Отдавна не съм писала ама смогвам само да ви чета,че бяхме малко на село
Малко малко 2 седмици
Екшъна се започна още с пристигането ни,когато се оказа че мъжа ми е забравил сакчето с дрехите на Криско в София
Второ-получих зацапване вечерта и така се изплаших за бебето че не е истина..Но свеки както винаги веднага се стегна и се обади на един нейн братовчед гинеколог във Видин и по нощите ходих на преглед..Слава Богу всичко е наред с бебока,пих няколко дни спазмалгон и се оправих..Иначе много му беше интересно на Криско там,много игра тичане ядене на всичко що докопа от домати грозде ябълки и тем подобни неща
Единственото че беше адска горещина 35-36 градуса и едвам изтрайвахме до към 6 часа когато ставаше по хладно..Много му бяха интересни животните-най вече гъските ама те каквито са нападателни не му давах да ги гони много.Иначе имаше желание дори мръсните прасета да пипа толкова голям кеф
И си беше вечно окалян и омазан там
За капак преди да си тръгнем го ужили една оса-добре че нищо не му стана и не се наложи Урбазон да му бием,но аз щях да откача от притеснение...Онче-надявам се всичко да мине благополучно за теб и за малката и да не е много тежка раздялата...И най вече дано Ивет да свикне бързо бързо с новата обстановка,да не плаче много за теб и най вече да не боледува често

Дианка-прекрасно сте си изкарали на палатката благородно ти завиждам!А сега ти пожелавам и приятно изкарване на морето

Лейди,Дианка-вие като ходите на йога защо първо не минете през долният етаж?
АЗ отдавна бях споменала че фирмата ни е под йогата
Ще се радвам да се запознаем на живо 
Алекси честита нова къща
И благодаря за пожеланията
То било хубаво да се става рано! 

след 25 месечно отсъствие

)