Август 2009 - тема №60

• 11 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 105
Честито на Поли-Зо и на Ели! Да са им живи и здрави бебчовците и много усмихнати и послушни!

Магаре, стискаме ти палци в понеделник, дано бебка да тръгне сама  Peace Леко раждане!
Ти в Бургас ли ще раждаш или си избрала друг град? То май повечето бургаски мами се ориентират към Варна или Сливен...

Миленка, днес говорихме с един много добър доктор, неонатолог, той каза че и Еспумизана  или Саб Симплекс вършат същата работа, само че се дават 4 пъти х 10-15 капки. Въпросът е да уцелиш времето в което са изострени коликите. Та ние като си използваме Инфакола ще го пробвам пак с тези, като съм забелязала че при Алек най-обострени са между 15-21ч. Да видим какво ще излезе... newsm78

Гери, Жули, вместо да се чудите кога ще родите много добре сте измислили да си оползотворите деня и нощта с приятни занимания. Гери, това с танците много ми допадна! Едно време Салса+ правеха парти на открито в градинката с/у СУ...

Силви, аз лично не те пускам при септемврийките, така че не се предавай ами поразмърдай бебчо да се сети че трябва да излиза. Виж идеята за танците дали ти допада, ако не нападай мъжо  Wink Laughing

Цвети, пу-пу-пу да не ти завиждам за нощните пропускания  Crazy Ние най-много да проспим 1 час и да объркаме режима. Но си мисля, че като му спрат коликите на моя хубавец и той може да пропусне някое ядене, че е доста поспалив по принцип.

Сънчо, аз съм от родилите нормално, но и при мен теченията бяха на приливи и отливи, напоследък е почти на привършване и прилича на чай Joy

# 106
Здравейте, момичета!
Честито на всички родили вече мами и леко раждане на все още не родилите.
Аз едва сега успявам да седна пред компа за малко. Прибрахме се на 9-ти от болницата, но все още свикваме една с друга. Бебка се казва Габриела-май съм пропуснала да напиша на Славенчето и се роди точно на термина си-1-ви август. Имахме малко проблеми и ни задържаха в болницата. На третия ден получи обрив и се наложи да ни слагат антибиотик.
Аз се чувствам добре, като изключвам съня, който много ми липсва, но се надявам и това да се оправи малко по малко.
Хубав ден на всички и спокойни да са бебчетата.   bouquet

# 107
Цвети съм.
Дописах родилите мамчета, добавих и 2 имена (Сънрайс и вашето също Simple Smile ), но може и да пропускам някого. Казвайте да коригирам, ако има пропуски.
Петенце, то сега добре, ама като ни почнат и нас коликите - не знам дали ще се спи, че ревне ли той, малката става, та...ще е весело  Laughing

# 108
mama vinetu, ако четеш, изчисти си кутията, за да мога да ти пусна потребителя и паролата в snimka.bg Не е нужно да си регистрирана, просто трябва да влезеш в тази регистрация, но ти е пълна кутията
Аз се чудя да спя ли, или да мия банята, че нашите ще идват тази вечер, ама кога точно  Rolling Eyes
Вие спите ли с бебоците? Аз съм голям идиот, денем ако спя то е около час, а нощем Митко заспива около 12, а аз седя на компа до 2, после кърмя около 4 и 7ч, след което около 9-10 вече съм будна. Да ме пита човек що не спя.

# 109
Вие спите ли с бебоците? Аз съм голям идиот, денем ако спя то е около час, а нощем Митко заспива около 12, а аз седя на компа до 2, после кърмя около 4 и 7ч, след което около 9-10 вече съм будна. Да ме пита човек що не спя.

Аз през деня не спя, но гледам до 23ч да съм легнала, че като се почне на 2-3 часа... сутрин ако мога се излежавам до 10ч  Peace

Щях да питам мамите, боли ли ви гърба и кръста? Аз съм гипс, явно от висенето над кошарата, кърменето и носенето на бебо... Започнах да се мажа с Волтарен  Confused

# 110
Момичета,никой не ми отговори за очетата.Моля ви,кажете ми движат ли се еднакво очетата на вашите бебета? Praynig

Сега купихме капки колийф и дадох 4 капки с кърма както пише на опаковката.Ама аз като ги смятам то флакончето ще стигне за 5-6 дена,а са 29 лв. ShockedКой каза ,че дава такива капки?По колко давате?

# 111
  • Бургас
Петя, ще раждам в Бургаската болница , че не ми се рискува да тръгна за Сливен примерно и да родя на Петолъчката  Mr. Green като за второ дете , и нормално раждане от друга страна, а и грижи за баткото, просто няма как да отида в Сливен или Варна и да чакам да ми дойде музата да раждам Simple Smile както и става сега с това преносване седем дена......
Надявам се , че ще родя ързо , имам някакво вътрешно чувство такова, дано да бъде така Simple Smile Въпреки това колкото повече наближава понеделник и ми се свива сърцето ама няма начин:)

# 112
ДНЕС В 12-45 ИСПАНСКО ВРЕМЕ ,РОДИ КАМЕЛИЯ -КАМИ_80 ...МАЛКАТА АНГЕЛИКА И МАМА СА ДОБРЕ ,ТЕЖИ 3-250, 49 СМ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДВЕТЕ ,МНОГО ПОЗДРАВИ НА ВСИКИ... Hug

# 113
  • Кърджали
Моята спяща красавица спи. Принципно следобед обича да будува, да видим днес кое време ще си избере за будуването си. Дано не е през нощта  Praynig  Laughing
Направо не смея да се хваля, но още няма колики малката, което пък на нас ни осигурява спокоен сън почти до 5 сутринта. Дано да е все така....Че сега дето уж си поспивам що - годе , такава умора ме гони вече,не е истина. Снощи бях като неадекватна. Разстребвайки масата успях да изпусна тавата с олито в нея на теракота... После, спазвайки закона на Мърфи, успях да се подхлъзна и да падна, та изкарах акъла на мъжа...Едвам изчаках малката да се унесе и да засип и аз в леглото. Няма да казвам колко бързо съм заспала...
Странно било чувството да имаш дете. Забелязвам как с мъжа ми следим всяка малка промяна в нея, всяко ново нещо. Днес ни беше интересно как се върти в леглото, по едно време беше легнала направо по диагонал в легълцето си.
Залъгалка не признава още от родилното. Таткото се опитва да и я дава в устата, а госпожицата я плюе. Та така де, и аз го питам него от празна бутилка ракия пие ли, та на бебетодава празен биберон  Laughing

# 114
Пете, точно там ще ходим в мансардата. Преди време учехме танци точно в Салса+ при Моника, но тя се премести, а и аз спрях да ходя 1-2 месеца преди да забременея.
Цвети голяма ентусиастка си.  Grinning Малките като поотраснат ще ги водиш и тях на танци. Виждала съм 5г. с майкете си в клуба и танцуват. А твоите могат и да станат и партньори. Каката ще командва и нещата ще се получават. Grinning

# 115
Здравейте мами, на 10.08.2009г в 09:25h станах мама на Божидар, 3450г, 52см  newsm30. От 15.08 сме си у дома и се гушкаме тримата с тати Laughing

# 116
Толкова много бебчета! Честито!  bouquet Нека са живи и здрави и само да радват мама и тати!

Славина, Петя - благодаря за подкрепата! Hug За сега само с разходки се пробвам, може и до танци да стигна - въпреки, че сигурно няма да съм много грациозна!  Simple Smile
За нападението над мъжо - май няма да стане - снощи на прегледа доки изрично ме предупреди да спрем със сексуалните контакти ако имаме такива - ама аз бях прекалено заета да си меря килограмите и забравих да питам защо! Само казах, че съм забравила дори какво беше туй нещо секс! Най вероятно да не лепна някоя инфекция накрая!

# 117
Здравейте мами. Честито на всички нови мамчета.
Аз съм тук за да ви питам. Имате ли проблем с акането на бебето. Ние откакто сме с колики много трудно ака. Практикуваме ползването на термометър в дупето, ама ми се струва че не може само така. Последно имаше ако снощи в 9 преди къпане. И днес го пробвах пак с термометъра и имаше ефект и то доста материал излезе. последните два дни има и много малко пишано в памперса, аз щото го сменям преди всяко хранене. Кажете при вас как е моля Ви

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:52 от sosmy

# 118
Момичета,  днес в 14:16ч Захира е родила малката Андреа, 3140гр., 50 см.
Да са живи и здрави и много щастливи!

Честито и на Ками и Пуфинка!

Изчезвам, че моя сладур реве Hug

# 119
охооооо ето, че и за Захира вчера съм познала, че й е тръгнало раждането Wink еее още една Андреа в отбора Simple Smile Simple Smile Да ти е жива и здрава ЗАХИРКЕЕЕ Simple Smile Simple Smile

Честито и на Пуфинка и Ками Simple Smile Simple Smile

СЛАВЕНЧЕ на нас очетата ни се движат еднакво, да...

ELYAH еее знам ,че не е добре честото кърмене. но като друго не я успокоява ще давам цица и още как Simple Smile пък и тя тогава не яде толкова, колкото вече се лигави до заспиване...

Ние днес вече взехме препарат за пъпките с гноен връх, които доста се умножиха и ни притесниха Sad педито каза, че най-вероятно е стафилокок Sad но аз не се шашкам, тъй като тоз препарат много бързо помагал (нещо с Б беше...)

Общи условия

Активация на акаунт