Детски рожден ден във Варна

• 69 044
  • 466
  •   1
Отговори
# 255
Може ли и аз да попитам нещо - я кажете добри аниматори във варна?
Ние 3 год. под ред сме на Party Jack и не знам за тази год. дали да не пробваме някои други. Рожденика става на 7 и ще трябват забавления за по-големи:) Ина4е аз съм избрала да празнуваме на зелено, да имат децата къде да дивеят newsm44 balloon  Party Time Tada
за 7 годишни по-добре виж "Луди глави", те са нещо като диджеи
някъде на 3-4 стр. има координати

# 256
Аз ангажирах клоунесата на Мимо и Хоризонт, поне бяха доста по-любезни от Буров Sick. Соленки, меденки, палачинки, сандвичи, плата сирена и месни. Менюто е богато и интересно. Доволна съм. Засега. За прекарването после ще пиша и отзивите за клоунесата.
Другата година мога да помисля за Еко-парка newsm78
На Елитис не ми харесва това, че се плаща по 4 лв за всяко гостенче на час.

# 257
  • Варна
А как точно да намеря тази вила 'Буров'?

# 258
  • Варна
Аз ангажирах клоунесата на Мимо и Хоризонт, поне бяха доста по-любезни от Буров Sick. Соленки, меденки, палачинки, сандвичи, плата сирена и месни. Менюто е богато и интересно. Доволна съм. Засега. За прекарването после ще пиша и отзивите за клоунесата.
Другата година мога да помисля за Еко-парка newsm78
На Елитис не ми харесва това, че се плаща по 4 лв за всяко гостенче на час.

Моля да споделиш цени за Хоризонт,ще имаме 6,7 гостенчета и толкова майки . А украса има ли?Мислех, че е по-скъпо от Елитис.

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 00:12 от Доня Туфиня

# 259
julisa, рибен ресторант Буров е до бившите вили Сагона или след Делфинариума посока Пикадили парк. До ресторанта точно има тенис корт.
Rosika, 1 кг соленки е 16 лв, 1 кг меденки пак толкова, тост сирене и яйца е 2.78, шунка и кашкавал е 2.98, плато сирена 6.48, плато месно 8.98, палачинка с кашкавал 2.98, с шунка и гъби 3.49, плато френски сирена около 11 лв, хапки по лев и двайсет. Тостовете и палачинките се режат на парчета с клечка за да е по-удобно.
Не украсяват, но позволяват да отидеш по-рано да си украсиш, така и смятам да направя. Тази седмица ще пазаря украсата  Laughing

# 260
Ох , голямо затрудненсие имаме и ние. Дъщеря ми навършва 12 г., Къде да направим рождения ден? Това е въпроса...тя е в една възраст ни риба ни рак, сещате се нали? Дайте предложения плииз ooooh!

# 261
Ох , голямо затрудненсие имаме и ние. Дъщеря ми навършва 12 г., Къде да направим рождения ден? Това е въпроса...тя е в една възраст ни риба ни рак, сещате се нали? Дайте предложения плииз ooooh!
Сезони срещу Мимоза в Морската до Делфинариума. Тъкмо на подходяща възраст е дъщеря ти, там приемат само след 12 г!

# 262
Ние тази година правихме РД на Макдоналдс, беше весело.  А иначе съм ходила на РД на Алиби и  не го препоръчвам , много е мрачно вътре и според мен въобще не е подходящо за детски РД. На Хоризонт е супер, поне на мен ми харесва там .

# 263
Някой да има телефона на сладкарница Гес  Rolling Eyes

# 264
  • Варна

На 144 сигурно ще ти кажат.

Като разучиш условията за рожден ден там, моля те, напиши!  Praynig

# 265

аз съм писала по-назад в темата, ние правихме там м.март

# 266
  • Варна

аз съм писала по-назад в темата, ние правихме там м.март

Да, четох. Но може да са се променили нещата, както и цените за половин година.  Wink

# 267
За сладкарница *ГЕС* да споделя. Празнувахме втория РД на Рая там, много са мили и търпеливи. Обслужването е чудесно, храната прекрасна, но липсата на детски кът, както и това, че се намирана оживена улица с преминаващи автомобили, огромен минус  Rolling Eyes.

# 268
Вчера моята дъщеря стана на три годинки.Рожденият ден бе много весел,макар да се наложи да го направим у дома.На децата много им хареса тортата/от сладкарница "Гес"/ .Беше розова с човечета-клоуни от пурички и захарно тесто.Наистина персоналът в "Гес" е любезен ,но явно и разсеян-бях изрично помолила да няма в тортата ни ягоди и киви/заради алергии на някои от гостенчетата/,но имаше ягоди.

# 269
  • Варна
Аз за там май съм се ориентирала. Ще ходя някой ден да видя какви са условията и цените.

Засега можете ли да ми кажете колко средно излиза всичко с торта, почерпка?

Общи условия

Активация на акаунт