Милото АПРИЛско злато, изпраща първото си лято!

• 12 468
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
  • Под Сините камъни
brawneye  , Аничка дано не  ви се случват такива неща.Аз да си призная на два пъти вече я хващам във въздуха ,уж си имам  едно наум ама от време на време ми се случва да не я закопчея в шезлонга,много  разсеяна съм станала  ooooh!
Да ви кажа нали ми бяха казали ,че сме имали ставна хълтавост,то дето сън не спах ами на другия ден я заведох и при друг ортопед не със здравната каса и човека само дето не се изсмя .Вика кви са тез глупости ,ми то нали бебе още какви да са му ставите .Питах и нашия кръстник той е доктор и той така каза.Значи аман от некадърни лекари  ,изкара ми акъла за едното нищо  WhistlingАма то в нашето село кво да очакваш ooooh!

Ние сме само на АМ ,изяжда по 160-170гр.Ядем вече по 5 пъти и на обяд сме на зеленчуково пюре.
За гладенето и на мен ми е от "най-любимото занимания ,но мисля поне до две годинки да бъда малко по-прилежна .

Цигарите и аз ги пропуших ,но по 3-4 цигари на ден.Ох  ,голям слон съм нищо не ми става ,направо като се погледна нервата ме наскачва.Бях помолила Шоки да ми прати нейната диета .От три дена се мъча с нея ,ама то като знам ,че трябва да се ограничавам повече ми се яде  ooooh!

Мамочка,Мимето80 и на мен ми се ходи някъде ,ама няма желаещи гледачи Tired

# 226
  • Бургас
здравейте искам и аз на Шоки диетата че искам още 5 кила да сваля до зимата, че летните дрешки ми стават, но зимните ме съмняват с тоя корем.

# 227
Енигма много е порастнал юнака, моят е 6600 гр. и 57 см. Но пък и ние с баща му не сме от високите.
Мамочка надявам се да има и снимков материал от концерта.
Мимето80 много се кефя като чета за вълненията на хората след такива екскурзийки, нали съм в сферата на туризма и живо се интересувам от всички впечатления на хората за дадени места.
Ние пак отложихме Пентаксима заради жестока кашлица, от 4 дена сме на антибиотик и все още не виждам кой знае какви промени, само дето гласчето му се върна, че го нямаше никакво и като плачеше не излизаше нито звук.
Незнам как е при вас, но тук времето е ужасно, но се налага да излезнем навън.

# 228
Добро утро,кафето  Mr. Green

Честит имен ден на Мони на chokolina.Жива,здрава и все така чаровна да е  newsm51
Честито и на всички,носещи имената Симеон, Симеона, Симон, Симона, Симо   bouquet

Днес не се давали пари на заем,за да не избяга берекетът от дома!

Ехоооо!
Трети ден съм под впечатление от невероятната Мадона! Такова шоу направи, лелеле! Много ме изкефи атмосфера на стадиона: скачах с вдигнати ръце, като правих ме "вълна", танцувах, пях... все едно съм на 15! Като много предвидлив човек, погрижих се за всичко. Взех сумати кърпички, храна, вода ,дори стик за комари. Макар, че от толкова пушачи не само комари, а и птици не минаваха. Нахраних Миша преди да тръгна, обаче към 21 часа заприличах на Памела Андерсън. Гърдите ми толкова се наляха, че по спешност отидох до най-близката палатка с бира, взех си празна чаша и така затичах до туалетна, че май всички помислиха, че ще пикая вътре!  Mr. Green След това ми се наложи пак да се цедя в колата, и толкова жал беше да изхвърлям кърмата, че нахраних горките софийски котета  Whistling
Общо взето, разтоварих се емоционално, и в същото време се заредих с положителни емоции.
Ох,Мамочка,посмях се от сърДце пак с тебе Joy Joy Joy.Не съм се съмнявала че концерта ще е впечатляващ

very nice ,много нежни снимки с Габи и Вики Heart Eyes

galia1231977 ,радвам се че нямате причини за тревога.Ама тези лекари понякога значи... Close.Добре че сте посетили и друг Hug

Enigma ,честит рожден ден на тати на патерички.Много да си ви обичка,и вие него също Heart Eyes.
Браво на юначето за завидните размери Grinning

mimeto 80,чакам с нетърпение снимките от вашето невероятно пътуване smile3508

Ние се оказа че ще ходим на ,тати ни изненада приятно с новината-преди няколко дни ровил,търсил,намерил къде да отидем,направил резервация и сега остана само да се молим за хубаво време от 10 до 15-и септември dance.Аз нали уж не исках,защото бяхме луднали като ходихме за един уикенд,ама елате ме вижте сега Laughing.То сега сигурно ще е по-различно,нали Анито е по-голяма Mr. Green.Вече правя списъци какво да взема,какво да не забравя Crazy.Сашко е на 7-ото небе,а аз броя дните вече  .

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 10:39 от *dessi*

# 229
Добро утро.
Еххххххх, Деси радвам се заедно с вас, че ще ходите на моренце. Освен да ви пожелая хубаво изкарване и безоблачно време. Да си цопнете дупетата и от нас. Ние се надяваме другата година живот и здраве и ние да отидем. Миналата година го пропуснах, защото тъкмо тогава разбрах, че съм бременна, а тогава бях с температура и ми беше зле. Та затова се разминах. Иначе татито отиде, а аз с малката точица си останахме в къщи. Hug Hug Hug Hug на всички.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!!!
 baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni

# 230
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 231
Шоки, честита ти именничка! Честито и на всички други скрити именници! Simple Smile)) Да сте живи и здрави! И да почерпите! Simple Smile))
Аз от 3 дена само успявам да изчета, но все не стигам до писането! Ето сега - започвам! Simple Smile))
*Десси*, стискаме палци за хубаво време. Ние също отиваме на моренце утре за 5 дена.  Дано да е топличка водата, да нацопаме и Виктор, че като бяхме във Варна юни, юли беше студена за него и не му хареса.   Wink Сега обаче е и по-големичък. Всеки ден го къпя в едно детско басеинче, с не много топла вода, може вече да е свикнал.
Very nice,  кажи как е Габи след леенето на куршума? А това за проходилките и Фишер прайс много интересно!!! Виж ти!!!  Wink Но сигурно и аз ще го слагам по малко да си ходи, че така или иначе вече имам 2 които предстои да ми дадат от наши приятели с бебчета!
Съни, много голям този Виктор! Simple Smile)) Да е жив и здрав и поздрави от моя Виктор!   Laughing Енигма, и твоя мъж май в графата "голям и силен" Simple Smile))!
Моя малък мъж тежи вече около 7200 (теглен е в дом.условия, че този месец нямаме консултация при доки) и е 67 см. Вчера за първи път се обърна от гръб по корем - сутринта така ме събуди и след обяд още веднъж докато си играеше в леглото се е обърнал, но пак без да го видя. Също така от вчера е на памперси 4. Расте ли расте!!!
Олче, много полезна статия! Винаги ни предлагаш супер ценна информация, за което благодаря. На лични ще ти пиша за една статия, която издирвам.
За съжаление не ми се отваря snimka.bg и нито мога да видя какво сте качили, нито аз да кача и да ви покажа моето момче.   #Cussing out Много ме е яд!!!
Мамочка, представям си какво е бил за теб този концерт!!! От гледна точка на професионалист в областта! Simple Smile)) И аз ако бях в бг със сигурност нямаше да пропусна!!!
И да си похваля момчето как ака Simple Smile)) Голяма хвалба!!! Ама..... като знам какъв зор беше - та сега вече му разредих лекарството на 3 дена. И въпреки това си ака по 2, 3 пъти на ден! Ура, ураааа! Simple Smile
Хайде чао за днес, после пак!

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 12:51 от snesh

# 232
  • Бургас
Здравейте, аз да се похваля че захранвам мойта бебка.
Яде 3 дена морков, 3 дена картоф и днес пъщърнак - изяде си цялото пюре от 125гр и не близна даже млякото.
Доста бързо май заместихме едно хранене с пюре. Но с картофа не беше така, той е гъст аз го разредих с мляко, но нали съм в офиса не можах да го направя хомогенно, и и лепнеше по небцето.
Да питам тези дето захранват от по-рано след 3 ден пъщърнак какво да вкарам - тиква или царевица

# 233
Влизам набързо само да честитя на празнуващите.Да им е светъл празника,здраве,и усмивки на всички именници newsm51 baloni baloni baloni

# 234
snesh,aми хайде весело изкарване и хубаво време ви желая следващите 5 дни Hug.Дано му се хареса на мъничкия ти Виктор Heart Eyes.С братята ми като бяхме деца родителите ни почти винаги ни водеха на море през септември,и водата винаги е била супер топла,направо като чай Crazy.
snimka.bg нещо не е наред,и аз вчера се бях поизнервила с тях.Първо създадох албум,а не можех да кача снимките,после създадох друг-там пък един час качвах 10 снимки  ooooh!

А какво е пащърнак Embarassed Embarassed Embarassed,за пръв път чувам за такова пюре Rolling Eyes

# 235
  • София
  Пащърнака изглежда като много жълт морков. Аз веднъж си купувах от Хит, но беше 5 лв, четири моркова. Слагат го често в бебешките пюрета.
  Аз предпочитам обаче да си захраня с продуктите които основно си ядем в нашата кухня, след което ако нещо да пробва пащърнак, авокадо и тн. Но аз захранвам нещо смесено между педагогически и домашни пюрета  Simple Smile Не че вече съм почнала, но с каките така процедирах и с Елито мисля по същия начин да карам.

# 236
Здравейте , на всички !
Аз отдавна съм във форума , но само ви 4ета , нямам време да пиша а и понякога ме домързява Embarassed
Сега гледам тука една мама пише за захранването, с пъщарнак.Аз до сега несъм давала такова нещо , и несмятам да давам(въпрос на личен избор).
А относно за захранването , не се притеснявай толкова ...4е за 3 дена вкарваш два различни зеленчука.
Аз например въобще не се съобразих с това - дадох най -напред морков и въобще не го хареса.На другия ден дадох морков и картоф и му хареса. Simple Smile
Можеш да си даваш всеки ден различно пюре , е по малко разбира се да пробваш.
Ние и плодови ядем  и като го захраних с тях , първия ден му дадох половината, на другия ден цялото го лапна и няма грижи. Simple SmileНо от дете до дете има разлика ...И все пак по смело.... Wink
 П.с. Каквото и да дадеш от двете няма да сбъркаш, но според мен тиква ,тя е по полезна за стомах4ето.

# 237
По повод захранването аз да кажа, че ние вече ядем и плодови и зеленчукови пюрета, като сме минали през почти всички зеленчуци и плодове.Забелязала съм че Лекси обожава пюрета , които съдържат морков или тиква, толкова лакомо си ги хапва...А има пюрета, които июобщо не и харесват, примерно "смесени зеленчуци".Затова съм си взела няколко бурканчета само ранни моркови и което не и харесва го смесвам с моркови и...яде Laughing.Купувам на ХИП и ГАнчев, но малката предпочита ХИП.
Това е засега.Честито на празнуващите. Hug

# 238
Добър ден и от мен  bouquet
Честит имен ден на Мони на Шоки   bouquet и всички останали които празнуват днес newsm51
Леле как се изнервих снощи качвах в снимкабг 30мин снимки и накрая изобщо не е качило нито една smile3514 направо подивях и нямах нерви да почна наново, днес след работа ще пробвам пак, защо се получава така някой знае ли?
Деси, Снеш хайде да си починете добре и ви пожелавам да случите на хубаво време newsm10
Деси както винаги кафенцето ти е супер newsm10
Хайде приятен ден на всички мамчета и бебчета! newsm51

# 239
mimeto80, *Десси*, мерсииии! Simple Smile))
Мдаааааа, явно не само аз имам проблем със snimka.bg
Преди време Аничка мисля, беше пуснала линкове към упътване - как се качват снимки в аватар и как се надписват снимките. Някой ако ги има би ли ми ги пратил. А ако се включи Аничка с инфо, ще съм супер благодарна. Запазих си ги тези статии, ама в компютъра в бг и сега..... няяяяяяямааааааа!
Олче, златна си, благодаря мноооогооооо! Simple Smile)))
оххх, сега отивам на басийнннн! Simple Smile)) Кеф голям, че много се заседях на компютъра да се пъна с тея снимки!

Общи условия

Активация на акаунт