Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 637
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
  • У дома
Здравейте и от мен.и мен ме застигна ЗЛОТО с косопад се сдобих, леле, отиде ми хубавата косичка, аз като си мислех да си сложа червено конче Simple Smile , а сега към проблема.
Момичета, чудо голямо, косопад страхотен, днес си купих, Прегаин та да видим.
Връщам се да чета, че да не ми се разсърди някой, ако задам зададен вече въпрос.  bouquet

# 151
момичета как да отворя шишенцето с тривитаминол? да го пробия отгоре или???  Thinking

Как го отворих аз:
Първо премахнах горната метална кръгла 4аст, това става с остър нож, вилица, нещо такова. Взех игла, пробих с нея гумата (отгоре-надолу) и после изкарах върха (отдолу-нагоре) все едно, че ще шия, но не издърпвам напълно. Получи се така, че иглата се застопорява между гумата и металната част на бутилката и  седи хоризонтално. После "плъзнах" остър нож по повърхността на яиглата, той отразя гумата върху иглата, издърпах  я и ето ти дупчица!

...или със спринцовка. Бодеш и смучеш. Simple Smile

# 152
Здравейте и от мен.и мен ме застигна ЗЛОТО с косопад се сдобих, леле, отиде ми хубавата косичка, аз като си мислех да си сложа червено конче Simple Smile , а сега към проблема.
Момичета, чудо голямо, косопад страхотен, днес си купих, Прегаин та да видим.
Връщам се да чета, че да не ми се разсърди някой, ако задам зададен вече въпрос.  bouquet

Аз имах същия проблем преди време и го реших благодарение на едни ампули на l`oreal professionnel, aminexil е серията. Не са изобщо евтини, но са много ефектни и съм изключително доволна! Ако решиш да ги потърсиш , можеш да си ги вземеш от някой салон, който работи с лореал проф.

# 153
Ползвам лосион на Билка - веднъж седмично.
На мен си ми е гъста косата, а и нямам проблемен косопад та не забелязвам кой знае какъв ефект.

...
Въртите ли кичур коса между пръстите си  Party ?

# 154
Въртите ли кичур коса между пръстите си  Party ?
Това е много кофти навик между другото.. и е отвратително да гледаш как някой го прави постоянно и без да спира, дразнещо е.
А защо въобще има такъв навик? От де се прихваща.. че нали голям кеф, няма защо..  Laughing  Naughty

# 155
момичета как да отворя шишенцето с тривитаминол? да го пробия отгоре или???  Thinking

Махаш металната част с нож, а пък гумата се маха с нокът много лесно, без да я дупчиш, то тя е като тапа и само се дърпа. Peace

# 156

Махаш металната част с нож, а пък гумата се маха с нокът много лесно, без да я дупчиш, то тя е като тапа и само се дърпа. Peace
Най-хубаво е да си вземеш спринцовка с игла и да теглиш през желязното с нея, така се увеличава трайността Simple Smile

# 157

И моята коса е тънка и рядка, а косопада - ужасен. Бихте ли ми препоръчали подходящ шампоан- искам да постигна обем и платност на косъма, а и ще се радвам ако косопада ми намалее.

И моята е така, взех си прегайн, докарва добър обем спрямо останалите шампоани, ако обаче след него не наплескам косата с някаква маска която я прави лъскава,мазна и безобемна...
Пантен за обем или другия за плътност също стават.

# 158
Ще ви следя, заради косопада, и аз имам този проблем, опитала съм всичко вече- нищо не помага Sick

# 159
Не разбрах дали някой си купи шампоана на Syoss  newsm78
Между другото най-евтини и изгодни са в Метро. Продават се по 1бр.  Peace

# 160
ell_ell ,извинявай за късния отговор,тоника на Билка основно слагам, след миене и когато ми падне обема също съм го ползвала,за ефект  Peace
 каква е приблизителната цена на Пергейн,навила съм се да го взема и аз,че такъв косопад ме сполетя и мен  ooooh! ще остана без коса,даже и Фитовала не помага сега.Иначе маска с триви отдавна не съм правила,че в тия жеги не ми се занимава с нищо  Embarassed

# 161
Хайде да се включа и аз , Здравейте. Мила от Марс това с кичура е ужасно. Приятелят ми от 4 години има този навик като е до мен да ми вземе един кичур и да го осуква ,особено вечер като легнем, ръцете му са постоянно на косата ми, чак се изнервям и съм забелязала, че косата се омазнява още повече като постоянно се пипа .. Пфууу  #2gunfire

# 162
За продуктите на Cosmofarma, май някой влезе,направи си рекламата и излезе...
Иначе аз съм чела за точно тези 2 техни маски с чесън в едно от тези специализираните фризьорски списания.Там бяха взели интервю от фризьорка ,която работила с тях.Та каза че клиентите са много доволни , и дори при огромни поражения от косопад помагал......ама дали е само реклама това или е факт, не може да се каже докато не се пробва.... И къде да го търсим никой не ти казва...
За продуктите на Cosmofarma, май някой влезе,направи си рекламата и излезе...
Иначе аз съм чела за точно тези 2 техни маски с чесън в едно от тези специализираните фризьорски списания.Там бяха взели интервю от фризьорка ,която работила с тях.Та каза че клиентите са много доволни , и дори при огромни поражения от косопад помагал......ама дали е само реклама това или е факт, не може да се каже докато не се пробва.... И къде да го търсим никой не ти казва...
Зравейте!Бях малко на море Hug.Изкарахме си страхотно.Не съм направила реклама,а изказах мнение.Проверих и аз в саита(не бях влизала отдавна)-шампоан Роял Плацента е от сериа joniline ,а маските с чесъна са ги свалили от сайта не знам защо.Вносител е Томис-РТ-Пловдив.Аз живея в малък град и до нас има едно магазинче специализирано в областа на професионалната козметика и почистващи за профи употреба.И откакто ползувам италианска професионална козметика за коса проблемите ми намаляха.За много неща се консултирам там-пране,чистене ароматизиране...даже разбрах,че вениш и бинго са едни от слабите препарати против петна.А за търсенето и намирането на такива продукти(за коса)... ще трябва да се пита по фр. салони,такива магазенчета,а може да ги има и в някоя аптека,защото май спадат към фармацефтичните продукти -космоФАРМА-има логика...и ефект.

# 163
  • София
мила, защо не се регистрираш Wink

# 164

И каква е разликата ако се регистрира ? newsm78
Да се похваля .. започнах да ползвам само шампоан и косата ми се чувства много добре, май наистина се е била пренаситила, затова нищо не е и дейсташе  Peace

Общи условия

Активация на акаунт