Тайната на дългата и здрава коса - 73

• 23 565
  • 310
  •   1
Отговори
# 90
mila71, все пак мисля, че само ендокринолог може да прецени дали е нужно или не. Моето джи пи все повтаряше, че нищо ми няма.

Аз отмих сусамовото масло, но косата ми трудно съхне и още не мога да преценя добър ли е ефекта.

# 91
  • София
Писана - напълно съм съгласна. След 2 седмици съм пак на преглед и ако няма промяна ще настоявам за това. Не знам защо личния ме прати на дерматолог първо? Но с лекари трудно се спори..... Rolling Eyes

# 92
Сега съм намазана със следната маска: 1 с.л. мед, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. маска на лореал. Ще седя 1 час пък да видим какво ще стане. И да питам момичетата с къдрави коси, като ви изсъхне косата след баня оформят ли ви се хубави къдрици или се налага да сложите стилизант, кристали и т.н. и ако се срешете косата ви бухва ли ? newsm78 Мойта е добре след баня .. ноо среша ли я...  smile3511 smile3532

# 93
  • Варна
Сега съм намазана със следната маска: 1 с.л. мед, 1 с.л. бадемово масло, 1 с.л. маска на лореал. Ще седя 1 час пък да видим какво ще стане. И да питам момичетата с къдрави коси, като ви изсъхне косата след баня оформят ли ви се хубави къдрици или се налага да сложите стилизант, кристали и т.н. и ако се срешете косата ви бухва ли ? newsm78 Мойта е добре след баня .. ноо среша ли я...  smile3511 smile3532
моята коса е доста къдрева и след баня задължително я оформям с някакъв продукт. Сега ползвам по - мазни продукти, защото след раждането и сега с кърменето доста ми се изсуши косъма. Сресвам само по време на къпане с балсам или с маска за коса  Peace
Качвам една снимка да покажа къдревата си коса  Wink:
http://s609.photobucket.com/albums/tt179/riccie_photo/?action=vi … rent=SSA43129.jpg

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 15:07 от riccie

# 94
и аз съм с къдрава коса и след баня ми се оформя сама, но аз не я суша със сешоар, а я оставям сама като почти непрекъснато я мачкам с ръце Flutter стилизанти не слагам, защото на другия ден косата е станала ужас Sick слагам само с идеята, че вечерта или на другата сутрин като стана ще я измия Peace а относно сресването и на мен ми бухва, нормално е, даже понякога нарочно я сресвам, за да бухне и пръсвам малко лак за да се задържи пи-обемна Mr. Green

# 95
# 96
Мерси за отговорите... успокоихте ме, мислех, че на мойта коса нещо и има  Laughing riccie, страхотна косаа  newsm09 newsm03 сигурно много подръжка изисква, но усилията си заслужават, супер е   bouquet

# 97
  • В полите на Пирин планина
riccie страхотна коса  Grinning и какви красиви къдрици ...

Моята се накъдря сама след измиване, но оставена на въздух да съхне. Реша я полу-суха, но не напълно изсъхнала, защото започва да хвърчи. Слагам пяна за оформяне или течен фиксатор, или някакъв крем  за оформяне - според настроението ...

# 98
Някой може ли да каже дали след като си сложа пшеничното масло по краищата на косата и после трябва да го отмивам? Че някой май каза, че попива и не е нужно, но не съм сигурна дали за това ставаше дума Confused

# 99
  • Mонтана
riccie имаш страхотна коса,моята беше супер по време на бременността и през първият месец след това а сега е ужасна,пада..пада...Cry(но аз спрях да ям за да си върна кг. и мисля 4е е от това.

# 100
  • в моя свят
Момичета вече втори път се поливам и няколко минути държа косата в отвара от коприва и резултата е много добър.Освен това от шампоана на Милва с хума косата ми не се изсуши,мия си я на 4 дни,но стои една такава твърда.Така става и когато съм правила маска с повече хума.И мислех да спра да го ползвам,но като се полея с отварата от коприва и косата ми става много мека и твърдия ефект от шампоана изчезва.Та шампоана с хума ще ползвам само когато ще си поливам косата с копривата.И да попитам тези,които правят отвара къде съхранявате копривата?Аз си набрах количество за още поне 6-7 пъти и за сега я държа измита в хладилника в торбичка,но не знам колко ще издържи.

# 101
запис на бьрзо  Sunglasses

# 102
  • Варна
Благодаря момичета  Hug
Аз пък винаги съм си мечтала за права коса, но то каквото си нямаме, това искаме  Peace
Bega4ki, моята коса също 3-я месец много почна да пада, аз го отдадох на хормоните и кърменето. Правих си маската с тривитаминола /но не бях редовна- само около 1месец/ и ползвах шампоан Фитовал /все още го ползвам/. Сега да чукна на дърво, косопада ми спря. Незнам дали е от всичко което изброих или просто му е дошло времето  Wink А освен това другите продукти, които ползвам за косата си гледам винаги да са качествени, макар и по-скъпи  Peace

# 103
  • Mонтана
и аз още кърмя може и заради това също да ми се отразява.

# 104
Имате много хубави коси, момичета, браво Simple Smile пу-пу. Моята коса пък след море доста се изсуши и сега се колебая между чист тривитаминол и чист стимулант на Икаров Grinning
Русокоска - много ти е хубав цвета Wink аз съм със същия след дълъг рус период  Hug

Общи условия

Активация на акаунт