Отговори
# 135
Здравейте.От няколко дена се опитвам да науча Дария да заспива сама,но без успех.Заспива само на ръце с друсане и то не по-малко от 20-30 минути и като я сложа в леглото започва отново да плаче и отново на ръце и така 3-4 пъти докато не заспи.Та се получава,че се приспиваме 1 час за 30-40 минути сън,а най-лошото е,че заспива само в мен.В баща си и бабите изобщо не иска и не спира да плаче.Алед 2 седмици заминавам на очни и не знам как ще се справят с приспиването без мен.Вечер ще се прибирам,но през деня ...Имаме люлка и сега се опитваме през деня поне там да я приспиваме,но засега не се получава.Имате ли подобен проблем и какво бихте ме посъветвали?

Зрънчо това е доста кофти за теб, но съм сигурна че е само период и ще отмине, особенно като я подхванат роднините. Тя усеща ако си неспокойна и съвсем няма да иска да заспи. Пробвайте да излезеш някъде за половин час и някой друг да я гледа. Може и да не се получи така. Ако не от първия път то поне втори трети, все ще има промяна.

Честит празник на Дикси!

# 136
Дикси, Честит Рожден Ден! Two Hearts newsm38 Gift Бъди, здрава, жизнерадостна, млада по дух и по тяло, все така готина и винаги щастлива. Нека в семейството ти цари обич и разбирателство. Пожелавам ти най-хубавите неща да ти предстоят в живота, а мечтите ти да се сбъдват по-често, от колкото по телевизиите съобщават прогнозата за времето.

При нас нищо ново момичета. Добре сме си с Рада. Имам едно досадно задължение привечер. Ще се срещаме във входа за да се избира домоуправител и касиер. Винаги са ме дразнили тези срещички, които ми напомнят на детството и соца. Когато бях малка си спомням съседката от нашата кооперация, която се караше с баба ми, че нейната внучка по-често чистела двора от нас със сестра ми и че сме били хаймани и мързеланки...  Joy Joy Joy
Е, ще ми бъде първи път - девствена съм в това отношение. Явно пораствам и за съжаление остарявам, щом и на мен ми се налага да присъствам на так`воз уникално събитие. Mr. Green

# 137
  • гр.Стара Загора
Честит Рожден Ден Дикси!!!
                                                                                         Щастлив живот,прекрасна младост.
                                                                              Желая ти навред успех!
                                                                         Да срещнеш трудностите с радост,
                                                                                 Да бъдеш истински човек!!!

# 138
Дикси, честит рожден ден! Здраве и само хубави неща да ти се случват! Весел празник!
Добре дошла Кай Рен! Чакаме снимки
Ние днес сме на кръщене на племенницата- тъкмо да видим как се прави и да добием опит за нашето след време Joy

# 139
  • София
Zruncho, за приспиването и ние бяхме няколко дена така, но един ден си бях сама в къщи и оставих бебка в леглото и тя реве, наложи ми се да изляза от стаята и уж за малко, но като се върнах след 15-20 мин. и о, чудо Ани си спи в леглото. Явно се беше уморила от рев и е заспала. Сега като я оставям в леглото и тя поплаква 5 мин. и заспива. Дори вечер си заспива сама без рев. Сигурно ще си помислите, че съм лоша майка, да оставям детето си да реве, но просто не издържах да се приспиваме все на ръце. Не знам дали ще проработи при теб, още повече, че от доста време си заспивате на ръце, но може да опиташ.

# 140
Честито на рожденничката Дикси   bouquet Всичко най най желая и послушен бебо!

Галя,Теди е много хубаво бебе Hug

Галя Теди наистина е много сладко бебе!
Аз днес през ноща заминавам за 2 дни далече от бебето стискаите палци всичко да е наред и да понесе леко отсъствието ми. Simple Smile
Успешна седмица!

Сиска, Ваня, благодаря ви милички за милите думи  Hug стараем се да сме все така сладки и хубави и по малко разплакани  Heart Eyes

Ваня, не се притеснявай скъпа, твойто беборанче нали вече има тренинг в "оцеляването" без теб за няколко дни  Peace сигурна съм че всичко ще е наред  Wink

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 15:15 от Galia1982

# 141
Сигурно ще си помислите, че съм лоша майка, да оставям детето си да реве, но просто не издържах да се приспиваме все на ръце..

Аз мисля че това НЕ те определя като лоша майка. По скоро така детото ще е по спокойно занапред и няма да ви се налага да се изнервяте с носене часове наред Simple Smile))  Hug

# 142
ЧРД Дикси! Много здраве, щастие и любов и от трите да не се отървеш през целия си живот!
Waterlilia и аз не мисля, че си лоша майка.  Simple Smile И аз така щях да процедирам по едно време само че заради коша, но на мен не ми се наложи, защото тя сама си се отказа от люлянето на коша. Вече след като сме си наиграли и погукали двете и усещам, че става кисела и давам биберона и след малко е заспала милата.
 Да се отчета от консултацията - вече сме 6200 кг и 58 см. Наддали сме 800 гр. и 3 см сме пораснали. Доволно. Шошита сме си, но поне не наддава вече много.

# 143
Дикси миличка ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН желая ти винаги да ти е пълна къщата с любов !!!

Зрънчо няма друг начин , слагаш бебо в леглото и го оставяш. Дъщеря ми беше научена на ръце заради коликите. Направо не се издържаше вече. Като започнах да я оставям се дра 40 минути първата нощ , но беше на 8 месеца. Втората нощ 10 мин после помрънка и си свикна самичка.Колкото по-рано толкова по-добре. Седях на изгасена лампа до нея да не се захласне но не я взимах колкото и да ми се късаше сърцето.Ще видиш че бързо отминава голямото реване.

Ксандър още заспива на гърда, ще видим кога ще се учим да спим самички. Сигурно като спра да го кърмя един ден.

Мадленка
оправяш ли се мила ?

# 144
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!!!
Много сте мили  Hug  Hug  Hug

Довечера ще празнуваме без деца. Тях сме ги разпределили по бабите  Laughing

# 145
Здравейте мамички  Hug
Честит рожден ден Дикси и от нас,да си здрава,щастлива и много обичана!
Искам да кажа че разгледах снимките на всички бебчета и са много сладки  smile3521Браво на мамите и татковците  smile3501
Зрънчо и наш Влади така беше. И една вечер татко му го взе сложи го в леглото даде му бибка,пусна му музикалната играчка и го остави.Е след малко беше заспал сам и оттогава все newsm07.

# 146
  • София/Варна
Честит рожден ден, Дикси!!!

# 147
ДИКСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ТВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ СА НАШИ ПОЖЕЛАНИЯ!!!
ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ, ОСТАНАЛОТО СЕ ПРОДАВА В МАГАЗИНА! Simple Smile

# 148
Честит Рожден Ден, Дикси! Много късмет, любов, здраве и наздраве Wink

# 149
Ние бяхме на ортопед-всичко ни е ок! Whistling
Странно ми се стори само това,че Райков каза от 5-ия месец да го слагам да сяда,6-ти в паяк и т.н.Много рано сякаш newsm78 ,нали момченцата по-късно....уж...

Крис също беше научен да спи в коша и то задължително трябваше да се люлее.Ха си спрял-реееев... #Crazy
Пробвах да го оставя един ден да се нареве,но резултата беше - никакъв,освен че ревях и аз с него.Продължихме с дюндюркането и люлеенето. Един ден го сложих за малко в кошарата,трябваше да свърша нещо набързо и като се върнах  Shocked -спеше.
Та така до днес!

Общи условия

Активация на акаунт