеш-Луд умора няма.....

Какво е това?Прилича на предишната гатака......но Само Прилича!
За друго се използва-За Какво?
и по-друг начин се нарича-КАК?

Има го из Магреба и по Египет

Ако не се появя утре-уторизирам Марси да ме представлява ..при загаката!и да е разкрие надвечер

Последна редакция: пн, 12 окт 2009, 21:52 от dala

# 611
Далче, последната снимка ми наподобява гайда  Joy
ама те май го ползват за пиене на вода..????   Crazy

Айде гони го другаря за фотоапарат сега, пък за 14ти може за видеокамера да се спазариш...  Wink

# 612
  • София
И на мен тия снимки ми приличат на мехове да течности.

За фейсбука писах на лични на Марси.

# 613
  • Egypt
Дедко, Pina, и аз съм във Фейса, faima othman съм там.
Ра, а бе искам да си се глася, много ми липсва фешъна тука. Ти се смееш за палтото, ама аз забравих да кажа, че с него ми носят и 4 чифта ръкавици от колекцията ми, едните са до лакътя дълги, кожени  Laughing Та ако трябва в ръка ще ги държа, ама ще си ги нося  Mr. Green
Това от загадката и аз така смятам, че е за течности.
Ама Далке, ти само подметна, и ме разтревожи, какви болести, какви изследвания...
Делтич, пускай и на мене рецептата на лични да си клепам косата, Тривитаминолът е на тукашна земя вече.

# 614
  • София
Дедко, Pina, и аз съм във Фейса, faima othman съм там.
...

Гледам, че живееш в Египет та да те попитам нещо.
Имах среща с един египтянин тука в Бг и той държеже да уточни, че египтяните не били араби ами африканци - та се хванах в голямо учудване.

Общи условия

Активация на акаунт