ol4e
за гостоприемството
И на мен обаче ми стана мъчно за лятото ,чак сега забелязах ,че почти си отишло.Жабче наистина кофти ден.Дано не се повтаря.Последния ми кофти престой в София ме сблъска с много злобни хора,а аз нямах силите и намерението да търся справедливост.На едно от сопванията на продавачка отвърнах с "Благодаря",а тя
рони добре дошла
Липсваше ни.Пусни снимки от кръщенето.L.V. страхотни са твоите кукли

very nice каква ваксина слагате вие?И Ники снощи беше много неспокоен,но не мерих температурата,не ми се стори да има.Но и ние вчера слагахме Пентаксима и предполагам е заради него.
Принцеске ,имаш да се отчиташ от две събития със снимки,действай

ben78 не знам как се чувствате,но изглеждате много добре и свежи с малката принцеса.Дано ушето се оправи вече и нямате проблеми

Изпратих аз каките и татито към морето,а как ми се ходи и на мен
И тъкмо се гласях за парка ,а Ники заспа 
Хайде лека от нас
Днес явно съм попаднала на темерути.
Как може такова отношение ? Тъпанари . Дано не ти се повтаря кошмарния ден
, малките сладурки да ги нацелуваш от мен

.То пък бива бива,ама чак пък толкоз 

,за нула време направихте ремонта на детската стая.Снимчиците чакам с нетърпение аз 
! Аз не съм ви казвала ,че ме беше срам
! Настигнахме го на кръстовище със светофар и той между две коли нямаше къде да отиде... Мъжа ми не можа да се дореди ... Оня излиза някъв такъв надъхан и смел . Аз си отивам кротка и мнооого бременна и като му отвъртях два шамара със засилка
... луда работа ! Оня умря от срам !От колите ни гледаха всички хора,свиркат,ебати цирка
.