Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 602
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
Момичета не издържах да не ви се похваля.Взех си бразилската маска LORYS с чесън и косата ми стана разкошна.По принцип се изрусявам от 8 години и косата ми е много изтощена  с тънък косъм.След нея всичко се нормализира(поне на вид)Останах много доволна-действа страхотно на косата ми+ефтина(6 лв.)+ голямо количество(1кг.)Препоръчвам ви я Hug

п.п Русокоска косата ти е много хубава и жива.Само дето очаквах да видя руса мацка а то излезе че си тъмнокоса  Laughing
И аз си взех същата маска на LORYS самоче със змийското олио. Е на такава страхотна маска до сега не съм попадала прави косата невероятно мека /моята по принцип е много суха/ просто нямам думи. Мирише страхотно голяма опаковка и най-вече ефикасна.

# 61
Записвам се да ви следя.
Мен ме е налегнал страхотен мързел и само хининова вода ползвам покрай купешките маски.

# 62
Момичета с прекрасни коси Winkнаближава ми почивката от тривитаминола,и ми кажете:когато не го ползвате правите ли други маски или си оставяте косата да почине?Освен купешките?
Аз си мислех да си правя маска с маслото на икаров за коса ,което е,но се чудя дали да не я оставя малко без нищо да слагам?Вие какво правите Thinking?

# 63
Момичета не издържах да не ви се похваля.Взех си бразилската маска LORYS с чесън и косата ми стана разкошна.По принцип се изрусявам от 8 години и косата ми е много изтощена  с тънък косъм.След нея всичко се нормализира(поне на вид)Останах много доволна-действа страхотно на косата ми+ефтина(6 лв.)+ голямо количество(1кг.)Препоръчвам ви я Hug

п.п Русокоска косата ти е много хубава и жива.Само дето очаквах да видя руса мацка а то излезе че си тъмнокоса  Laughing

Благодаря ви за хубавите коментари Hug ndv, преди бях руса и сега трябва да си сменям никовете навсякъде, ама ...  Laughing
Ами тези маски LORYS  продават ли ги в обикновените козметични магазини ? newsm78

# 64
Аз мойта я взех от Била.Но знам че ги има и по други магазинчета

# 65
MiLLLi4ka можеш да я подстригваш до края на месеца, според луната е подходящо Hug

pycokocka2951 много хубава коса Blush , къдриците естествени ли са?

Lady Incandescent наистина имаш голям блясък и изобщо красива коса Heart Eyes

# 66
Анч,как разреди миенето?
За маската на елсев anti cass-ами,пробвах я веднъж,нищо особено не е.

Сух шампоан с коприва на Клоран.

# 67
  • В полите на Пирин планина
Мерси за комплимента, ~`irresistible`~    Peace, а и на другите момичета за мненията.
Русокоска твоята коса е много хубава - и аз очаквах руса да е ...

ell_ell може да правиш някакви маски с масла, ако искаш. Аз ползвам някакви ампули за подхранване, защото не ми се изоставя без нищо.

# 68
pycokocka2951 много хубава коса Blush , къдриците естествени ли са?

Попринцип косата ми е къдрава, но подсилвам ефекта, като преди лягане си я навия с ролки, на сутринта ги развивам, малко лак, леко я намачквам и е готова  Hug

# 69
На мен фризьорката ми беше казала да се мажа направо с витамините AD3E, но като гледам рецептата за маската и добрите отзиви ще я пробвам и аз, после ще споделя и аз резултатите Simple Smile

# 70
Аз докато видя вие сте изписали толкова много  Crazy Аз няма с какво да се похваля, но ще ви следя  Peace

# 71
Аз да чукна на дърво-има с какво да се похваля-косопадът ми може да се каже,че спря  Crazy Flutter Много съм доволна.
Сега мисля да си взема един ш-н на Сери http://www.seri.co.za/totalcare.htm- този 2-ят  Peace Във фризъорския салон са ми мили косата с него,само че в голяма разфасовка-косата ми изглежда винаги прекрасно след него-много лъскава и жива и мирише много дълго.Ползвала съм б-ма-не е крайно лош. Ползвам и техните ампули -сините-уж ги водят за възстановяване на растежа-такова нещо не съм видяла още,но ми правят косата доста по-плътна и обемна.Има и приятен блясък.Днес си взех и една мостричка 10мл(ама май трябваше да взема повече)на маска за коса на Денис-с жълтата капачка.
За тази маска на LORYS казвате,че я има в Била,така ли? newsm78 Може ли отново да питам за цената и разфасовките?  Embarassed  bouquet

# 72
  • В полите на Пирин планина
Tetinka`` маските са в разфасовки от 1 кг и мисля цената беше 6 лева  newsm78 , което е направо без пари ...
Много хубаво, че косопадът е спрял  Peace

butterfly01 всяка от съставките в маската си има своето значение и всеки си преценява кое му действа добре и кое не в нея  bowuu

# 73
Момичета, щом бадемовото масло спомага за израстването на косата, това значи ли, че действа и против косопад? От тия жеги косата ми е ужасна, почна и да пада днес особено сигурно 50-60 косъма паднаха и някакъв пархут ми се появи, но в тая горещина не ми се иска да я задушавам с маски и си мислех за масло - миналата година ползвах бадемово и ми се отразяваше добре, но не го ползвах против косопад, а просто от време на време да ми заздрави косата и не съм забелязала дали действа против косопад.  Blush

# 74
момичета може ли да ми кажете някаква орентировачна цена на бадемово масло  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт