Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 587
  • 310
  •   1
Отговори
# 75
момичета може ли да ми кажете някаква орентировачна цена на бадемово масло  Simple Smile
2-3лв,на много места е писано  Peace

# 76
Здравейте момичета имам един въпрос мога ли да смеся бадемово масло и масло от гроздови семена във Оригиналната маска:  Blush
Благодаря ви   bouquet

# 77
  • В полите на Пирин планина
Комбинации от масла могат да се правят по желание - зависи на кой как се отразява на косата.

Не знам дали бадемовото действа против косопад, но е един от най-силните стимуланти за хубава коса в природата. Едва ли ще навреди.

# 78
Благодаря ти за отговора Lady Incandescent   bouquet
по принцип си правя маската със грозвови семена
но реших да смеся и бадемово или стимуланта но Икаров

# 79
В стимуланта на Икаров има бадемово масло + други масла + някои етерични масла.

# 80
В стимуланта на Икаров има бадемово масло + други масла + някои етерични масла.
но става да се меши със други нали

# 81
Става  Peace

# 82
Русокоска, много ти е хубава косата , мислех си че си руса, но така е може би по-добре, поне  не ти изгаря и имаш страхотни букли  Heart Eyes Кученцето ти е много сладко   bouquet

Купих си сусамово масло на Balcho, за да пробвам, никога не съм ползвала такива масла, но видях в Санито, че има даже орехово. Моля ви кажете мнения, коментирано ли е, нямам спомен  newsm78 Иначе пише, че е 100% натурално, без примеси.

http://balchoproduct.com/products.html#1b това намерих.

# 83
Имам тиквено масло на тази фирма. Веднъж съм го ползвала. Мирише на тиквени семки и то доста силно. Цветът е много наситен. Не знам кои са баш маслата сега.

# 84
Имам тиквено масло на тази фирма. Веднъж съм го ползвала. Мирише на тиквени семки и то доста силно. Цветът е много наситен. Не знам кои са баш маслата сега.

Анч, аз също не знам, но ми прави приятно впечатление ,че са в стъклени шишенца, количеството е по-голямо (при мен остана за още едно мазане), а цената е приблизително същата като маслата на Икаров,  освен това на шишенцето пише, че става и за ядене. В момента съм намазана, понамирисва малко, но нищо сериозно, ще споделя след измиването как е. Мислех да пробвам и лененото масло, много съм му се наточила  smile3508

# 85
Смятам да се заредя и с другите масла от тази фирма аз.  Mr. Green

# 86
Zdraveite, imam seriozen kosopad, wsledstvie na problem s shtitividnata jleza i piq ejednevno l-tiroksin ,imate li predstawa v moq sluchai koi maski biha pomognali?

# 87
Zdraveite, imam seriozen kosopad, wsledstvie na problem s shtitividnata jleza i piq ejednevno l-tiroksin ,imate li predstawa v moq sluchai koi maski biha pomognali?
Чесъна е за косопад,ако можеш да се пребориш с миризмата ползвай натурален.Иначе се продават доста готови маски с чесън по магазините.Прочети началната страница,там ще намериш полезни неща Peace

# 88

И едновременно с маските продължавай да си пиеш Л-тироксина, като се натрупа в организна след няколко седмици и започне да действа, вероятно и косопада ще намалее  Peace

Опитай и с витамини и селен - питай ендокринолога какво е най-подходящо в твоя случай , успех  Hug

# 89
  • София
Днес направих маската с тривитаминола като добавих мед и аспирин. Беше ми много приятно, изобщо не е било нещо трудоемко или неприятно. Толкова съжалявам, че досега не съм се грижила за косата си, та трябваше да започне ужасен косопад, за да започна.....Но когато човек пренебрегва полезните неща е така...

Иначе не ми пуснаха изследвания на жлезата, понеже съм нямала други симптоми. Изписаха ми за месец Геритамин, а после ще включи други. Външно ми изписаха Anastin I. На рецептата пишеше лосион, но в аптеката ми казаха, че са ампули и довечера ще сложа за първи път. Три пъти седмично по 2.5 ml. За шампоана - препоръча  Anaphase, но се чудя дали да дам още 20 лв. за него...?
Според лекарката косопадът е доста сериозен, понеже челото се е вдигнало и косата е видимо оредяла.

За чесъна съм чувала много хубави неща и мисля да пробвам. Ще прежаля уханието...... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт