® Португалия - тема № 11

• 22 545
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Доре е дано да си намериш работа Hug
Борис бързо забрави колко лесно се намира  работа Naughty А за Испания не е по разли4но от Португалия Peace

Ние днес голямо разхождане...имаме фейра...от сутринта та до преди малко..

# 151
  • В голямото море...Живот
Форти,ходих само на интервю,не съм започвала никъде  Confused
Не съм се отчаяла все още обаче  Peace
Светле,нямам идея какво си мисли Борис за Испания.Офертите от тук са само за селскостопанска работа,най-много до май 2010.Хич им нямам вяра обаче  Thinking

# 152
Цитат
Днес бях пробно на работа в магазин за железария и други подобни....още 2дни така,после ще кажат кво и как.Не се плаща  #Cussing out пробния период.
Доре, освен че си на интервю бях прочела и това и мислех че си продължила там.  newsm78
Желая ти успех за бързо намиране на работа. И това ще стане но трябва и много търпение. Peace

# 153
Здравейте другарки Hug
 Mr. Green аз днес правих ЛЮтеница Joy еми така де няма само вие Naughty Но опитвах опитвах и все ми се струва 4е е  безсолна...и сега като изтина познайте #Cussing out....
Ааааа и не е само това #Cussing out най сетне по4нах да правя прословутия крем с прополис и восък....2 пъти притеснявах Деси....и резултата е  Sick твърдо твърдоо ...прополиса си остана неразтворен...изобщо реве ми се ooooh!...а какво омацване падна....добре 4е купих една съдинка която ще хвърля...и бърках с дървена кле4ка ooooh!

Е оплаках се Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 27 авг 2009, 23:44 от lozeva

# 154
 Joy Joy Светле,включвам се сега в скайпа ,да видя какво си направила .

# 155
Форти,оставиха ме резерва  Thinking А и аз не го броя като започване на работа,щото тук пробно си е точно пробно- загуба на време.
Светле  Joy Joy ред ти е на теб сега да ни разсмиваш  hahaha

# 156
Честит рожден ден Светле!
 nbirthday

cook Gift

http://www.youtube.com/watch?v=ILRe9dHyby8

Бъди щастлива!!

# 157
СВЕТЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИЛА!!! bdbaloni

Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води до прекрасно утре!!!

ДА СИ ЖИВА, ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ДА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=5WzmiL3dy14

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 02:28 от fortee

# 158
Светле, още в 24.00 часа бях готова с поздрава, но докато търсех подходяща картичка вече ме бяха изпреварили. Laughing

# 159
 Hug Hug Hug
 Много ви благодаря и още веднъж за 4удесно прекараните първи 4асове в вашата компания Hug

# 160
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН  СВЕТЛЕ!    newsm59

Букет от нежни пожелания дарявам ти с две ръце и радост, щастие, любов желая ти от все сърце!

# 161
Светле благодаря Hug
Как мина по4ивката newsm78

# 162
Светле,Честит Рожден Ден!
Желая ти океан от любов, море от здраве и
едно малко островче от грижи!
Бъди много усмихната, силна, обичана!

# 163
Благодаря и на теб Доре Hug

# 164
Ей,какво е пусто тук... Mr. Green
Ние днес отразихме една феира ануал-от ония дето уж нищо няма ,ама все се охарчваш по много!
Взехме повече дрешки на децата, от всичко най -харесвам едни плетени пончота в бомбонски цветове- едното млечно розово ,другото сладко лила  Grinning бродирани с разни облачета,слънца,костенурки,зайчета... Най-интересното беше ,че ги взеха за одеяла,завиха се  с тях и заспаха в колата!Така бяха каталясали горките, а ние ги оставихме само 40 минути да спят- и айде на плажа!
Като че ли майка им плаж не е виждала  #Cussing out-после ми дойде солено ! Преумориха се , в седем и половина се започнаха ревовете  #Crazy  , а в осем вече ги подготвях да лягат  ooooh! Със зор ги приспах- и пак си викам ,кога ли ще се науча да не правя така    Naughty

Общи условия

Активация на акаунт