На МАЙчетата в темата влезни и всичко ще научиш Ти! (39)

• 25 507
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте дами Simple Smile
Отдавна не съм писала ама смогвам само да ви чета,че бяхме малко на село Simple SmileМалко малко 2 седмици Simple SmileЕкшъна се започна още с пристигането ни,когато се оказа че мъжа ми е забравил сакчето с дрехите на Криско в София ShockedИ аз с тея разбъркани хормони като ревнах..Изобщо неможах да включа че племенника ми е в къщи-с гаджето си и има кой да ни ги изпрати Simple SmileВторо-получих зацапване вечерта и така се изплаших за бебето че не е истина..Но свеки както винаги веднага се стегна и се обади на един нейн братовчед гинеколог във Видин и по нощите ходих на преглед..Слава Богу всичко е наред с бебока,пих няколко дни спазмалгон и се оправих..Иначе много му беше интересно на Криско там,много игра тичане ядене на всичко що докопа от домати грозде ябълки и тем подобни неща Simple SmileЕдинственото че беше адска горещина 35-36 градуса и едвам изтрайвахме до към 6 часа когато ставаше по хладно..Много му бяха интересни животните-най вече гъските ама те каквито са нападателни не му давах да ги гони много.Иначе имаше желание дори мръсните прасета да пипа толкова голям кеф Simple SmileИ си беше вечно окалян и омазан там Simple SmileЗа капак преди да си тръгнем го ужили една оса-добре че нищо не му стана и не се наложи Урбазон да му бием,но аз щях да откача от притеснение...

Онче-надявам се всичко да мине благополучно за теб и за малката и да не е много тежка раздялата...И най вече дано Ивет да свикне бързо бързо с новата обстановка,да не плаче много за теб и най вече да не боледува често Praynig
Дианка-прекрасно сте си изкарали на палатката благородно ти завиждам!А сега ти пожелавам и приятно изкарване на морето Simple Smile Hug
Лейди,Дианка-вие като ходите на йога защо първо не минете през долният етаж? Simple SmileАЗ отдавна бях споменала че фирмата ни е под йогата Simple SmileЩе се радвам да се запознаем на живо Hug
Алекси честита нова къща Simple SmileИ благодаря за пожеланията Simple Smile

# 91
  • ул. "Мечтание"
Привет,мацки!
Нещо много кротко днеска тука!
Аз съм днес шампион, станах сутринта в ранни зори (разбирайте 7:30) и си свърших всичко, което ичмах за днес. Даже нготвих и си направих упражненията!  Crazy То било хубаво да се става рано!  Mr. Green

Лейди,Дианка-вие като ходите на йога защо първо не минете през долният етаж? Simple SmileАЗ отдавна бях споменала че фирмата ни е под йогата Simple SmileЩе се радвам да се запознаем на живо Hug

Това съм го пропуснала някъде по трасето!  Rolling Eyes Embarassed Ще направим нещо по въпроса!  Sunglasses
Надявам се да нямаш повече бременни неприятности!  Hug  bouquet

# 92
 Mr. GreenПривет, Алекси Mr. Green Метни малко снимчици да ви видим, как сте, що сте Hug
Ауууу, Гугалинкааа, аз пък благородни завиждам на Криско за прекрасните весели две седмици - плодове на воля и много интересни животни. Аз си знам, че изкаляно куче = щастливо куче, ама май и за дечицата се отнася - изцапано детенце =игриво, волно и весело детенце. Аз използвам всеки случай като минем някъде покрай магаре, крави да спрем колата, че Боянка да види подобни животни Simple Smile
Пък, че работиш под йогата и аз не знаех, а всеки път се чудя, каква ли е тази фирмичка там Embarassed Simple Smile А в такъв случай на йога отскачаш ли?

# 93
Цвети,приятно ми е да те видя,много добре сте си изкарали с екшън,не е ви било скучно.

Ивет този следобяд вдигна 38 темп,веднага я преслушах,отварям устата да видя гърлото и на сливицата се вижда нещооо,като спукана пъпка  Rolling Eyes  newsm78
Заведох я на лекар и казаха,че е афта,причинена от херпис вирус,същия на варицелата и херписите по устата.Казва се в нашия случай херпангина.
Давам й панадол за темп и едно мазило с болко успокояващо мажа и това е.
Намали отново яденето,пиенето на течности.....ужас
Хайде лека нощ че стана от кревата

# 94
Цвети, и аз не знаех, че е там вашата фирма. Всъщност къде е това "там"?  Mr. Green
Алекси, радвам се да те "видя"!  Grinning

На мен пък ми дойде цикъла днес  Tired след 25 месечно отсъствие  Party

# 95
Цвети, и аз не знаех, че е там вашата фирма. Всъщност къде е това "там"?  Mr. Green
Алекси, радвам се да те "видя"!  Grinning

Е хайде да ти е честито Вики Simple Smile
Там е-фирмата под йога Мандала е на свекърва ми.Казва се Патриция Simple SmileЗанимаваме се  продажба на стоматологични консумативи и апарати.Га който идва на йога е добре дошъл на по кафе Simple Smile
Аз на йога ходех преди,но напоследък от работа не ми остава време..Да се надяваме че скоро пак ще посещавам йогата за бременни -намирам го за изключително полезно и приятно занимание Simple Smile
Онче дано да се оправи малката скоро...Много неприятно Sad

# 96
Аааа ясно. Аз не знаех къде точно е адреса, но го видях на картата. Лейди, а хората къде ще ги друсаме?

# 97
Добро утро   bouquet

Маи и на мен ми е време отново да тръгна на народни танци. Тук има група от ентусиасти (повечето са си местни хора), играят балкански танци, т.е. хора. Ходят и по събори от сорта на Копривтенския  Party. Групата се ка3ва "Арделана". Може някои път да кача снимки, имам и филм...

# 98

Да ти е чистито и от мен,Както казват добре дошъл..... hahaha

Сетих се за онези лекари и кърменето на Алекс.
Как щяха да реагират натова,че 25мес си нямала цикъл......особенно жените ще реагират много бурно...твоито си беше за завиждане.

Цвети,дано да се оправи бързо,но за сега е мъчително...... Crossing Arms

Да ви питам,как спят малките на пълна тъмнина в стаята или нощна лампа?

Ние сме на нощна лампа,още,че тя все си мрънка исъбужда и давиждам какво става.

# 99
  • София
Моите спят на загасена лампа. Май никога не съм оставяла нощна лампа да свети. Ако мрънкат, светвам в коридора пред стаята, светлината ми е достатъчна.

# 100
Моите имат приглушена светлина специално 3а пре3 нощта, но не им свети директно пред очите.

# 101
Алекс спи при мен, но и преди да си легна когато е сам в стаята спи на загасена лампа. Преди оставях ТВ да работи без звук, но реших, че е по-добре да си спи на тъмно  Rolling Eyes

Очертава се следващият уикенд да отидем до Иракли за две нощувки  Grinning Ще се пръсна от кеф!  Party Тоооолкова много исках да видя любимото си моренце  Heart Eyes

# 102
е хайде стига с тези танци , че хуквам ей сега и аз едно хорце да тронем (не че мога де, само 2-3, но съм ентусиаст голям). Това шега  Mr. Green , пък като тръгнете на хора и снимки да качите.
Лале, много ще ми е интересно да видя и твойте, на много германци хванали се на хоро. И тук има една самодейна група, даже преди години мацките бяха на гости на Слави, но повече пеят народни песни. За съжаление са доста далечко от нас.

Онче, двенките винаги са спали на загасена лампа, само когато сме в Бг оставяме светната в коридора, че да не се стряскат , ако се събудят и не се осетят веднага къде са. НО.....над вратата, в който ще сме до вторник, има стъкло, т.е. в стаята влиза мноооого слаба светлина от там. Но и занапред не мисля да им оставям лампа, най-много леко притворена врата.

Мушмороче, ти голям кеф .....година и 4 месеца след раждането. Сега внимавай, че много лесно се хваща (личен опит  Blush)

Мойте разбойници спят, а аз качих най-накрая снимки от август месец и ги мятам Simple Smile http://stefkaa.multiply.com/photos/album/44/44 До тези от пребиването ни на родна земя, и ошарена Калина още не съм стигнала. А ето и едно клипче, Калина се опитва да говори http://stefkaa.multiply.com/video/item/41/41  ............Хъм, спяха, току що се събудиха и двамата.

# 103
Ако детето имаше своя стая нямаше да светкам никакви лампи.
Всички спиме в една стая,на различни легла  #Cussing out
Спуснала съм плутно щорите защото следобяд е адски пек,южно изложение сме.
Нощно време при изгасена лампа става голяма тъмница,а моята често се буди и не я виждам.Нощната лампа е далече от мен,че да я пускам само при помрънкване..........абе общо вззето...... #2gunfire
Питам информативно как са другите деца с нощното осветление.

Мушмороче, ти голям кеф .....година и 4 месеца след раждането. Сега внимавай, че много лесно се хваща (личен опит  Blush)

АААА,че то се забременява и когато не е идвал въобще цикъла.Това не е гаранция за предпазване от бременност.

Мушмороче,двете нощувки на моренцето..........хайде някоя сестричка на Алекс.

# 104
Да бе, на мъж ми Алекс му идва в повече, пък какво остава за сестричка  hahaha Пък и за тая работа трябва секс да се прави.  Confused Иначе аз искам и едно момиченце някой ден...
Аз не мисля, че до сега съм можела да забременея. Щом не е имало цикъл, не е имало и овулация. Тоест имало е една около 14 дни преди да ми дойде и евентуално тогава само съм можела.

Алекси, браво на Калина! Определено се опитва да говори. Алекс прави така много рядко само като е в настроение. През останалото време се прави, че не ме чува какво го питам.  Joy
Гледах и други клипчета от сайта. Много сте сладки в басейна!  Sunglasses
Нашата треньорка дойде инцидентно в четвъртъка и ни видя. Каза, че се справяме чудесно. Вече стои по около 4-5 секунди под водата, скача сам от ръба и го потапям до дъното да си взима играчките. От скоро почнах да го оставям за секунда две и сам под водата, за да почне да рита с крачета, за да се придвижва....напредваме бавно но славно  Grinning Ааа, щях да забравя вече се държи за врата ми, аз плувам, а той се вози на гърбът ми Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 16:47 от mu6muro4e

Общи условия

Активация на акаунт