Къде в Пловдив 6

• 78 720
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
Габи01, аз съм ходила на училище за бременни в Торакс. Понеже беше преди 2 години, не знам дали още се провежда, но ако те интересува, можеш да провериш. Избрах тяхните курсове, защото така и така бях решила да раждам там, та исках да се запозная по-добре с обстановката и персонала в клиниката. Мога да кажа, че информацията, която получих ми беше много полезна. Там лекциите, са съчетани и с гимнастика за бременни, ако състоянието ти го позволява естествено.

Щастлива Бубичка, аз съм чувала само за тази http://valshebnic.hit.bg/ но нямам лични впечатления. Дано някой да има повече инфо, че и мен ме интересува, понеже с този проблемен прием в държавните ясли, може скоро да ми се наложи да търся алтернатива.

# 721
  • Майничка
Здравейте,
някой би ли ми казал къде има частна детска ЯСЛА?
Да не е в Тракия.
Благодаря!

Сещам се за тази, намира се в стръмната пресечка на "Заимов", точно с/у паркинга на Дома на младоженците, първата къща с дворче отляво.
В "Нашите деца" имаше тема за ясли и градини в П-в, спомням си, че се коментираше още една в Кършака, но така и не разбрах къде е точно.

# 722
  • Пловдив
Момичета, къде се  продават Батъл страйкърс, освен в Хипо ленд !

# 723
Здравейте, аз съм Габи01, но вече с акаунт... При д-р Бабаков съм ходила за дребни проблеми и годишни прегледи... Затова се зачудих дали е уместно да се обърна към него за следене на бременност. Стана ми малко страшнично след постовете на jul и Aнели... В инетерес на истината почти бях се запътила към д-р Бабоков. Търсих мнения в интернет за него и нямаше много отрицателни... За всечки лекар има и хубави и лоши думи.. Истината е можеби някъде посредата. Но сега след инфото малко ми е странно. Незнам какво да правя.. Явно просто трябва да си затворя очите след всичко изчетено и тук във форума и из нета.. и просто да взема решение.  А колкото до курсовете май вече мисля да се запиша в ДКЦ1. Има доста добри отзиви.
Трябва ли да си правя някакви специални тестове... във втория месец...или едва в 16 седмица да се ориентирам към биохимичен скрийнинг. Имам чувството, че тоя тест е едно голямо нищо.. Фалшивите резултати може ненужна да паникьосат човека. Никога не се знае колко е верен. А и ако се окаже че има сериозен риск от синдром на Даун... тогава какво. трябва ли да се махне бебето? Възможно ли е това в 16-17 г.с. и изобщо може ли човек да пристъпи към такава крачка. Изобщо май реторични въпроси...

# 724
И още... нещото заради което започнах да пиша. много важно, което пропуснах да пиша покрай мойте описателни части (явно много пиша)... къде в пловдив ги правят тия изследваиния - биохимичен скрийнинг? София ли е най-надежното място?

# 725
  • Пловдив
Габи02 ,БХС правят във ВМИ и там ще ти излезе най-евтино.Иначе например и Селена правят като ги носят във ВМИ,но е по-скъпо

Използвай бутон Редакция,за да нямаш две твои мнение едно след друго

# 726
Благодарско...не съм свикнала да пиша много във форуми и се личи...хехех

# 727
Благодаря момичета Hug

# 728
Габи02, наистина Змейковица е права-първо помисли къде искаш да раждаш живот и здраве,по ЗК ли ще си правиш консултации или на частен прием.Ето ти пример-ако останеш при Бабаков ,значи ще раждаш във Втора градска болница Simple Smile
Иначе в отчетните  темички  на очакващите бебета майчета ще откриеш много полезна информация и най-вече бъдещи майки като теб ,с които да коментирате и споделяте емоциите и проблемите на бременността. Peace

# 729
  • Пловдив
Ето ти пример-ако останеш при Бабаков ,значи ще раждаш във Втора градска болница Simple Smile

Аааа, това не е задължително. И мен ме следи д-р Бабаков, но му бях казала, че няма да раждам при него във Втора градска. Честно казано, след това доброто му отношение към мен не се промени.

# 730
Ето ти пример-ако останеш при Бабаков ,значи ще раждаш във Втора градска болница Simple Smile

Аааа, това не е задължително. И мен ме следи д-р Бабаков, но му бях казала, че няма да раждам при него във Втора градска. Честно казано, след това доброто му отношение към мен не се промени.
Наистина не е задължително,но обикновено така става-по мои наблюдения. Избираш лекаря ,който да следи бременността ти и после му се доверяваш и за раждането Peace

# 731
Здравейте,момичета!
Не знам дали тук е правилното място,но да питам знае ли някой къде в Пловдив мога да се запиша на модерен балет?Извинявам се ако е коментирано,но не открих нищо.
П.п. на 24г съм

# 732
  • Пловдив
Габи, аз правих БХС в Алфа медикус -струваше ми 48 лв.

# 733
Габи на колко си години? БХС се прави след 35г. Или 30 беше Thinking

# 734
  • Пловдив
JeniB , повечето пловдивски лекари препоръчват БХС независимо от възрастта.

Общи условия

Активация на акаунт