Къде в Пловдив 6

• 79 234
  • 765
  •   1
Отговори
# 420
Aз пак да си питам-памучни одеала хубави да сте виждали?

# 421
Къде е магазина на Венера?Май само аз не знам.

# 422
  • Пловдив

срещу служебния вход на панаира на бул България.има нова офис сграда-във вътрешния двор е магазина на Венера

# 423
Пролетта си взех раница за пикник от Юск и съм много доволна. Струваше 35-40лв някъде. Вътре има чинии, чаши, вилици, лъжици, ножове и платнени салфетки по 4 бр. Освен това, има дъска за рязане и нож за хляб, 2 солници и отварачка с тирбушон. Задното отделение на раницата е термо. Аз много се впуснах да обяснявам, но просто страшно и се радвам на тази придобивка и съжалявам, че успях да я ползвам само веднъж през лятото.

# 424
Аз сега направих едно бързо кръгче в района на Брезовско  Confused И където видях играчки питах за тоя папагал, но не го открих.
Може ли още малко напътствия, че тук ми е на близо до работа и мога да проверя пак.
Ами магазина се намира в онази част ,която се нарича "Тракия " или не знам точно как се казва.В началото има предимно складове за техника и някъде между тях има магазин за детски играчки-собствениците са араби.Не знам как по-точно да ти го обясня newsm78Не ходя често до Брезовско ,така че никак не ми е познат района newsm78

# 425
  • Пловдив
Аз сега направих едно бързо кръгче в района на Брезовско  Confused И където видях играчки питах за тоя папагал, но не го открих.
Може ли още малко напътствия, че тук ми е на близо до работа и мога да проверя пак.
Ами магазина се намира в онази част ,която се нарича "Тракия " или не знам точно как се казва.В началото има предимно складове за техника и някъде между тях има магазин за детски играчки-собствениците са араби.Не знам как по-точно да ти го обясня newsm78Не ходя често до Брезовско ,така че никак не ми е познат района newsm78
Даже не мие дошло на ум, че може да е в голямата търговия  Mr. Green
Ако имаш предвид търговията, която е след Илиенци, от същата страна. Там в началото, от лявата страна има 2 П-образни разширения. В първото не съм виждала да има играчки, но във второто има. Там ли е или по-надолу където има един магазин за играчки (директно на пътя, няма рампа)?

срещу служебния вход на панаира на бул България.има нова офис сграда-във вътрешния двор е магазина на Венера
Аз за нова сграда се сещам само за тази, почти срещу моста на Марица  newsm78 Там ли е?

# 426
Това, за което benitta казва в П отклонението собствениците са арменци.
Арабинът е малко по-надолу в правата отсечка, по самия главен път, отляво - отгоре пише детски играчки Лозана.

Новата сграда зад служ вход на Панаира е комплекса на Язов, няма какво друго да е.

# 427
  • Пловдив
Здравейте ,от доста време търся такова килимче,моля някой ако е виждал по магазините да ми пише  къде.Трябва ми този размер 80/120см
Зимата ги имаше в Кауфланд ,но малките размери  Tired

# 428
Това килимче го има навсякъде
И в Карпетмакс и в Домко
Ако искаш нестандартен размер - си купуваш от мокета, 10 лв му е метъра, и ти го обточват там на място

Аз си намерих оливерник с пулверизатор, но в Дженезис беше последния и го купих и сега имам само 1 бр, а не ме устройва - искам и за олио и за оцет, моля ако види някой някъде, да ме уведоми.  Simple Smile

# 429
Aз пак да си питам-памучни одеала хубави да сте виждали?

Това устройва ли те?
http://www.homestudio.bg/proiz.php?GroupID=14&ParentID=8& … ArticleGroupID=25

# 430
  • Пловдив
Оливерник-пулверизатор има в магазина на "Brabantia" в Халите.Има два вида.Единият е около 20 лв., а другият около 50 лв.Не зная до колко ги поддържат като асортимент, но предполагам, че ако си поръчаш може да ти доставят.

# 431
Оливерник-пулверизатор има в магазина на "Brabantia" в Халите.Има два вида.Единият е около 20 лв., а другият около 50 лв.Не зная до колко ги поддържат като асортимент, но предполагам, че ако си поръчаш може да ти доставят.
Благодаря ти, аз там не ходя откакто си купихме херметическата тенджера и се пукна капака на втория месец и се опитаха да ми обяснят, че сме я препълвали и тн т, все едно доматите с коловете ги ядем...
Много загубиха от нас като клиент тогава, сега от там ще си купя само дъска за гладене и евентуално оливерника. Друго нищо от там.

# 432
  • София / Пловдив
ivanka1979, онзи ден в Баумакс ги имаше същите, но не знам какви размери бяха. Идеята на Каспър да го направиш от мокета е страхотна   bouquet

...И в Карпетмакс и в Домко
Ако искаш нестандартен размер - си купуваш от мокета, 10 лв му е метъра, и ти го обточват там на място.....

А там /или на друго място, ако някой се сеща/ дали биха ми обточили килим, който не е закупен от тях?
Че имам един страхотен, но трябва малко да се отреже, защото е леко широк за стаята на дребната.

# 433
Да, мисля, че навсякъде обточват - беше писано по-напред в темата - срещу Биллата на 6ти септември, до магазина за плочки на Версаче, има магазин за килими и мокети и вътре има машина
Специално за Карпетмакс ги познавам и няма да има проблем, знам че и при тях май машината е вътре в магазина, но може и да бъркам
Ако нещо кажат, обади ми се и ще се обадя на управителя
Но не вярвам да има проблем - от всички, с които работя за подови настилки, те са най-точни

# 434
  • София / Пловдив
Каспър,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт