Август 2009 - тема №60

• 11 357
  • 305
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Leleee, как валят тези бебенца Simple Smile  Честито на Захира, изкара бебка лъвица Simple Smile честито  и на другите родили майчета , да сте живи и здрави и бързо привикване един към друг с бебчо Simple Smile

А неродилите май все повече оредяваме .....останахме аз , Геринела, jijin, Бруни, qiuli   и......има ли други?

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 18:33 от magare

# 121
# 122
 newsm44 и аз!  newsm03 Утре влизаме в болница и в понеделник ни е секциото! Стискайте палци, освен ако не се наложи да тичаме тази вечер, че едни болки ме почнаха, силни в кръста и минават напред , ама още малко ще се наблюдавам и ще звъня на доки!
Успех и леко раждане на неродилите мамита!
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА НОВИТЕ МАМИ! ДА СА ЗДРАВИ, БЪРЗО ДА РАСТАТ И МН ДА СЛУШКАТ!

# 123
Сосми, виж как се засякохме. Докато напиша и ти си ме изпреварила!  smile3532

# 124
Честито на Захира! Да е жива и здрава Андреа и много да я радва!

Вярно не останахме - сигурно аз ще съм последна. Какво ли става с Любопитка?

# 125
Честито на новите мами! Да са им живи и здрави бебоците!
Имам питанка към мамите, които кърмят - може ли да давам на бебето през ядене кърма , а на другото ядене АМ, защото си мисля, че не му стига кърмата ми и се притеснявам. Плаче доста. Давам капки за колики саб симплекс и колийф, но пак плаче. Някой пита за колийфа и аз давам по 4 капки както пише на листовката, но пропускам някой яденета, защото като си изцедя кърма за капките и съвсем малко остава за сукане.
Притеснявам се, че ми спира кърмата. Може ли да ми дадете съвет какво да пия или ям за увеличаване.

# 126
ЕХА, ЧЕСТИТО НА ПОЛИ-ЗО И ЗАХИРА!!!!! ПОСЛУШНИ БЕБЕТА!!!
 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Яни и ние имаме такива пъпчици, но не мажем с нищо и те минават. Дано ви минат бързо  Hug

Славенка, не са така при нас очетата, движат си се еднакво  newsm78

Аз имам инфакол от Гърция и съм много доволна. Но там е 4 евро  #Crazy Ако искате Септември ще си идва моя приятелка от там и може да я помоля да вземе. Щи питам. Кажете ми дали ще искате...

# 127
Здравейте, момичета!
Честито на новите мами!
Desy_Stz, мисля, че няма проблем да даваш кърма и АМ, както си намислила. Но все пак се обади на Айла например или някой друг от консултантите по кърмене и питай за твоя случай конкретно. Не си внушавай, че кърмата ти не стига - то си е на психическа основа. Чела съм, че са много редки случаите, когато кърмата може да не е достатъчна - при операция на бюста например. Давай гърда на бебока, дори и да ти се струва, че е празна. Аз пия от време на време Лактогонен чай (съдържа семена от копър), приемам изобщо повече течности. Дано да съм ти била полезна, повече кураж и вяра в себе си!

# 128
  • На плажа
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА,ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВМИ РОЖБИТЕ   bouquet  bouquet  bouquet
Деси,не се предавай,ако прескочиш ядене ще ти намалее още повече кърмата,защото нищо не я стимулира,мерихте ли се да видиш колко е наддал?Може пък да му стига ,а от друго да е този дискомфорт.
Иначе за увеличаване на кърмата,много вода-2-3 литра на ден.Аз си взех чай за кърмачки и всеки ден изяждам по една малка тенджерка с жито.Бъди упорита,много е трудно с шишета,да знаеш. Peace
Сосми,не е хубаво да го учиш с термометъра постоянно,и моя не беше акал три дни и доки му направи една клизма.Каза,че имало нещо като тапа и сега си ака нормално,по три пъти на ден.Посъветвай се с педи за успокоение,той ще ти каже най добре.

# 129
значи да не се шашкам толкова че не е акал. Взех да се шашкам да не би да не му стига кърмата.

# 130
  • София
  bouquet
Честито на всички родили мамчета!!! Да са ви много здрави и щастливи дечицата!

Аз все още си чакам  Confused. В понеделник ще влизам в Шейново, ако не родя до тогава, точно тогава е и на татито рождения ден, може пък бебка това да чака.

Успех ви пожелавам с кърменето, аз първия път имах големи проблеми и се цедях в продължение на 7 месеца и половина, сега много ми се иска да кърмя, че това цедене е голяма занимавка.

# 131
  • София
Здравейте,и от мен.На 16.08.2009 родих момче -Виктор-3550кг. и 50см.От вчера сме си вкъщи като имам повече време ще разказвам

# 132
  • На плажа
Добре дошла Билянка,да ти е честито момченцето   bouquet  bouquet  bouquet
Забравих да се похваля,днес се теглихме-качил е 450гр. за 15 дни newsm44

Само аз и двама гости преглеждаме темата,къде сте всички

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 20:34 от tina1801

# 133
ЧЕСТИТО НА МАМА BOJ777
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА КАЛИНА И НЕКА БЪДЕ СЛЪНЧЕВО ,УСМИХНАТО И ВЕСЕЛО ДЕТЕНЦЕ.
НЕКА РАСТЕ ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА ПРЕКРАСНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ.

СКОРОШНО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ И ПРИБИРАНЕ У ДОМА НА МАМА И БЕБЕНЦЕ.

p.s Аз съм кандидат- свекървата:)Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 134
Здравеите и от нас  HugВъпреки , че покраи каките нямах никаква възможност да пиша , сега да се похвалим и ние Simple SmileНа 18 .08.09 се роди третата ми дъщеря Аврора 2800 кг 50 см , малко подрани , но няма значение  HugДнес ни изписаха от болницата и сме си вкъщи .КЪрмим се на поискване , спим и акаме  Heart Eyes
Успех на всички майчета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт