Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 628
  • 310
  •   1
Отговори
# 135
Официален сайт  www.Cosmofarma.it
или           Cosmofarma S.R.L.  

# 136
  • У дома
.С зелен чесън и 27 билки за всеки тип коса.

това от къде да се намери?

# 137
  • Варна
Запис Simple Smile

# 138
Момичета вчера си купих този лосион на билка ThinkingНякой ползвал ли го е?аз ще го почна от днес,но си мисля,да си добавя и малко хининова вода към него.
http://www.framar.bg/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D1%82%D0%BE … -pid30061478.html
Днес за последно съм намазана с тривитаминола и почвам почивка Peace

# 139
  • В полите на Пирин планина
Ползвала съм този тоник на Билка, но не бих казала, че е ми действа особено добре на косата. Нито ми е станала по-обемна от него, нито по-гъста  Thinking Даже бях питала в темата за Добрата козметика и ми отговориха, че като се гледат съставките му едва ли ще има някакъв особен ефект.

# 140
не знам за кой път ще пиша в темата за този лосион на Билка,явно доста започват да се повтарят въпросите ,то и за това много от момичетата ,които влизаха преди,вече не го правят .Нищо лично към никой-темата е наистина огромна и някой ако реши-няма прочитане  ooooh!
 Използвала съм поне пет шишета вече от него,за мен е добър,макар да я омазнява по-бързо,но ми прави обем и по-бързо ми расте от него косата.Не съм го ползвала редовно,понякога ме домързява,но общото ми мнение е ,че зависи от типа коса  Hug
  предполагам,ще има същият ефект и от домашните отвари и лосиони,за който има време да ги прави  Mr. Green

И на мен ми е интересно да разбера повече за шампоана със зелен чесън и 27  билки   bouquet

# 141
Явно си зависи от косата.
ivaa71 ти всеки ден ли се мажиш с него или само след миене?

# 142
момичета как да отворя шишенцето с тривитаминол? да го пробия отгоре или???  Thinking

# 143
С зелен чесън и 27 билки за всеки тип коса.-Някой ползвал ли е този продукт? Какви са цените и къде може да се открие? МОЛЯ ЗА ИНФО

# 144
  • В полите на Пирин планина
С зелен чесън и 27 билки за всеки тип коса.-Някой ползвал ли е този продукт? Какви са цените и къде може да се открие? МОЛЯ ЗА ИНФО

По-горе има посочен някакъв сайт: www.Cosmofarma.it

# 145
Да , видях го, но там точно този шампоан не мога да открия,незнам защо-неправилно ли търся или...

# 146
За продуктите на Cosmofarma, май някой влезе,направи си рекламата и излезе...
Иначе аз съм чела за точно тези 2 техни маски с чесън в едно от тези специализираните фризьорски списания.Там бяха взели интервю от фризьорка ,която работила с тях.Та каза че клиентите са много доволни , и дори при огромни поражения от косопад помагал......ама дали е само реклама това или е факт, не може да се каже докато не се пробва.... И къде да го търсим никой не ти казва...

# 147
  • Belgium
При мен тоникът на Билка си имаше ефект. Явно е до коса.

Само миризмата му не ми допадаше особено.

# 148
Като за първи път съм доволна от тоника на билка,определено ми направи по обемна косата.Само не ми стана ясно всеки ден ли сте го ползвали(както пише на опаковката) или след миене на косата?

# 149
  • Belgium
Лично аз хич не спазвах указанията и го ползвах през ден и то преди миене на косата, защото трябва да се пръска обилно, а това доста я омазнява.

Общи условия

Активация на акаунт