Да ви кажа нали ми бяха казали ,че сме имали ставна хълтавост,то дето сън не спах ами на другия ден я заведох и при друг ортопед не със здравната каса и човека само дето не се изсмя .Вика кви са тез глупости ,ми то нали бебе още какви да са му ставите .Питах и нашия кръстник той е доктор и той така каза.Значи аман от некадърни лекари ,изкара ми акъла за едното нищо
Ама то в нашето село кво да очакваш 
Ние сме само на АМ ,изяжда по 160-170гр.Ядем вече по 5 пъти и на обяд сме на зеленчуково пюре.
За гладенето и на мен ми е от "най-любимото занимания ,но мисля поне до две годинки да бъда малко по-прилежна .
Цигарите и аз ги пропуших ,но по 3-4 цигари на ден.Ох ,голям слон съм нищо не ми става ,направо като се погледна нервата ме наскачва.Бях помолила Шоки да ми прати нейната диета .От три дена се мъча с нея ,ама то като знам ,че трябва да се ограничавам повече ми се яде

Мамочка,Мимето80 и на мен ми се ходи някъде ,ама няма желаещи гледачи

.Добре че сте посетили и друг 

.Аз нали уж не исках,защото бяхме луднали като ходихме за един уикенд,ама елате ме вижте сега
.Сашко е на 7-ото небе,а аз броя дните вече
)) Да сте живи и здрави! И да почерпите!
Сега обаче е и по-големичък. Всеки ден го къпя в едно детско басеинче, с не много топла вода, може вече да е свикнал.
Много ме е яд!!!
направо подивях и нямах нерви да почна наново, днес след работа ще пробвам пак, защо се получава така някой знае ли?