Ако животът ми е дюканичен ме чака морският бряг романтичен - 207

• 22 720
  • 448
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Вещи, мерси за темичката  Hug.А че си гаднярка, така си е, изчака да си тръгне народът от работа и хоп-нова темичка   smile3534

Шуши, мерси за записчето, мила  Hug Heart Eyes

Нелсънче, изглеждаш зашеметяващо    newsm74

Биборанка я видях днес по едно време на балкончето, ама не се разписа.Та беше ли в маршрутката или не  Joy Joy

И Мастерчето не каза къде е евтиния пангасиус  smile3506

# 31
  • София
Мирка 1919, къде бе, миличка ти стърчи ?!  Rolling Eyes Нещо без да искам съм пропуснала да ти разгледам последните снимки, та сега нарочно влязох да ги търся......... мииии ти си направо като фибичка  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes  я, и ти се върни да си ги поразгледаш пак   Mr. Green Naughty Единствено може кокалчетата да ти стърчат  Hug , пък аз си имам едни хубави и прекрасни стрии, дет нЕмат махане, ама кво да ги прая, ще си ги оставя за чар /не че имам друг избор/   Wink

Тalyyy,  Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 20:42 от nelsun

# 32
    M1Ss`SeLeNa   , здравей ! На първа страница има изчерпателно инфо за режима , има и книжката която е добре да прегледаш! Направи си калкулатора на Дюкан и тои е там в първия пост и виж какво ще ти даде като кг ! Според мен си в нормалните граници , но все пак щом си решила успех ! Прочети и задавай въпроси, ако не е ясно нещо!  Hug

# 33
Добър веччер на всички!
Честита темичка:)
Благодаря ви за топлото посрещане:) Много сте мили
Бих искала да ви попитам на гала вечеря за десерт могат ли да се ядат няколко неща-примерно 1 вафла, 1 бисквитка и т.н? Верно, че в книгата пише от всичко в единствено число, но все пак да се консултирам с вас:) Вие какво хапвате за десерт на гала?؛Simple Smile
Благодаря ви предварително!
Лека вечер:)

# 34
Здравейте момичета Hug
Винаги съм с вас - чета ви, следя ви и се радвам на постиженията и упоритостта ви.
Вещи ,   bouquet
Поздрави и  Hug Hug Hug Hug Hug на всички!

# 35
  • София
Вещи - страхотна тема, аз си избирам гълъбите пък  Crossing Arms Joy hahaha
Шушии - обичкам те, винаги се сещаш за мен   Hug Heart Eyes Hug
Talyy - а питаш ли ме мен, ще се пръсна от любопитство да разбера - последно помня ли физиономии или не  Joy Ако е била тя - разбивам на пух и прах теорията, че от Дюкан се затъпявало  hahaha hahaha hahaha
desi_sw - ти тигани лесно ще получиш, но, ако почнеш да задържаш  да знаеш - биричката е.   341uu  341uu  341uu newsm66 В началото е много трудно, но после се свиква. Преди режима пиех биричка почти всяка вечер, а сега въобще не понасям алкохол. Дори на Гала не пия, просто ми е гаден. Всичко е навик, само началото е трудно Peace
На новичките - добре дошли и успех, на една от вас съм фенка от темата за Муню  Peace хихихи
Лека вечер от мен   bouquet

# 36
Привет банда на годината  bouquet

Да ви напомня: следващата софийска среща, ще се проведе на 29 август, мястото се уточнява, да е удобно на почетния гост - Филюдката

Мойта трета върви нормално, не прекалявам и всичко е под контрол.
Люска, следващия път идвам с тигана, стига си се мотала между 2 и 3. До сега да беше преполовила третата!

За всички без изключение, много  Hug Hug Hug
Лека и отслабваща!

Зоритке, явно още съм в предишния месец Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:23 от Dari68

# 37
следващата софийска среща, ще се проведе на 29 юли

Фтасахми я сЯ Shocked Shocked Shocked

Два дни съм по Дунава напред-назад,запасявам  семейното щастие (фризера) с риба и други неща.

RADAA,много постно е присъствието  Ви напоследък,никой почти от старите не пише, всичко наред ли е ?

След оняденшната дискусия относно трета и четвърта фази, реших да опитам пак да се движа по книгата, ами не става, панталоните тая вечер са ми тесни в краката и кантарът твърдо върви нагоре, от утре си карам пак по старому.

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 22:26 от zorita

# 38
следващата софийска среща, ще се проведе на 29 юли

Фтасахми я сЯ Shocked Shocked Shocked

А,ако е юли ша дОдА! Mr. Green Ама на 29 август съм на кръчма(със скара) на Клисура..с к'во се римува няма да ви кажа пък.  Mr. Green

happysmile това уточнение за биричката ми беше от полза,че преди нея и други работи пиех,сега за сега устисквам в жегата-ай да идва сечко,до тогава ще съм ветеранка-дюканка и И'ч нЕма да ме впечатляват разни му там високи и не толкова градусови напитки.. Twisted Evil Whistling

# 39
mmmshushy80 по принцип съм с нормални килограми ,обаче имам за сваляне тук таме утре,като имам време ще пусна снимки  Peace ,а относно калкулатора нещо не успях да се справя с този френски?!

# 40
  • Пловдив
Ами именно защото не можем да се справиме с френския има и превод точно до него Simple Smile

# 41
 newsm45 newsm45 newsm45  току що изядох половин консерва риба тон в растително масло,какво да правя.Да взема да пречукам милото докато спи,та да се научи да не ми яде нещата.
И нестига това ми сложил от неговите на моя рафт.
Бясна съм. #Cussing out
Отиде сега "коня у рякъта",то и без прегрешения на там се беше запътил ,пък сега.
Моля ви гушнете ме.   newsm45  newsm45  newsm45

# 42
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug Hug Hug
     Мимииии, случват се и такива неща  Hug Не се ядосвай - станалото станало Hug
         Я варненки да кажат скоро могат ли в събота по обед да ме пратят в работещ магазин за риболовци - маниаци, че се каня да се появя на 29-ти, но мъжовете ще искат да пазаруват стръв за гьола...
          Пожелавам ви спокойна, красива и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 43
Мимиии,и аз веднъж направих твоята грешка,цедих рибата два часа и накрая пак котарака намаза Mr. GreenДнес ми беше успешен П четвъртък ще гледаме утре показанията на онази твар електронна-дала съм му последен шанс или мърда надолу илиии #Sniper.Шуши благодаря за записчето Hugдано има резултат.Ей навихте ме за тая скумрия утре това ще се хапва,ще поразгледам рецептите.Мц-то още го няма вече smile3515изтрещявам отвсякъде,а днес да не би да има магнитни бури-цял ден съм с главоболие newsm78.Хайде лягайте и да отслабвате Hug

# 44
Шуши,благодаря за записчето на първа Hug Hug Hug Hug
Мими,щом имаш нужда от прегръдка я получаваш Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
М5 протеинчето ти е прекрасно.А щом може и да готви освен готин става и полезен.Направо ти завиждам

Общи условия

Активация на акаунт